Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 33

• 49 186
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Иии, начи пък... едвам ме навихте Wink И аз си взех ваучер за тортичка.... макар че всичките ми поводи са след изтичането на ваучера (имен ден на бебче, рожден ден на същото, моя ден-ден...) Ще си я хапнем без повод  Whistling

# 526
Тази торта съм я яла още в зората на Грабо! Тъкмо навреме ми я пускат, на 11 април имам РД  Party:

http://grabo.bg/sofia/torta-karamel-opoar-sladko-izkushenie-ot-14-parcheta-09zgug

Тортата лека ли е? А парчетата отговарят ли на описаните? Предварително благодаря, не съм взимала торти, а ще ми свърши чудна работа. Много прилича на една от 100 гр. сладки, но тази изглежде по-голяма.

# 527
Здравейте,
Бях решила да не изразявам мнението си тук, въпреки прочетеното и хубаво и лошо за тортите ми . Лъжата и опитите за антиреклама, последвани от явна реклама, няма как да бъдат подминати... Бих искала да ви разкажа на кратко няколко неща:
1.Името Карамел бе избрано от съпруга ми преди около 3 години, който не живееше тогава в България, камо ли да знае за съществуването на други Карамел, т.е. нищо не сме плагиатствали, както много от вас си мислят и пишат. Нямаме намерение да го променяме към момента, а да го развиваме в България и извън нея.
2. Детските ни торти,които непрестанно се стремя да стават по-добри и по-добри (които Доро се е опитала да пресъздаде по ужасяващ начин), в последните две години претърпяха някои промени и към момента се приемат отлично. Не знам дали са чудесни, прекрасни, най-вкусни или просто ставащи за някои, но като цяло се стремя да отговарят на различни ваши( на клиентите)  изисквания- да са без ядки, да не са тежко сиропирани, да не съдържат голямо количество какао, да не са сметанови, да бъдат леки, красиви и вкусни, за да задоволят вашите очаквания. И съм безкрайно щастлива, когато напълно непознати хора се обадят отново, за да изкажат искрената си благодарност. Винаги приемам и критиката- точна, ясна...градивна.
Ако очаквате точно да разясня ситуацията с тортата на госпожа Росица Красимирова- прекалено дълго ще стане.
Тези, които са поръчвали от " моя" Карамел могат да кажат дали са получили отношение и внимание, дали са изпълнени  изискванията им.
Тези, които очакват че ще хуля други фирми- това няма как да се случи.
Чета ви, защото вашето мнение ме интересува, и ще се включвам и за в бъдеще, ако е необходимо разяснение. А в останалото време ще правя торти и ще обичам...
Бъдете здрави!
Д.Стратиева

# 528
# 529
  • София
Аха, чудесно! Благодаря за разяснението. Беше важно да знам, че не става дума за едно и също нещо. Grinning

Да, различни са!  Sunglasses  Аз похулих вторите. Иначе от тортите на първия Карамел имам отлични впечатления, от отношението на Хани също, много е любезен.  Peace
Ето тук повечко за "истинския" карамел  Grinning
http://www.monitor.bg/article?id=229671

Това беше ценно, мерси!   bouquet

Г-жо Стратиева,

Само не ни обвинявайте в реклама/анти-реклама, че аман!

А конкретно за името... вероятно и другия Карамел имат версия, но не ние сме органа, който да се произнесе компетентно кой го заслужава. Решете този спор където трябва, ние тук не можем да преценим на база твърденията на всяка заинтересована страна, смятам разбирате...

# 530
  • София
Едно много мило овенче има РД  на 04.03 и искам да го изненадам.Моля за мнение за тази торта : http://www.bezplaten.bg/oferta-1038-nasladete-se-na-nai-novata-s … sto-za-26-lv.html
Много съм доволна от ваучера и услугата.Любезен,компетентен и внимателен - Д-р Емил Германов   bouquet http://grabo.bg/sofia/pochistvane-na-zaben-kamak-polirane-s-air- … lna-kamera-0tm7zz .

# 531
  • софия
Иии, начи пък... едвам ме навихте Wink И аз си взех ваучер за тортичка.... макар че всичките ми поводи са след изтичането на ваучера (имен ден на бебче, рожден ден на същото, моя ден-ден...) Ще си я хапнем без повод  Whistling
Ииии, начи, много ме накарахте да се замисля. И ние нямаме повод в периода, взимах от там торта отдавна и не бях много впечатлена, но тази звучи прекрасно Confused

# 532
Приятна е тортичката и лека ,но доста малка ние двамата без особен труд я хапнахме на два пъти.
Отговорът на  дамата от  torti.caramel ми направи доста неприятно впечатление,нямаше нужда да съобщава чак имена.И без това тяхното произвоство е на светлинни години по качество и външен вид от "другия" Карамел не мисля,че някой би ги сбъркал  Grinning.

# 533
  • София
Приятна е тортичката и лека ,но доста малка ние двамата без особен труд я хапнахме на два пъти.
Отговорът на  дамата от  torti.caramel ми направи доста неприятно впечатление,нямаше нужда да съобщава чак имена.И без това тяхното произвоство е на светлинни години по качество и външен вид от "другия" Карамел не мисля,че някой би ги сбъркал  Grinning.

1,600 кг (14 парчета) хапнахте двама души на два пъти?!?...  Shocked Машалла....

Или ти говориш за тортата от Лагуна? Защото на Карамел от Грабо е голяма...

ПП. Ей това им мразя на мизерните сайтчета: Купи си торта за 13 лева, ама подарък-изненада ще е нейния размер!  Tired Никъде не виждам описани кг/брой парчета, ако е 9 парчета изобщо не е кой знае каква сделка

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 21:52 от ivonska

# 534
  • София
Взех лазаня при предишната оферта. Не се одобри в къщи. Ядох си я сама 2 дни и накрая замина вечеря на кучо. Вкусове различни, но нито дъщерята, нито скъпия я одобриха. Беше много тестяна, намазана с нещо като доматено пюре.

# 535
  • София

Взех лазаня при предишната оферта. Не се одобри в къщи. Ядох си я сама 2 дни и накрая замина вечеря на кучо. Вкусове различни, но нито дъщерята, нито скъпия я одобриха. Беше много тестяна, намазана с нещо като доматено пюре.

Имаше и положителни отзиви за лазанята от предишна оферта, затова я пускам. Peace

# 536
  • София
Въпрос на вкус е: аз поради възхитата ви тук съм купувала паста без ваучер, но определено не я харесах.

# 537
Честно казано силно се съмнявам тази торта да тежи 1,600 кил,даже ако на някой му се занимава да я претегли като я вземе ще ми е интересно колко ще излезе.

# 538
Аз поръчвах Карамел-ска торта, не от тези на Хани. Тортата беше много хубава, прясна, нямам забележки. Но с доставката дооооста се изложиха, много се ядосах...Закъсняха с час за РД в градината, добре че дадох зор и я доставиха. Мацката по тел. поднесе извинения с обещание за бъдещо реванширане (което аз изобщо не съм подтикнала да направи) и остана само на думи. Та съм със смесени чуства, за без повод бих поръчала защото тортите са вкусни. Но ако гоня час за доставка и ми е важно не бих се доверила.
Доро, прочетох те...ужас...точно за това говоря и аз, нерви точно на празника, и то заради некадърността на други хора...

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 23:36 от Анонимен

# 539
  • София
Така и не разбрах дали Карамел-ът на г-жа Стратиева е този в кв. Бояна с тортички по 84.20лв. И ако е така, ми е интересно като предмети на изкуството ли ги продават?

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 00:29 от july1993

Общи условия

Активация на акаунт