Виктор е много джиджан 
Белверде, да, егати хипоалергена
Ставам, отиваме на гости
До после скъпи мои
Еее, няма да честитим още, интересно коя ли от нас(вас) ще се обеби първа?!




,не успя да бръкне в купичката.Само ме учуди факта,че много плезеше тоз език.А друг път като давам нещо с лъжица не го прави
Рошкова му работа.Сега само тръпна да видя какво ще стане с петната

за заглавието на темата ни! По-актуално от това - няма на къде 
Ама винаги много ме е кефилопо филмите като вземат да се засъбират тия семейства с по 4-5 деца по празници. Много хубаво ми се струва.
Е уж ме оправиха, но в регистъра на МОМН още се водя прекъснала
И цял семестър стоях без студентска книжка, защото ги мързеше да ми я намерят в деканата. Много са зле 
? То си е направо разхищение, ако давате толкова пари за месо за едното захранване. И също мисля, че ще е най-добре ако е прясно месо, от току що заклано животно. Баща ми ни гледа зайци /казвам ни, защото мъжа ми го спонсорира и му осигурява всичко необходимо, само отглеждането е от баща ми/ - ама био, колко да е био месото им, като се хранят със смески /най-вече/. Пилешкото - по същия начин. Свинското и телешкото, когато решим си го купуваме от ферма /тук има много такива/. Но си купуваш животното, а не примерно 5 кг месо.
А за месото, попитай свекърва си за солта задължително, ние ако затваряме месо в буркани му слагаме всякакви подправки - сол, черен пипер, бахар, дафинов лист, чесън...