Васето, Слънчо, Тайра бързо да се оправят бебоците, Васето и ти

Диди24, мерси за инфото
, аз периодично опреснявам знанията.Шехина честито, страхотно е, че съчетаваш професионалното си развитие и отглеждането на бебчо и най-важното, че успяваш успешно

Захариева, честити ти покупки, колкото и да не ми се иска и мен ме радват материалните придобивки, иначе съм съгласна с Шехина за възпитаването на децата - да оценяват не само това, което виждат
Иначе Елица е страхотна, тъкмо гледах клипчето
и има твоя поглед определено 
Белверде браво на Валери голямо момче е вече, гадно е като плачат, но няма как

Муки и аз се движа бавно със захранването, но пък по-добре иначе ще трабва като момиченцето от снимката.
Пюрета за сега съм давала само на Хип, морков с картоф, пащърнак и ябълка. Взела съм и банан, според съдържанието няма захар, но наистина в сливата и другите на Хип има захар

На Бобо определено много му хареса ябълката, в комбинация с домашната тиква, доволно си я хапна

И да се похваля, моят син стои седнал за повече от минута и сега естествено постоянно се набира да става, става червен и започва да се сърди ако не успее да се изправи.
Как бързо минават дните и колко бързо порастват бебоците, но няма как, колкото и банално да звучи, такъв е животът. Поне като му видя ангелската усмивка се чувствам щастлив и богат човек

от вчера Ал е с хрема, а днес ако имам вяра на термометъра има съвсем леко повишена температура
- сега като не отслабна, ти си виновна
Педи пак ме учуди - скара ми се, че съм въвела круша, рано било за плодови пюрета, ама ме пита от месните какво давам 

Обаче бяхме на рентген за луксация, което също се полага от касата, както и първия преглед за луксация с ехограф
Не мога да коментирaм, че тия дни акъла ми хич го няма и някак си не мога да се съсредоточа. Ние сме горе-долу добре. Аз съм в едно настроение, такова никакво, в безтегловност. Не ми се прави нищо. Малкия е ок, не сме го водили в болницата, не съм се обaждала на лекаря. Не мога дори да кажа защо не го напрaвих. Последните две вечери нямаше аларми. Малко в повече ми идва всичко и имам такива моменти на черногледство. Дето вика Муки да дойде някой да ми удари един шамар, че не мога да се понaсям така. Айде стига толкова негативизъм. Имаме си от вчера зъбче
на Виктор, да расте здрав, весел и послушен

И сега кошчето Санженик влиза с пълна функционалност, Вг1, навреме си го взимаш
Аз досега дори не го използвах, но както казва мъжът ми, памперсите му вече "цепят мрака"
Да е все така усмихнат, умен и чаровен, да не е много послушен, но да не ревнува Нийка, че мама и тате може да му направят още една красотийка! 

Реагира лъвски, ама да видим по натам...