Nextdirect.com -3

• 48 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, здравейте!
Имам това панталонче по погрешка пратено по- голям размер- 4-5г. Дали някой иска да го разменим за по-малкия 3-4?

# 391
 Oх момичета зарибихте ме с този сайт. Мисля да направя първа поръчка основно с дрехи за новородено. Ще вкарам пари в картата и започвам. Връщам се да чета назад.

# 392
  • Добрич
Момичета, дамските обувки отговарят ли си на номерата или са уголемени?
Става въпрос за този модел:
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/women/shoes/45/3
Много моля ако някой е поръчвал, да сподели!   bouquet

Поръчвала съм си миналата година и сигурно няма промяна. Номерата на дамските обувки си отговарят. Дължината на стелката си е точно, колкото трябва да бъде по стандарт. Аз имам малко по-широк крак и ми бяха малко тесни, но на дължина са ОК. Който има по-широко ходило, трябва да се ориентира към обувките Wide Fit и Extra Wide Fit/ за доста широк крак/, но при нормално ходило - поръчвайте смело, обувките са добри. Дано съм помогнала Simple Smile

[/quot
Благодаря ти! Помогна ми, разбира се.  Peace
Поръчах ги вече, пък да видим.  newsm78

# 393
  • sofia
Здравейте! Grinning
Регистрирах се преди малко, а иначе отдавна се каня, но сега имам дя купувам доста неща.
Та, видях тук един код и го въведох по време на регистрацията. Не ми изписа, че е невалиден, значи до тук добре. После при поръчката трябва ли нещо по-специално да правя, че да ми отрази дискаунта или...?

И да питам - търся пролетно якенце за момченце на 1г - предложения...Не искам да е сууупер тънко, а да има някаква подплата...Мерси! Hug

# 394
  • Добрич
Момичета, поличих този костюм, който поръчах за бала на големият ми син.
http://www.next.co.uk/g382314s2
Страхотен е, но се оказа тесен за сина ми. Нямам време да се занимавам с връщане, а спешно трябва да поръчам по-голям размер.

# 395
Момичета ако е възможно код за отстъпка, може на лични  bouquet

# 396
Тези 2 гащеризончета получих днес, размер 2-3: http://dea76.snimka.bg/hobby/next-2013.725771.30180816. Страхотни са, особено синьото на точки.

# 397
  • Berlin
Здравейте! Grinning
Регистрирах се преди малко, а иначе отдавна се каня, но сега имам дя купувам доста неща.
Та, видях тук един код и го въведох по време на регистрацията. Не ми изписа, че е невалиден, значи до тук добре. После при поръчката трябва ли нещо по-специално да правя, че да ми отрази дискаунта или...?

И да питам - търся пролетно якенце за момченце на 1г - предложения...Не искам да е сууупер тънко, а да има някаква подплата...Мерси! Hug
Виж предния ми пост, посочила съм 2 якенца. 1то е много тъничко, което имаме ние, другото е с по-стабилна подплата. Днес имаше от 2рото и в магазина в Дъ мол, вече на 20лв.

# 398
  • sofia
Здравейте! Grinning

Виж предния ми пост, посочила съм 2 якенца. 1то е много тъничко, което имаме ние, другото е с по-стабилна подплата. Днес имаше от 2рото и в магазина в Дъ мол, вече на 20лв.

Мерси много! Hug Първото и аз го гледах в Дъ Мол, но е много тъничко. Ворото съм го пропуснала, но нещо подобно търся. Искаше ми се нещо в жълто, но не намирам тук.

# 399
Здравейте, нова съм и не ми е ясно как то4но се поръ4ва от Nextdirect регистрирам се,но не зная къде се изписва кода на виртуалната карта и адреса за доставка.Моля пи6ете ми по подробно искам да поръ4ам на сина ми дре6ки. Отговарят ли размерите-трябват ми за 5-6г.DHL у дома ли ги доставят?

# 400
Здравейте, искам да попитам след колко време ви изпращат тракинг номера? Аз пуснах поръчка вчера около обяд и още нямам номер. Извинете ме ако въпроса ми е глупав, но поръчвам за първи път и искам да знам кога изпращат номера?
Благодаря Ви предварително  Wink

# 401
Аз     въобще не мога да стигна до поръ4ка,защото явно не съм се регистрирала правилно.

Въпросът ми е как да се регистрирам,а относно трак номера не се притеснявай-от Sportsdirect ми го изпратиха 4ак след 2-3 дни,може и от този сайт да бавят пращането му.

# 402
  • Златна Добруджа
Здравейте, искам да помоля за реални размери на тениски 5-6 или 4-5 год.   bouquet

# 403
Аз     въобще не мога да стигна до поръ4ка,защото явно не съм се регистрирала правилно.

Въпросът ми е как да се регистрирам,а относно трак номера не се притеснявай-от Sportsdirect ми го изпратиха 4ак след 2-3 дни,може и от този сайт да бавят пращането му.

Благодаря  Wink

# 404
  • София
Здравейте, искам да помоля за реални размери на тениски 5-6 или 4-5 год.   bouquet

mentina  Hug, ако до довечера някой не ти премери ще ти дам размери  Peace
Имам и 4-5, и 5-6  Peace
В момента нямам възможност ... на работа съм.

Общи условия

Активация на акаунт