Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 33

• 49 186
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Не съм по сушито, но дъщерята много го обича.  Доволна е от Хепи за хапване там. За  вземане за в къщи - Суши и моши, близо до бул. Сливница. Също и доставка от Суши експрес на 5те кьошета.
Но дали в момента имат оферти не съм гледала.

Мерси!

# 196
  • София
Моля ви, ако някой е ходил на екскурзия или почивка с ваучери от такъв сайт, да сподели мнение и впечатления.

Има и добри, има и лоши оферти. Харесай си някоя и провери най-вече туристическата агенция, която я предлага. Провери и какви са истинските цени, защото често "изгодната оферта" хич не е изгодна. След това можеш да попиташ тук за конкретната оферта. Има някакъв шанс някой вече да е бил с тази фирма и на това място и да сподели как е било.

И да, била съм няколко пъти с ваучери и услугата, която получих беше същата като за тези, които си бяха платили цялата сума.  Laughing  Действай смело, но и внимателно.  Wink

# 197
  • София
Някой може ли да даде мнение за почистване на мека мебел и дограми? Ползвали ли сте, с коя фирма? Доволни ли сте? newsm78

# 198
Понеже отново са пуснали гинекологичен преглед в "Хармония"- може ли отзив за д-р Цеков...В старите теми намерих на едно място коментирано, но нищо конкретно.

# 199
Да споделя за солната пещера. След разговор по тел. се разбрахме, че без ваучер можем да заведем малкия...аз бях взела 3 ваучера. До 6г. разбрах, че не се плаща за ваучер. На място преди процедурата ни обясниха (за баткото), че щом има навършени 6г. е 6лв. Та, ако искаме единия ваучер от 3-те да го запазим за нас, а да доплатим за детето. Така за др. път може да се ползва възрастния ваучер и детски да се доплати. Вътре беше чудно, пусна ни детски песнички жената, много приятно беше, децата играха със солта...минаха неусетно тези 45минути. Като излязохме благодарихме и жената ни поиска доплащане 2лв. за малкото дете  Shocked При положение, че нито по тел., нито преди процедурата го спомена. А бяхме обсъждали въпроса с цените за деца и т.н. Страхотно доволни бяхме от самата процедура, но това ми "избоде очите"...съжалявам...За пореден път се убеждавам, че толкова хубаво, не е чак толкова хубаво  Mr. Green Аз споделих, че по тел. никой не ми е казал, а говорихме за цени, а тя ми сочи ценоразпис...Ми, изложиха се за мен...бих повторила, но с неголям ентусиазъм.

# 200
  • София
Да споделя за солната пещера. След разговор по тел. се разбрахме, че без ваучер можем да заведем малкия...аз бях взела 3 ваучера. До 6г. разбрах, че не се плаща за ваучер. На място преди процедурата ни обясниха (за баткото), че щом има навършени 6г. е 6лв. Та, ако искаме единия ваучер от 3-те да го запазим за нас, а да доплатим за детето. Така за др. път може да се ползва възрастния ваучер и детски да се доплати. Вътре беше чудно, пусна ни детски песнички жената, много приятно беше, децата играха със солта...минаха неусетно тези 45минути. Като излязохме благодарихме и жената ни поиска доплащане 2лв. за малкото дете  Shocked При положение, че нито по тел., нито преди процедурата го спомена. А бяхме обсъждали въпроса с цените за деца и т.н. Страхотно доволни бяхме от самата процедура, но това ми "избоде очите"...съжалявам...За пореден път се убеждавам, че толкова хубаво, не е чак толкова хубаво  Mr. Green Аз споделих, че по тел. никой не ми е казал, а говорихме за цени, а тя ми сочи ценоразпис...Ми, изложиха се за мен...бих повторила, но с неголям ентусиазъм.
незнам защо, но си мисля че в офертата беше споменато за тези 2 лв. Иначе няма от къде да знам:)
п.с. поправям се- видяла съм го във въпросите им.
Важното е, че сте останали доволни от самата солна пещера.
Ще взема да отида и аз с цялото семейство.

# 201
  • Sofia
Момичета, помощ по темата хималайска сол!  Praynig
Реших и аз най-сетне да купя от този продукт, но предложенията са мноооого различни!  Shocked
Ето тук - по около 5 лв/кг - http://ofertomat.bg/offers/view/1592.html
А тук, с дезодорантче - 22 лв!  Shocked http://perfektina.com/%D0%9A%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB … ~offer%3D10003721

Къде е истината? И как да съм сигурна, че отново не е някакво жалко подобие на търсения продукт?
Ще съм много благодарна на мнения за тази сол и препоръки от къде да се купува.  Hug

# 202
  • София
А защо не си я купиш от магазина? Има я почти навсякъде и цената е съвсем поносима.

# 203
  • София
Добро утро,
днес искам да покажа тази оферта http://www.lapni.bg/offer/5923 за надуваемо столче за кола. Струва ми се абсурдно. Вашето мнение?

# 204
  • offshore & overseas
Здравейте!

Изпуснах ви, а напоследък пак взех да заглеждам офертите, та се записвам, за да ви следя. Peace

# 205
Здравейте! Отдавна не съм пазарувала, обаче сега искам да си взема ваучер за фотоепилация, някой може ли да препоръча оферта, мислех да си взема от Белиз но са спряли офертите незнайно защо.

noshtna_ptica видях че питаш за хималайска сол, в някой от био магазините съм виждала 1 кг за 10-тина лева

# 206
  • Sofia
Alissa, благодаря!  Hug
Набеляах няколко магазина, утре ще пообиколя...

# 207
Здравейте момичета и честит празник!  bouquet
Някоя от вас дали е посещавала Силвър Сити, че са пуснали валчер за басейн http://-spam129-_Polzvane_na_baseyn,_sauna_i_parna_banya_v_sport … ml?afl_camp_id=12, а много искам да заведа Милото, а не ми се иска да останем разочаровани? Tired

# 208
  • В свой си свят :))))
Честит Празник Момичета, желая ви много, много здраве и любов   bigdance2 newsm51

# 209
  • София
Честит празник момичета, да сте обичани, желани, уважавани и ухажвани   bouquet

Моля за отзиви за салон Мериан 2 в надежда 1 за почистване на лице.
Набелязах  тази оферта http://www.deals.bg/Pochistvane-na-litse-lecheben-masazh-i-medit … ;utm_campaign=173 но се чудя, никъде не открих коментари за този салон

Общи условия

Активация на акаунт