Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 33

• 49 186
  • 767
  •   1
Отговори
# 165

Ама за ресторанта май не си съвсем права, офертата казва: "София, С доставка до адрес, в рамките на град София." Явно ресторантът предлага само този вариант, нормално да не се намесва адреса, така че това не е съвсем като да е ""фантом"  Peace
Цитирам рекламното каре от офертата: "Посетете сега най-истинският от всички ресторанти в София с национална българска кухня!" - би било добре все пак да знаеш къде се намира, за да го посетиш!  Shocked Дори не съм си и помисляла да си взема храна от място, изглеждащо по този начин и с неопределено местоположение в София! Може да се окаже, че това е кафето в Централния затвор?! Изобщо нямам намерение дори да стъпя там, просто ме възмути цензурата на Грабо относно въпроса ми къде се намира т.нар. "ресторант"

# 166
  • София
Ако ресторантът предлага само вариант с доставка за какъв дявол са сложени в офертата снимки от масите и столовете в т.нар. "ресторант"? Щом е за доставка, да бяха снимали супербързите си спортни коли или скутери с надпис "доставка"

Като ще ми доставят в къщи к'во ме интересува с какви маси и столове са се обзавели newsm78

# 167
  • София
Накакви отзиви за това стоматологично студио за поставяне на фасети? http://ofertomat.bg/offers/view/1628.html  newsm78

# 168
Грабо явно следят отблизо темата. Току що са отговорили къде се намира т. нар. "ресторант" Диана. Бгмапс не разпознава точното местоположение, но поне става ясно че не е съвсем в София  Joy. Дано и там има кой да контролира що за храна предлагат  ooooh!

# 169
  • София
Дали следят?...  Rolling Eyes Или просто му е дошъл ред на твоя въпрос. Надали някой има ресурс да дреме из Маммата. Понякога сте/сме много мнителни и драматични.

Някой ходи ли при Табакова с ваучерите (аз имам час за 6 март)? В Репробиомед?

# 170
  • София
Дали следят?...  Rolling Eyes Или просто му е дошъл ред на твоя въпрос. Надали някой има ресурс да дреме из Маммата. Понякога сте/сме много мнителни и драматични.

Някой ходи ли при Табакова с ваучерите (аз имам час за 6 март)? В Репробиомед?

Ааааа, много сайтове следят тук, защо и Грабо да не го правят?

Ще чакам отзиви за Табакова, аз мисля за др седмица да се запиша. Мисля, че ти беше дала положително мнение за там.

# 171
3 дни след като е зададен въпросът при това за трети път, офертата е изтекла и току-що съм споделила мнението си в тази тема? Струва ми се прекалено голямо съвпадението, за да е случайно. Но ти спокойно можеш да се абстрахираш от този драматизъм и мнителност, защото това си е моето мнение  Peace

# 172
  • София
...
Мисля, че ти беше дала положително мнение за там.

Мда, от преди 15 години!....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На 6-ти съм, ще пиша.  Peace

# 173
  • София
3 дни след като е зададен въпросът при това за трети път, офертата е изтекла и току-що съм споделила мнението си в тази тема? Струва ми се прекалено голямо съвпадението, за да е случайно. Но ти спокойно можеш да се абстрахираш от този драматизъм и мнителност, защото това си е моето мнение  Peace

Ако си права, това поне доказва, че не са фантом, както погрешно ти се беше сторило!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мир, млъквам вече!  Wink Peace

# 174
  • София
Търся отзиви за салон за красота ММ СТИЛ на "Позитано"26 Rolling Eyes

# 175
Мисля, че четох в Далавера отзиви за салона и бяха положителни доколкото си спомням.

# 176
  • софия
Грабо явно следят отблизо темата. Току що са отговорили къде се намира т. нар. "ресторант" Диана. Бгмапс не разпознава точното местоположение, но поне става ясно че не е съвсем в София  Joy. Дано и там има кой да контролира що за храна предлагат  ooooh!

Такова място просто няма.Не вярвам, ако наистина съществуваше този ресторант, Гугъл да не знае абсолютно нищо за него Tired Разочарована съм от Грабо. Такъв фейк.

# 177

Ако си права, това поне доказва, че не са фантом, както погрешно ти се беше сторило!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ivonska, не разбрах какво доказа, че не са фантом? Отговорът е от Грабо. Толкова си погълната да ги защитаваш/да ме обориш, че не забелязваш фактите. Не го приемай толкова лично  Peace

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 23:16 от pokita

# 178
  • София
Не знам аз от какво съм погълната, но тук почва да не ми е интересно - доста от своя страна сте погълнати да се чудите по кого да бълвате малоумия без да се замисляте.  Tired

Преди време се бях разкара от темата за доста време, явно пак е дошъл този момент!

Ако някой реши, че мога да му бъда полезна с нещо, моля на ЛС. Няма да ви нарушавам комфорта с моите мисли и логика, на воля можете да изливата фантазиите си на тема "услуги"!

newsm52

# 179
  • Sofia
В момента в Баркод по ТВ7 има предаване за пазаруването с ваучери.

Общи условия

Активация на акаунт