Отговори
# 285

newsm59 Вичко Heart Eyes Да расте, здраво, умно и добро дете Heart Eyes
Абе  гледам, доста мами си слагат бебета в проходилките  newsm78 Нали уж е било рано? Ние сме на 7м и 7 дена, дали да не ги пусна и аз  newsm78  Пускала съм ги за мъничко, но беше пробно.... Rolling Eyes
 И имам голям проблем с пърхота  Tired Така ме сърби главата, ужас е . Имам и пърхот и всичко това  след раждането. Май трябва да пия някакви витамини, че като цяло, кожата ми е нещо по-суха Crossing Arms
Блонди, как мислиш, да давам ли на Гогата пак да си хапва. Очевидно, обривът му не е от  храна  Rolling Eyes И ако ще му давам, да му давам по малко и постепено след 2-3 дни да увелича дозата, нали? Стига да няма някакъв кофти ефект, като да му се увеличат пъпките, например  newsm78 Така мисля да направя, ти на какво мнение си?
 Мен не ме е страх да стоя сама. И искам да живе в къща. В тоя апартамент се задушавам. Няма асансьор, нямам тераса, входа е мизерия, нямам градинка, в която да си засадя цветя и да си пия пролетта и лятото кафето там, нямам от къде да си откъсна плод или зеленчук  Crossing Arms  Няма как и барбекю да си спретне човек, да не говорим, че комшийте като готвят и в нас мирише на кухня, всевъзможни миризми, тропа се от всякъде, крищи се, тряскат се врати....... ooooh!Нищо няма. Мразя блоковете Naughty Обичам къщите. Има си дворче, градинка, цветя, зеленчузи и плодове. Децата има къде да играят на воля, а мама да си пие кафето  Flutter Спокойствие и тишина Party Много по-хубаво си е в къща Heart Eyes Нашите си имат и басейн в двора, еми в апартамента къде да го сложа тоя басейн, освен в хола hahaha Joy
Айеее омитам се Crazy Mr. Green

# 286
Благодаря ви многоо, много ви благодаря- много мили и хубави думи. Hug  bouquet Heart Eyes

# 287
Здравейте,

Айде и аз да се включа в груповото честитене на РД на Вик !  newsm59 Да расте здраво и умно момче  Grinning

За семките по площадките, еми аз не обичам семки, а още по-малко да чопля навън, както и много ме дразнят пушещи майки и татковци по площадките където играят децата им.

По повод захранванията и акълите от лекари и роднини / не съм принципно от хората, които дават акъли, щото в крайна сметка всеки сам може да си прецени какво да прави, пък и навсякъде има толкова много инфо, само да ти се чете./, та моята най-добра проиятелка, тя роди месец след мен сега ще почва да захранва и уж при най-добрата педи ходи, уж всичко 6, пък и казала да захранва със сокче  Crazy Ей значи много искам да й кажа, че това е възможно най-тъпото което може да направи, ама как да и се меся и да и давам акъл като гледам колко е спокойна и уверена в това което и предстои да прави. А и живеем в различни градове вече и предимно по тел се чуваме и ми е кофти едва ли не акъли да и давам. А си е много умно момиче, но как да подходя незнам без да я обидя. Понеже нашата ЛЛ също в началото ме кара да започвам със сокчета, пък аз си ходя при друга педи на частно и общо взето и от вас доста инфо прочетах и научих от сайтове, та успях да си изградя що годе правилна идея за захранването / не че всичко мо-та-мо г правя, а както аз преценя / и сега ми се иска да я насоча някак, но пък не искам да я обърквам... абе и аз не знам да се обаждам ли, да си мълча ли ..  ooooh!  newsm78

# 288
Еххх,Екзо...и аз искам в къща  Heart Eyes А на село е супер къщурата,но съквартирантите  Crazy А сега терасата ми е към една малка уличка по която не минават кой знае колко коли и съм си сложила изкуствена трева,имам си едно голямо кресло и когато е топло е много приятно да си излизам.Не мога да си представя да няма тераса  Rolling Eyes

Спирам се защото всеки втори пост е мой....а не е като да нямам работа....а и болен мъж  Tired

# 289
Аз живея в къща, но нямам дворче и градинка, но пък имам 2 малки и една много голяма тераса, но пък живеем на много прашна улица, та един ден като си остъкля терасата сигурно ще ми е гот да си стоя на нея. А би било хубаво навън да си пиеш кафенцето, а детенцето да се плацика в басейнчето  Sunglasses, йеее тука малко се размечтахме Heart Eyes

Блонди, забравих да ти пиша, че и ние имаме такава проходилка с бънджи на пег-перего, но Дани още не е открил как се ползва бънджито, но и това ще стане  Heart Eyes

Още някакви работи щях да ви пиша, но пак ги забравих... явно ще е по-късно  Blush

# 290
 newsm59 newsm38  ura
Честит рожден ден на Виктор и от мен  Hug

Тайра, дано да се оправи Емма вече, на Ина и помогна сребърната вода, веднъж се беше разсуполивила повече и за 2 дни се оправи.  Peace

Е то и аз предпочитам къщичка с дворче, но да има и охрана отпред, когато ММ е дежурен нощем  hahaha Мен на 9-тия етаж ме е страх, какво остава тооолкова на ниско  Mr. Green
И аз се размечтах с това кафенце навън, басейнче....  Heart Eyes

# 291
мечтата ми е къща с дворче, айде няма да нахалствам за басейн, а и ще ме е шубе за детето/децата Simple Smile))
но дали, или, май надали,..... като ходя при нашите ще с радвам на тяхното дворче Simple Smile а и домашни зеленчуци мммммм Simple Smile))
като кажа на ММ за идеята с къщурката и той все ме препраща към градската къща на баба му и дядо му, която си е селска къща в малко градче, и наистина има дворче с цветенца и зеленчуци, но не ми е особено уютно там, да не кажа хич. Още повече че не си е нещо наше, а е тяхно Simple Smile а и ВеЦе-то е в двора
иначе нямам проблем да съм сама вкъщи. Обирали са ме веднъж и тогава се страхувах, но премина и сега пак съм си ок. Simple Smile

ЧРД на Викчо, да ви е жив и здрав, да расте голям и хубав и мнооого да ви радва!!! Simple Smile и да бъде добър батко!

ние сме добре, малкият вчера заспа предиобяд, събуди се за обяд и след това заспа чаааак в 20 и се събуди в 8 Simple Smile с две междинни хранения Simple Smile
още не съм сглобила бебефона, много сложно чудо на техниката се оказа, а уж в нашето семейство аз съм техничаря Simple Smile

в наградите на милка участвах и аз, но не спечелих одеалце или пък почивка, то е ясно че няма безплатен обяд Simple Smile

# 292
Бааа, готино е в къща, ама да има кой да ми я чисти..и двора много хубаво, ама някой друг да прекопава и да минава по 100 пъти да щави тревата, не мерси  Mr. Green Mr. Green
Гунди, честит рожден ден на сладък Виктор и от мен  Hug
Тайра, да не са зъбки, излезнаха ли или още нямате  newsm78
Аз пък сънувах, че съм родила предишното си дете март вместо април и сега пак съм бременна с термин март, а то е февруари и тръгвам да раждам и викам еее, пак няма да родя навреме  newsm78 Mr. Green

# 293
  • Пловдив
Аз тук не съм съвсем в дивото де,виж ако бях на белверде на мястото може би щеше да ме е страх.
Не знам за беда или за радост,ама и ние тука заради единия комшия си имаме охрана,и то доста въоръжена.Бизнеса му е много мръсен,и по затворите лежи,ама не български,щото той е чужденец.
Като излиза предварително се почват едни огледи от охраната,по пътя по храсталаци,пълни смешковци,все едно Президента ще минава.Ама заради него съседните къщи и дворовете не си заключват като ги няма по дълго време,оставят си и скъпи неща по двора,дето ако е в на баба ми селото веднага ще се гепне от малцинствата.

# 294
уф, малко да имаш, ама навреме да ти дойде.
Гунди, цяла сутрин в леглото си мисля да не забравя да честитя на Виктор. Да ти е жив и здрав и много да го радвате Simple Smile

# 295
  • Враца
Гундиии, честит ти рожденник  newsm67! Нека е много здрав и да бъде най-готиния и добър батко на света! Хайде наздраве и за това!  Drunk
Екзо, казвала съм и друг път за пърхот - шампоан СЕЛСЪН Блу. В аптеките го продават, към 11 лева е някъде (вземи си синия вариант, че има и зелен и лилав). Гарантирам ти след 2-3 измивания няма да има помен от пърхот.  Peace  Hug
Ди, мълчи си, всеки си има глава на раменете и да си рпави с нея каквото си иска.  Peace Иначе рискуваш да ти се обиди, защото може да го приеме така, че все едно й казваш, че не знае и не може да си гледа детето правилно.  Hug Може да споделиш само ти как си захранила и какво си сметнала за правилно при твоето бебе, тя ако иска ще те разпитва и тогава вече можеш да и даваш съвети какво да прави.  Wink

# 296
  • Обетованата земя
Гунди, честит Рожден Ден на Вики! Да расте жив и здрав и много да ви радва и да се гордеете с него!   bouquet Честит празник и на теб, че на днешната дата си се мъчила за да го има него!  Hug
Ди, аз ако съм ще й кажа, и то не за да давам акъл, а защото ми е най-добра приятелка и ме е грижа. Зависи какви са ви отношенията де, не си ли обсъждате такива работи?  Grinning
Аз днес дадох 2-3 лъжички оризова каша и продължаваме на мляко основно, пък дано оправим запека. Връщайки се назад осъзнах от какво стана-от комбинация картоф и морков два дни. Повече няма да ги съчетавам.

# 297
  • София
Честит празник на Викчо, Гунди чакаме снимковия метериал  Hug

Да бе Блонди, как можах да пропусна този факт  Laughing

Уф тая оризова каша как ми смърди на фураж  ooooh! а пък мойто прасенце с какъв кеф си я хапва. ДВие оризовата каша като я правите с плодово пюре слагате ли кърма или АМ или само с вода я правите? Днес едва изцедих 20 мл за тая каша и се чудя като започна да я меша с плодово пюре дали да не я бъркам само с вода  Thinking не знам ако сложа АМ дали ще я яде изобщо, че тя до сега не е опитвала АМ  newsm78

Къщичка и аз искам и се надявам скоро да имам, но задължително с няколко кучета, че съм си пъзла, не че те ще ме опазят ако някой е решил зор заман да влиза в моя двор, но поне ще са ми за кураж.

Диди, при нас картоф с морков имаше супер регулираш ефект  Hug

# 298
а плод с ориз не е ли същото като плод на боклука по логиката че ако се меша с други храни не се усвоява?  Thinking

# 299
Маги,аз слагам кърма.... с цедене не изкарвам кой знае колко и слагам колкото има.Плодове пюре съм давала само ябълка и то винаги смесено с кашата.В началото малко,после повече.Вчера му дадох половин малко бурканче и сложих две-три лъжички каша.....май даже не се и сгъсти  newsm78 Но като изключа това,винаги слагам мляко,особено ако е чиста каша.Нещо само с вода не ми се нрави  Rolling Eyes

Васето,как е Несторзиньо  Hug
Лино,къде сииии  Hug

Общи условия

Активация на акаунт