Отговори
# 240
Муки, трябва време докато свикне, Анди чак след месец на АМ може би някъде отказа едното нощно хранене..сега си има едно..ама в тоя случай едно е по-добре от две  Joy Joy

# 241
  • София
а коментирали ли сте пюретата на Слънчо? абстрахирам се че са бг производител  Mr. Green

гледах едно плодово, пише че съдържа 100 процента плод плюс вит. с  newsm78

# 242
Педи каза че Малечко били с добро качество, не съм взимала от тях Grinning

Бютка, аз купувам дрешки от Мадъркер и Асда, доволна съм, пък и те пускат намаления.Иначе 25евро за якенце на Ивайлето ми идва скъпичко. Ще мине без тях Grinning

# 243
За пюретата, кое какво съдържа мен питайте  hahaha Слънчо поне нямат захар и сол. Тези 100% плод не съм ги виждала, но другите имат и оризово или царевично нишесте. Зеленчуковите някои стават, но някои съдържат сухо мляко.
А на Малечко имат захар  Stop
Но не съм взимала нито от едните, нито от другите.
Не знам защо във всички български пюрета слагат вит. С в плодовите  newsm78

# 244
Взех си една ябълка на слънчо за мен си /когато не ми се яде нищо нагъвам пюрета  Embarassed/ и съдържа: ябълки 84%,оризово нишесте,регулатор на киселинността (вит.Ц)
А в мангото на Овко има: манго 51%,захар,оризово брашно,модифицирана скорбяла Е1422,лимонена и аскорбинова киселина. Още не съм го опитала как е на вкус,но ябълката на Слънчо беше ужасно сладка дори и за мен и я зарязах...седях си гладна  Joy

# 245
  • София
след като писа Дафи ги разгледах подробно Слънчовчците. значииии има едно единствено пюре без ориз и аз точно на него съм попаднала  hahaha

Ясно значи няма да ги бъде.

А и Муки писала за тях  Laughing

# 246
Бюти, и ние така снощи се кискахме, уж лежим да заспиваме на тъмно и Камелия се върти и си сумти, както винаги и мъж ми изтърсва: като някое прасе в кочина грухти там в ъгъла. И като се разхихикахме и прасето още повече се разгрухтя и му викам - тихо, че ще заквичи  Joy

Зафира, хахава работа  Rolling Eyes Ама то идиоти има навсякъде  Peace Да ви кажа, вчера се разрових нарочно в тукашни и френски форуми, както този, ами и тук и там си има кухи лейки, дето си дават от втори месец сокче. Само че от портокал  Mr. Green

Блонди, що не се дава с АМ? А как да го дам, просто парченце да му сложа в ръката ли?  newsm78

Елвирке, идеята е плодът, когато е пресен, да се приема самостоятелно. Защото той се усвоява страшно бързо от организма, след около 20мин червата са изтеглили всичко полезно. Защото ферментира и се скапва много бързо. Няма трайност в стомаха ни. И когато го плеснеш като десерт, както много хора правят, или се приема смесен с нещо, той не може да бъде усвоен от организма. Забавя се целия процес и плодът се разкапава, т.е. както казвам - да изядеш плод за десерт илис месен с нещо, е все едно да го изхвърлиш на боклука. Нищо няма да ти стане, но и дефакто все едно не си го изял този плод.  Simple Smile Та така и за малчовците - в АМ има витамини, мазнини, белтъчини, минерали и т.н. т.е. пак спъват усвояването. Ти ще си прецениш, де, но най-хубаво е пресне плод самичък  Hug А иначе може да не е в ръчичка (мен май ме е страх да й дам така крушата, ако отхапе голямо парче и се задави? Макар че нали ЗВБ така дават  newsm78), може да е намачкано, пасирано  Simple Smile

Дафи, слага се за консерватор - лим. сок или вит С. Слага се и в пюретата на Хип, не е само в българските, но това не е проблем  Simple Smile

Маслената ядка се оказа цигулка  Laughing

# 247
С какви рендета стържете плодове/зеленчуци ? Четох някъде,но затрих сайта, че не се препоръчват метални рендета защото се отделяли алкали (?) и витамините се разграждали,или ставало окисление (?).Това съм запомнила.Какво знаете вие? Има ли такова нещо или....?

# 248
  • София
Муки, има нещо такова, препоръчва се стъклено ренде Simple Smile
Муки, Диди, и аз като прочетох после подробно викам егати и подаръка ooooh! На вас какво ви излезе след изтърканото, на мен 3+раница. но мисля изобщо да не я взимам Whistling За дерматита - да, то няколко вида били ,аз си мислех, че са само контактен и АД Confused
Хриси, Витя (мъжко е) съкратено от Виталий  Simple Smile
Някой се смеят нощем в леглата, други скриват текста Blush

# 249
Белверде, и на мен същото- 3 лапички и раница,но аз ги знам тези  Mr. Green Редовно си взимам NG  и там също пускат такива.Преди имаше поредици на рийдърс дайджест. Peace 

# 250
  • До морето
За какво си говорите вие, бе? Какво търкате  newsm78 Аз уж всичко чета и пак съм изтървала  Rolling Eyes

Айде  сега пък стъклени рендета  ooooh! То излезе, че трябва да си сменя цялата кухненска посуда  Mr. GreenМи аз да взема да му поръчвам от някой френски ресторант по- евтинко ще ми излезе  Laughing

# 251
  • Варна
Бюти, и ние така снощи се кискахме, уж лежим да заспиваме на тъмно и Камелия се върти и си сумти, както винаги и мъж ми изтърсва: като някое прасе в кочина грухти там в ъгъла. И като се разхихикахме и прасето още повече се разгрухтя и му викам - тихо, че ще заквичи  Joy
hahaha hahaha hahaha
Какви са тези неща, дето търкате и печелите лапички и раница newsm78
Аз да се похваля тихичко, камък ми падна от сърцето - Зайко е добре thumbsup Не го водихме при личната, защото мъж ми минал след работа и пред кабинета и била навалица ooooh! И аз казах, че няма да го помъкна при болните. А пулмологът дойде чак към 8 - и при него имало много случаи. Сега най-важното е да си довършим лечението и да го пазим да не се повтаря Praynig

# 252
  • До морето
Браво на Зайко!

Аз гледам Стани Богат и ми се струва, че Дилов- син  знае отговорите още докато прочете въпроса, ама се прави, че разсъждава да не й е тъпо на Любов Тризначкова  Peace

Екзо, играете ли с мъжа ти  Mr. Green

# 253
  • София
Месечинке, браво, радвам се за Борко Flutter
Сами, те не се скъпи Hug
В списание “Моето дете" има разни награди, но само зарибяват Rolling Eyes И като гледам май всички печелят едно и също, това което им е най-изгодно ooooh!

# 254
  • София
Михи, може да й дадеш празна лъжицата да си поиграе с нея, да я изучи и да види, че не е страшна. Може също да спреш за малко храните или пък да й дадеш когато сте на масата всички заедно. Гледам, че Сашето дори и току-що да се е наял, пак гледа ние какво ядем и иска и той, онзи ден протегна две ръце към една пържола. Дано имате успех!  Hug
Бют, ооооххх, гледах я Ани, много ми стана мъчно  Sad
Свекърва ми онзи ден ми докладва за внучето на нейна колежка, което също е родено август 2012 и са му давали пюре на Ганчев и много го е харесало - с домат, червена чушка и още нещо + масло!...
Ивкааа, колко е сладка Велито!!! Виж на първата снимка лявото й уше обаче, хихихи  hahaha
Блонди, а ти защо смяташ, че ендокриноложката може да е грешила и да си пила хормони напразно, нещо не си спомням?  newsm78
Васето, дано се оправите бързо!  Hug
Аз направих нещо като захранване водено от бебето, гледаше ме как ям банан и започнах да му откъсвам малки парченца и да му давам и си го яде доволен. И то беше след като се беше наял. Вчера му пасирах банан с авокадо и малко АМ ама не му беше май много вкусно, то не става съвсем гладко като готовите пюрета.
Екзо, големи са образи твоите малчовци Wink
Бют, ако имаш предвид да излезеш на улицата и да продаваш нещо благотворително, мисля че пак трябва да си платиш в общината мястото. Аз съм се занимавала с благотворителни събития, но малко по-различни. Кажи каква ти е идеята и може да помислим, познавам и благотворителни организации Wink
Блонди, акото на Сашко мирише даже по-малко от преди, когато беше само на мляко и аз се чудех защо...
Зафира, много стресираща случка сте имали, какво им става на тия хора?
Пюрета Малечко май не съм виждала, не съм и търсила де.
елвирка, слънчовите каши едно време бяха с много захар, нишесте и сухо мляко, не знам сега какво е качеството, но се въздържам засега. Но не знаех, че имат и пюрета.
Четох в онзи моя готин сайт, че ако се дават храни на парчета, трябва да са не по-едри от грахово зърно иначе има риск от задавяне.  И аз днес така му давах банан.

Сашко нещо си бърбореше онзи ден и каза нещо като "баба" и Пепи веднага подскочи "чу ли го?" и после каза "това сигурно значи мама"  Laughing

А за какви кодове на Милка си говорите, че накупих шоколади на прИмоция вчера  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт