Отговори
# 345
Здравейте,
Васето, Слънчо, Тайра бързо да се оправят бебоците, Васето и ти Hug
Диди24, мерси за инфото  Hug, аз периодично опреснявам знанията.
Шехина честито, страхотно е, че съчетаваш професионалното си развитие и отглеждането на бебчо и най-важното, че успяваш успешно  Grinning
Захариева, честити ти покупки, колкото и да не ми се иска и мен ме радват материалните придобивки, иначе съм съгласна с Шехина за възпитаването на децата - да оценяват не само това, което виждат  Peace Иначе Елица е страхотна, тъкмо гледах клипчето  Heart Eyes и има твоя поглед определено  Grinning
Белверде браво на Валери голямо момче е вече, гадно е като плачат, но няма как  Sad
Муки и аз се движа бавно със захранването, но пък по-добре иначе ще трабва като момиченцето от снимката.

Пюрета за сега съм давала само на Хип, морков с картоф, пащърнак и ябълка. Взела съм и банан, според съдържанието няма захар, но наистина в сливата и другите на Хип има захар  Tired
На Бобо определено много му хареса ябълката, в комбинация с домашната тиква, доволно си я хапна  Grinning

И да се похваля, моят син стои седнал за повече от минута и сега естествено постоянно се набира да става, става червен и започва да се сърди ако не успее да се изправи.
Как бързо минават дните и колко бързо порастват бебоците, но няма как, колкото и банално да звучи, такъв е животът. Поне като му видя ангелската усмивка се чувствам щастлив и богат човек  Heart Eyes

# 346
  • Варна
За тази захар в някои плодови пюрета аз мисля (не казвам, че е правилно, просто намирам известна логика), че е така, защото тези плодове са кисели - кайсии, праскови, сливи... Колкото и да е сладък плодът мисля, че киселото преобладава. Може би затова омекотяват вкуса със захар, не знам Rolling Eyes
За скоростта на захранване и ние сме на опашката, но какво да направя. Сега малко се замислих по повод пуснатата информация за "късното алергизиране" - ами аз като 2 седмици и повече редувам картоф и тиква, а напоследък давам комбинирано, защото се котира най-много... Това си е често и продължително предлагане на един продукт. Да не взема да алергизирам детето към тиква и картофи Rolling Eyes
Моят пък още не може да се изправи до седнало моложение сам. Неговата сила е в дупенето и клатушкането на ръце и колене като напоследък направо се подмята и на тласъци се придвижва напред. Не бих го нарекла точно пълзене, но факт е, че се премества и то не на съвсем малки разстояния.

# 347
"Айдеее" (Алекс само това повтаря  Mr. Green) ... И ние при болните  ooooh! от вчера Ал е с хрема, а днес ако имам вяра на термометъра има съвсем леко повишена температура  Tired някой наясно на чело и в ухо как се съизмерват стойностите ? Иии как процедирате със сребърната вода, Самимами ?
Еее Бюти ти пък сменяш диетата ... Аз почти се навих да пробвам бърз житен и да се включа с теб на 90 дневната,  Crossing Arms - сега като не отслабна, ти си виновна  hahaha Joy  Twisted Evil
Луничка ти житния с какво жито го прави - покълнало или варено... Че пак късно се сетих да го сложа  Embarassed

И извинявам се за включването, ама преди време бяхте пускали проверени сайтове за парфюми... ще може ли едно повторение моля (може и на лични), че търся подарък....

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 17:43 от Irony

# 348
  • До морето
Върнахме се от изследвания и последен Пентаксим. На мама юначето въобще не плака  Heart Eyes

Изследванията са добри, хемоглобин 116. Идеална работа  Simple Smile Педи пак ме учуди - скара ми се, че съм въвела круша, рано било за плодови пюрета, ама ме пита от месните какво давам  ooooh! Казах, че още не съм давала месно и не смятам поне още 2 седмици да давам (т.е. до следващата консултация) и тя ми каза тогава да вкарам жълтък! Утре! Казах "добре" и толкоз  Rolling Eyes Тъкмо почна да я харесвам и тя ме утрепва с някое изказване  Rolling Eyes

Може ли някой последно и окончателно да ми напише правилната последователност - глутен, жълтък, месо, масло, сирене? Обещавам, че ще го запомня  Blush

Муки, за кошарата- люшкане на ръце е едно, приспиване в люлка е съвсееееем друго. Племенниците ми и двамата до 3 години ги люшкаха като замаяни заради тази пуста кошара  ooooh!

Шех, честито за титлата  smile3501

Гунди, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав, палав, весел и любопитен! Да буде страхотен син и прекрасен батко за Разкошотията!!!!

Марли, нИдей рИва за ремонта  Laughing да не те засилят към София  Laughing Laughing Laughing

Айрънче, аз съм много доволна от сребърната вода. Сутрин и вечер по една капка във всяка ноздра! На Самуил с 2 слагания му пресичам сополите! Дано ти помогне!

Гледам за къщурки си говорите, аз съм отраснала в къща и сега тоооолкова ми липсва! От известно време се оглеждаме за парцел и лека полека ще си построим една! Засега си имаме жилище, което е сравнително голямо като квадрати, но не е много функционално, така че не бързаме. Чакаме да намерим сравнително изгодна оферта! Ако има някоя варненка с баба реститутка, да свирка  Laughing

Всички, които са ходили на консултация след 15.02. имат право на направление за този ехографски преглед на бъбреците!!!! Идете да си го искате от ЛЛ Ние бяхме на 08.08 и увисваме  Rolling Eyes

# 349
Айръни, с варено, защото и аз забравих да се подготвя  Blush, дано ви се размине разболяването  Hug
Месечинка, той не може сам да се изправи успява някъде до около 50 градуса, но се опитва доста сериозно. За захарта съм съгласна, че може би е така наистина, но аз мисля за сега да се въздържа.

# 350
  • Варна
СамиМами,
как така след 15.02 имаме право на този преглед, а на вас защо не ви дадат направление, какво като сте ходили на 8.02? Нали ще има и следваща консултация? А за ортопед полага ли се преглед след 6-я месец, защото нашата педиатърка ми отказа направление на1-я.

# 351
  • Обетованата земя
Ние бяхме на 04.02, а вчера като питах педи, каза че още някой я е питал ама не е чела актуализациите.  Rolling Eyes Хепатитната ваксина е болезнена наистина.  Peace
Сами, направо ме изуми с това вълшебно действие на ср.вода, браво.  Hug
За изправянето до седнало положение сам-Иво го направи на година и 1 месец.  Laughing Ако трбваше това да чакам за да го захраняяяяяя  Whistling

# 352
  • До морето
Месечинк, от 15.02. влиза в сила, че 6- месечните бебета им се полага безплатно такъв преглед. И всеки, който е имал консултация за 6я месец след 15.02 може да се възползва. Ние не можем, защото консултацията ни за 6ти месец е била на 08.02, а тогава е нямало нищо прието. Другия месец не може, защото вече ще сме на седем месеца  Rolling Eyes ЛЛ каза, че вчера специално е ходила да проверява как стоят нещата!

Диди, готин аватар, лъха спокойствие

Ето парфюми[/u]

# 353
  • София
Хриси, ми и аз мислех че е рано да се изправя, ама пък сама си го прави, не я карам аз  Rolling Eyes а и на последната консултация и доки я видя и нищо не каза, освен че е готова за проходилката  Peace

Белверде, някой даде рецепта за авокадото с банан и АМ, ама не я помня, че аз банан още не съм давала, авокадото го дадох така чисто, близна го и се обърна на другата страна, така че на нас ни отпада от менюто. То и ние с ММ не го ядем, та не виждам смисъл да го давам изобщо.

Абе това направление за ехографа, май зависи кой кога си е подписал договора с касата. Ние като бяхме нашата ЛЛ не беше подписала още договора си, ама май беше на 14 или 15  newsm78 Обаче бяхме на рентген за луксация, което също се полага от касата, както и първия преглед за луксация с ехограф  Peace

# 354
  • Варна
Явно пак си зависи от вида на хремата. На мен тази сребърна вода никак, ама никак не ми помогна, а започнах да я ползвам още в началото, преди носът ми да "потече" яко.
СамиМами,
благодаря за инфото. То и ние не знам дали ще можем да се възползваме, утре сме на консултация, но не мисля да извеждам Бобо, времето го дават отврат, пък и хубаво да беше изобщо нямам намерение да рискувам. Ще се обадя на педката да я информирам, ако ни даде час за следващата или по-следващата седмица ще я питам за този преглед.

# 355
Здравейте момичета
Успях до 20-тa страница да ви прочета. Първо ви благодаря за подкрепата, ознaчва много за мен  bouquet Не мога да коментирaм, че тия дни акъла ми хич го няма и някак си не мога да се съсредоточа. Ние сме горе-долу добре. Аз съм в едно настроение, такова никакво, в безтегловност. Не ми се прави нищо. Малкия е ок, не сме го водили в болницата, не съм се обaждала на лекаря. Не мога дори да кажа защо не го напрaвих. Последните две вечери нямаше аларми. Малко в повече ми идва всичко и имам такива моменти на черногледство. Дето вика Муки да дойде някой да ми удари един шамар, че не мога да се понaсям така. Айде стига толкова негативизъм. Имаме си от вчера зъбче Simple Smile.
 nbirthday на Виктор, да расте здрав, весел и послушен Simple Smile

# 356
  • София
Хммм, на мен днес нищо не ми казаха за това направление, но утре като отивам да си вземма за кръв и урина ще питам за това+за ортопед Naughty
Айрънче, бързо да се оправя Ал Hug Сами ти е дала линка за парфюми, аз само от тях взимам Flutter
Блонди, щях да ти казвам за стола, че всички, които са с PVC покритие много лесно се закъсват, особено по шевовете и около коланчетата. Аз затова не исках Полито. Им ай ти пита дали има чист банан на Хип -  има и то съвсем чист  Simple Smile
За ароматите в памперсите, ние откакто захранихме - е няма такива аромати  Sick И сега кошчето Санженик влиза с пълна функционалност, Вг1, навреме си го взимаш Wink Аз досега дори не го използвах, но както казва мъжът ми, памперсите му вече "цепят мрака" hahaha И не мога да повярвам, че от един зеленчук и то оскъдно количество, смърди така, честно на голям човек не мирише толкова, а толкова малък човек  ooooh! Simple Smile А уж казват, че като започнат месото ставало страшно, не ми се мисли тогава Sick
Захариева, честито покупки Flutter Едва ли има някой от нас тука, който не обича да пазарува Blush
Диди, страхотен аватар, много успокояващо ми действа. Нали казват, че зеленото успокоява, затова чиновете в училищата са зелени Simple Smile
Шех, и при нас има доста представители на дивата фауна Rolling Eyes
Луничке, много си права за децата, как бързо растат Confused Браво на вас, че стоите така Hug
А Лино, радвам се че сте добре, малкия де, то нормално ти да не си Confused Дано няма аларми повече и честито ви зъбче Hug

# 357
Айде честито на батко Вики и тук!  nbirthday  Party Time newsm18 Tada Да е все така усмихнат, умен и чаровен, да не е много послушен, но да не ревнува Нийка, че мама и тате може да му направят още една красотийка!  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Не мога аз изобщо да ви догоня, че Киселинка нон стоп пищи и спи само в ръцете ми, Бобо иска ту да му бърша сопола, ту да съм тролей, а аз умирам от главобол... аман от тия болести ooooh! Whistling Crazy

Пощуряхте с тия Милка, аз такива игри не харесвам, а пък съм и бясна, щото Бобо вече ги познава и на всяка реклама ми заявява как иска такъв шакулат.  Crossing Arms

Охх, и аз искам къща...но наистина не се виждам как ще я поддържам  Rolling Eyes

Абе сега забелязах че в 18 ч било още светло, аз тук в инкубатора на бацили не съм разбрала че пролет идва...  kyllmg

Оуу, мерси за противопърхотните идеи, и на мен крещящо ми трябват!  Hug

Месечинке, браво на Борко!  Hug

Има ли класация за най-мързеливо бебе, моето дори още по корем не ще да легжи подпряна, пък вие какви неща пишете...  Thinking Rolling Eyes Sad

Марли, и аз като теб мисля за плодовете.  Peace
Между другото и Крис вече се води захранваща се - от вчера.  feeding Реагира лъвски, ама да видим по натам...

Успях....сложих я във възглавницата без да ревне, затова ставам да готвя че време няма.... До по-късно...

# 358
Линооо....аз умишлено те попитах дали домашен апарат е отчел.....допускаш ли че може да не е съвсем точно това замерване ? Обади се на доктора и той ще ти удари шамара  Mr. Green  Hug

За нефролога- консултацията на Явката беше на 14.02 и вчера педката ми звънна да мина да си взема направлението  Peace Сега като минах ми го даде със задна дата и ме насочи къде да го заведа.Вече имаме запазен час и в петък отиваме.
И като спомена Месечинка ортопед......така и не съм го водила още  Rolling Eyes На 1 месец не успях,после се замотах,сега същата работа.......много съм загубена и безотговорна  Tired

Сами,може и да си права за люшкането  Peace

Сребърната вода за мен не лекува,а предпазва от бактерии.Затова я дават за профилактика.Сутрин за пиене или ако има болни около детето в нослето за да убие бактериите.Винаги съм възприемала сребърната вода като светената заради потапянето на кръста,не поради някаква божественост Crazy С нея съм промивала шушката на Кики ако е зечервена ,капя в ушетата...

Явор се изправя,но се подпира.....и то с доста помощ...затова не се брои ...и много се клати  Crazy

Днес без да видя дадох праскова вместо ябълка.Имах отворено бурканче дето аз съм го яла и цопнах една лъжичка в кашата....от една лъжичка надали ще му стане нещо.Не съм захранила нали  newsm78 Или...?

Дамм...коша и аз ще го вадя.В началото го ползвах,но после почнах да забравям и го прибрах.
Диди, тия зелени поля са страхотни......любимия ми цвят  Heart Eyes И как си ги съчетала самоооо  Hug

# 359
  • Варна
Lino,
радвам се, че писа. Надявам се да нямаш повече поводи за черногледство Hug
На Борко акото пък мирише почти по същия начин, както преди. Може да има лека промяна в миризмата, но в никакъв случай не е лоша, пак си е млечна такава една. Ще видим как ще е като вкарам повече неща.

Общи условия

Активация на акаунт