Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 33

• 48 404
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
Точно се чудех дали да пиша за Арлет Галакси Трейдинг...по-вяло подстригване не бях виждала-кръцна пет пъти с ножицата едва едва..малко сушоар,който се развали след половин час...сега се чудя подстригана ли съм или  не.
Огромна разлика на услугата от Арлет на Узунджовска.

# 601
Точно се чудех дали да пиша за Арлет Галакси Трейдинг...по-вяло подстригване не бях виждала-кръцна пет пъти с ножицата едва едва..малко сушоар,който се развали след половин час...сега се чудя подстригана ли съм или  не.
Огромна разлика на услугата от Арлет на Узунджовска.
И аз съм недоволна от Арлет Галакси Трейдинг, разликата с Узунджовска е голяма наистина.

# 602
Аз съм ходила в Арлет Галакси при Диана - доволна съм, старателно подстригване и хубав сешоар, понеже съм с прав бритон веднага си проличава, ако е крив. Ходила съм в Арлет на Узунджовска при Гого - е той ми направи цялото подстригване с ножицата за филиране, което ми беше странно. И обикновен сешоар за нула време. За Галакси бих си взела пак ваучер, но този го гледам, че е до 13.04 - е то е след 5 дена  newsm78

# 603
  • София
Тези Конкордия-СКЦ ЕООД  на някого познати ли са? Нещо са ми зъмнителни с тази регистрация в Самоков.  newsm78 http://kiwi.bg//deal/3176-pochivka_more_gyrtsiya.html

# 604
Първия път, когато ходих в Арлет Галакси, бях много доволна. Съжалявам, че не питах мацката за името. Скоро ходих и ме подстрига едно девойче, не бях много доволна и аз. Бих рискувала с тази Диана, може пък да е "моята" от първия път. Иначе няма да повторя там, а като се сетя, че чаках този ваучер почти половин година  Shocked

# 605
  • тук и сега
Някакви впечатления за Beauty Studio Angel, по-специално за фотоепилация?

# 606
  • В свой си свят :))))
Момичета, Дон Домат Стрелбище:

http://bg.kolektiva.net/sofia/11626-don-domat-pici-po-tvoj-izbor … aid=4e53546f91977

# 607
За съжаление е само за консумация на място.  Sad

# 608
Много съм недоволна от салон Адива Бюти, Лозенец. Правих там 8 процедури фотоепилация на интим и мишници, ефектът е нулев, даже стана по-зле положението, защото ме караха между процедурите да се бръсна (а не да се обезкосмявам с кола маска, както вполседствие разбрах, че трябвало). Много ме е яд - за парите по-малко, за изгубеното време и надежди- повече.
Убедена съм, че проблемът е в тях, защото преди години ходех на процедури в скъпо студио и  ефектът беше доста осезаем и траен. А направих само две процедури там.  
Ако ще правите фотоепилация, имайте предвид, че Агива не е вашето място.

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 10:10 от hedon

# 609
Здравейте,

Виждам, че сте запознати с повечето оферти за коелктивно пазаруване  Wink
Имате ли наблюдения върху ваучери за Вега тест и можете ли да препоръчате (или да НЕ препоръчате) някоя оферта?

Мерси предварително. Simple Smile

# 610
Момичета,
бях виждала няколко пъти ваучери на Детска Кухня Ян Бибиян,
а сега когато ми трябват не ги откривам - някой следи ли каква е цикличността на пускането им? newsm78

# 611
  • София
Настоящите ще изтекат на 20 април. Но пък не съм сигурна че ще пуснат отново.
Иначе и аз съм им клиент. И ако не пуснат пак ваучери ще си взимам на редовни цени - спечелиха ме. Simple Smile

# 612
Здравейте,

Виждам, че сте запознати с повечето оферти за коелктивно пазаруване  Wink
Имате ли наблюдения върху ваучери за Вега тест и можете ли да препоръчате (или да НЕ препоръчате) някоя оферта?

Мерси предварително. Simple Smile
Правила съм си преди години и как да кажа  newsm78, мисля че това е загуба на средства и пълна глупост newsm11

# 613
  • В свой си свят :))))
Момичета,
бях виждала няколко пъти ваучери на Детска Кухня Ян Бибиян,
а сега когато ми трябват не ги откривам - някой следи ли каква е цикличността на пускането им? newsm78

http://grabo.bg/sofia/ednodnevno-ili-10dnevno-meniu-s-bezplatna- … 6540&affid2=7

Заповядай Simple Smile

За Дон Домат...това не съм го прочела Sad сори...просто видях, че са пуснали...

Макар и да недолюбвам Колектива, мисля да си взема това:
http://bg.kolektiva.net/sofia/11214-profesionalno-pochistvane-na-doma.html

# 614
  • offshore & overseas
Правила съм си преди години и как да кажа  newsm78, мисля че това е загуба на средства и пълна глупост newsm11
И в тая връзка да попитам, някой правил ли си е ирисова диагностика? Питам и по принцип, и в тази... хм, клиника (Динамика БИО).

Не че съм се втурнала, но ми е любопитно струва ли си. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт