Мами на фраксипарин и клексан, къде раждахте?

• 1 085
  • 6
  •   1
Отговори
Всеки лекар ли може да се справи с раждане при жена с терапия на фраксипарин/клексан или трябва да изберем специалист от клиники за високорискова бременност, каквито са предимно в София, Варна, Пловдив, Плевен...Какво ви е мнението?

# 1
Be_angel ако е добър специалист би трябвало да се справи  Peace при теб какъв е проблема,защо си на терапия с фраксипарин? Аз лично раждах в МД София и не съжалявам за избора си. Мнението ми е да се насочиш към лекар,който се занимава с рискова бременност за по сигурно  Naughty успех

# 2
Аз раждах в 1-ВО АГ Св.София /Тина Киркова/ . Имам някои забележки, но вероятно можеше и по-зле да е.
Подкрепям - при рискова бременност е добре екипа да е подготвен и с опит, към конкретните проблеми съпътстващи родилката и бебето.

# 3
майчин дом. дяволов.
тоя човек спаси и мен и детето ми.
ще съм му благодарна до края на живота ми  Peace

# 4
Вродена тромбофилия. Първият път раждах в МД София. Мисля към Дяволов да се ориентирам и аз. Сигма, честито!

# 5
sigma честито бебче да е живо и здраво  bouquet И аз раждах при д-р Дяволов  това е ЧОВЕКА  Peace благодарение на него се радвам на втората си рожба невероятен специалист само това мога да кажа за него.

# 6
  • София
Д-р Гагова - отделение рискова бременост Шейново беше моят избор.Уникална!С оглед на това, че все пак си с тромбофилия, съветвам те да избереш болница, където и неонатологията е добра.Такива са МД, Шейново.Неонатолозите от детската педиатрия дават дежурства в Шейново, а по-тежките деца ги превеждат в самата педиатрия.В никакъв случай Тина Киркова - там децата ги правят на гъз и после ги пращат в педиатрията да им оправят грешките.

Общи условия

Активация на акаунт