Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 33

• 48 364
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
Днес бях в Кокона за почистване на лице . Момичето беше много внимателно. Приятно беше. Когато пуснат пак ваучер (гледам през 2месеца го правят) бих си взела пак.

# 646
  • София
Мами, дали на някой се е случвало да плати ваучер с кредитна карта и след това да иска анулиране на ваучера и възстановяване на сумата? Фирмата от която е купен ваучера е Грабо.
/ Купихме  този ваучер:
http://grabo.bg/pochivka-za-dvama-v-rila-1-ili-2-noshtuvki-sas-z … ovedartzi-047rv4b
В условията пише дете до 6 г. безплатно. Имаме близнаци на почти 4 години, попитахме дали за петък има места, казаха да, уточнихме че сме с 2 малки деца и платихме. На 2 рия разговор вече за потвърждение казаха че на място трябва да доплатим още 10 лв за друга стая, тъй като нямало къде да спят децата!!!!! Даже в двойната стая нямало място за 3 ти човек..... съгласни сме и на диван, на който да спи мъжа ми, а аз с децата в леглото..... НЯМАЛО!
Питам аз- ако сме аз, мъжа ми и 6 годишно дете- то къде ще спи???? ми на спалнята между нас трябвало???
Сблъсквали ли сте се с подобна ситуация??? /

# 647
Тити Г. , пиши мейл на Grabo и опиши проблема. Вярвам, че ще проверят случая и е много вероятно да ти върнат парите, тъй като не е твоя вината за ситуацията!  Peace
На мен ми върнаха парите за едни ваучери поради разболяване на дете. Грабо са супер!  Grinning

# 648
  • София
Мъжа ми звъня 2 ри път в хотела и вдигна 2 ри път скандал и казаха че ще ни настанят в подходяща стая без да доплащаме Simple Smile
между другото отзивите във визит бяха много добри .... ще споделя после  като се върнем Simple Smile

# 649
Оф, тези пък голяма наглост...хем си пише във ваучера "деца до 6г." Аз редовно чета дете до еди колко си г., т.е. понякога не пишат, но за 2-ро дете искат доплащане. Добре, че са влязли в час и са сменили отношението. Приятно изкарване!

# 650
  • sofia
Аз предимно с Пп плащам и основно пазарувам от чужбина. Пейпал таксуват някакви стотинки на транзакция. Затова се учудих. Сигурна съм, че не е в Пейпал проблема, а и то си пише в акаунта ми в ПП сумата, която иска продавача (вип оферта в случая), която не е според офертата. И отгоре на това вече Пп си слагат таксата, която е нищожна.
Преди малко пратих мейл на Вип оферта с питане по казуса...Ще споделя какво, що.. Peace
Забелязала съм, че за плащане с ПП или дори с карта искат такси. Днес платих такива ваучери към групово.бг. За ПП пишеше 3 и нещо процента от сумата+ 0,35 евроцента такса  Shocked За плащане с карта платих 2,95 % от сумата -такса.
Това купих:
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=10912

Писах им, отговориха ми. Уж са така нещата...Сделката е за 134 лв, което е 68,5 евро.Проверих си пейпала - толкоз са еврата. Обаче те (от ПП) после пак ги обръщат тези евра по обратния курс май  Crazy. И затова стават повече парите - 139лв. Щото в ПП пуше 68,5 евро, като 1лев=0,4...евро.  Crazy
Anyway...грешката е вярна...

# 651
  • София
http://www.lapni.bg/offer/5948
Тамън мислех да си вземе ваучери  и прочетох :
*Забележки: Процедурите се извършват с лично трико за LPG или клиентите могат да закупят такова от Фитнеса на промоционална цена от 35 лв.!
Е, то като си вземеш таков трико процедурата ще ти  излезе доста скъпичка.

Аз също се бях засилила да направя такива процедури, но в друго студио. Там също искаха 35 лева за трикото и това ме отказа. Може би това е начин да си докарат нормалната цена, без ваучерното намаление.

# 652
  • София
Здравейте, момичета,

бих искала тези дни да си взема ваучер за почистване на дома.   newsm79

В момента гледам четири фирми предлагат такава услуга. Това са Бергман сървисис, Гета 07, ЕТ Ивто-Ивайло Георгиев и Ви Ер Джи.

Има ли някоя от вас, която да е ползвала услугите на някоя от тези фирми и дали сте доволни от тях?

# 653
  • София
Здравейте!
Имам нужда от помощ!Закупих този ваучер:http://grabo.bg/za-vashite-detza-ot-2-do-4-godini-4-komplekta-ra … vni-karti-032kr8t проблема е следния:в условията за ползване пише да се даде заявка на Е-мейл,когато натисна върху него ми излиза че трябва да го изпратя с outlook express,но не успявам да се справя.Може ли да изпратя данните които искат от пощата ми в abv.bg?

# 654
Ако не става с копиране с десен бутон на мишката просто го препиши.

# 655
  • София
*Забележки: Процедурите се извършват с лично трико за LPG или клиентите могат да закупят такова от Фитнеса на промоционална цена от 35 лв.!

Аз също се бях засилила да направя такива процедури, но в друго студио. Там също искаха 35 лева за трикото и това ме отказа. Може би това е начин да си докарат нормалната цена, без ваучерното намаление.

Да. Освен това ми казаха, че за да имаш ефект ти трябват поне 15тина процедури.Иначе било безмислено и хвърляне на пари на вятъра...Та май ще се откажа за сега.

# 656

Да. Освен това ми казаха, че за да имаш ефект ти трябват поне 15тина процедури.Иначе било безмислено и хвърляне на пари на вятъра...Та май ще се откажа за сега.

И аз се бях засилила миналата година, но ми казаха,че след 7-8 процедура се показвал истинския целулит и ставало доста грозна картинка ако не продължиш. Сега овладях положението с мазила, да видим до кога обаче  Embarassed

# 657
Здравейте,
Бих искал да ви предупредя за офертите, които "бутиково студио" Beauty Studio J'adoore, в частност неговия обитател Марио Костовски, пуска в Deals.Bg.
Преди няколко седмици взех ваучер за майка си, който включваше боядисване с професионална боя и стилна прическа. Днес тя използва ваучера, като резултатът беше потресаващ. Излезна от бутиковото студио, странно разрошена и зле боядисана. Верно, че ваучерът струваше 30 лв., но предвид резултатът, въпросният стилист би трябвало да си плаща, за да експериментира над клиентите си.
По описание на майка ми, студиото всъщност е обикновен апартамент. Когато отишла, стилистът обядвал. Е, не си прекъснал обяда и тя търпеливо го изчакала дори и да изпуши една цигара. След като я намазал с уж професионална боя и я продухал със сешоар, дори се възхитил как ефектно се е получила косата й, защото неравностите в цвета изглеждали като кичури. Laughing
Бъдете внимателни и не взимайте ваучери от там, защото наистина са пари, хвърлени на вятъра.

# 658
Здравейте, момичета,

бих искала тези дни да си взема ваучер за почистване на дома.   newsm79

В момента гледам четири фирми предлагат такава услуга. Това са Бергман сървисис, Гета 07, ЕТ Ивто-Ивайло Георгиев и Ви Ер Джи.

Има ли някоя от вас, която да е ползвала услугите на някоя от тези фирми и дали сте доволни от тях?
Здравей!Аз съм доволна от тази ф-ма http://www.bonusi.bg/

# 659
  • Sofia
Някоя добра душа ще ми метне ли оферта за боя и подстригване, че нямам никаво време да търся.
Ако може и да е център или западните райони на София.

Общи условия

Активация на акаунт