Приятни и/или досадни аватари и подписи -14

• 30 860
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Болят ме очите от този аватар Confused

# 61
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А на мен ми е особено любим Heart Eyes

# 62
Благодаря, joy_r!

# 63
  • където ми харесва
Agate, много красив аватар Wink Развесели ме Grinning

# 64
  • в Кошера
hot tea, чудно пеперудена си!  Heart Eyes

Джой,   newsm10, идейно!

# 65
Здравейте и от мен, наистина много красиви аватари и подписи имат някои потребителки, но съм попадала на 1-2 картинки/снимки, които просто не разбирам и провокират в мен по-скоро негативни емоции, само да ги срещна скоро пак из някоя тема и ще ви покажа ...   bouquet

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 22:24 от Moringa

# 66
Много ми хареса * Боби *!
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=73546

По детски чиста и ранима. 
По мъжки силна, но жена.
Душевно зрима и красива -
за хората със сетива.

# 67
  • В Космоса
Moringa, не знам защо го изтри, но аватара, който показа определено е странен, но не провокира негативни емоции в мен. Такива странни само будят интерес в мен, не поредната скука. Няма начин да няма аватари, които не ни се нравят при такова изобилие.

# 68
Moringa, не знам защо го изтри, но аватара, който показа определено е странен, но не провокира негативни емоции в мен. Такива странни само будят интерес в мен, не поредната скука. Няма начин да няма аватари, които не ни се нравят при такова изобилие.

Аз не го отричам и разбира се, че няма как да харесваме всички аватари, споделих го, може би, за да получа информация какво представлява, какво послание иска да даде за себе си притежателката му и го изтрих, защото прецених, че по-добре да наблегна на тези, които най-много ми харесват, вместо на тези, които не .... като например този аватар на Hrisi - фантастично нежен ...

# 69
  • В Космоса
Цитат
какво послание иска да даде за себе си притежателката му

Това би било много интересно и за мен.  Peace Ама ако го беше оставила имаше по-голям шанс да разберем. Laughing

# 70
Цитат
какво послание иска да даде за себе си притежателката му

Това би било много интересно и за мен.  Peace Ама ако го беше оставила имаше по-голям шанс да разберем. Laughing

Освен ако не питаме нея, всичко друго би ми изглеждо като говорене зад гърба й, много тъпо ама така се чувствам  Embarassed

# 71
  • В Космоса
Малко така, ама темата го предразполага. Crazy

# 72
# 73
# 74
  • В Космоса
Tyra

Общи условия

Активация на акаунт