Отговори
# 270
  • гр.Велики Преслав
на Захариева много ми хареса, ако може и тя да сподели Blush

Белверде, нашата проходилка е на Бертони. Ако аз трябваше да си я избирам, не бих избрала нея /подарък е от една баба/леля/, но пак върши работа. Така си почиват ръцете ми, но детето винаги трябва да е под контрол. Ние имаме и бънджи. Препоръчвам го, като полезна придобивка. Ето как щурее вече Ели с проходилката, работата си не мога да свърша
Не съм ви чела, днес нямах много време. Утре ще се включа по-адекватно.

# 271
  • Враца
...където едни лелки костюмарки ме изкоментираха"Тая къде го е помъкнала това бебе"
Не знам дали знаете, но на тукашните хора им казват музовири, та те живеят за да обсъждат някой и да си избиват комплексите върху някой.   ooooh! УжасТ!
Айръни, от житото може само да ти се увеличи кърмата.  Peace
Ди, то с баба ми много истории, много нещо, ама помни ли ми галвата ме питай.  Mr. Green Ако се сетя нещо ще пиша естествено.  Hug Много е сладък малкия в столчето.  Heart Eyes
Марли, винаги съм се чудила на тия хора дето ходят болни навсякъде. Особено пък тези с деца.  #2gunfire
Биби, иска ми се още утре да дойда в София, но ММ няма постоянен договор, т.е. плаващи доходи и от това ни е страх много, че като си наемем квартира, ще се нанесем, и ако след 3 месеца няма работа, какво правим, пак трябва да стягаме багажа и да се връщаме във Враца.  Crossing Arms А никак не ми се седи тук, хората са толкова ограничени, добре, че има тук една две майки, с които общувам и са читави хора. И добре, че ви има и вас, че иначе щях да се побъркам сигурно.  Heart Eyes
Самиии, супер, много ще се радвам да се видим, пък и малчовците ще са достатъчно големи, за да си нащипят и те взаимно бузите.  hahaha
Гундиии, Вики е страшен гъзар беее.  Heart Eyes Как е днес Хийчонката, изпапка ли поне 900 г пюре?  hahaha
Криско днес си хапна с кеф 5-6 лъжички пюре с 20 мл кърмичка. Айде наздраве, Гунди!  Drunk
Кашпиии, как сте? Още не съм прочела до края, но тайничко се надявам да прочета в следващите 5 страници, че сте по-добре.  Praynig  Hug
Белверде, Пейпърче, разказвайте и вие историйки с бабите ви, когато има, че ми е много забавно с възрастните хора.  Wink
Луничка,  Hug и ние с ММ снощи и днес се угоявахме с Милка.  hahaha И аз 5 кода и още нищо, ама не се коси, може пък на екскурзия да отидем.  Crazy
Екзо, представих си ги твойте хубостници, хахаха ще ги изям ако съм там.  Hug Heart Eyes
Михи, за предрахитното състояние не се тревожи, ще пие малко повече вит. Д и ще се оправят нещата (ако избщо има нещо). А за хапването възможно ли е да я мъчат зъбки? Може затова да не иска. А пробвала ли си да я оставиш няколко дни само на мляко и после да и дадеш пак някаква твърда храна? Дано скоро се оправи това положение, защото май едно от най-гадните неща след това да ти е болно детето е то да не иска и да не обича да яде. Успех и пиши пак как е след няколко дни, стискам палци.  Praynig Hug А сега като чета нататък и ми хрумва да пробваш пък някакво плодово да дадеш, или пък зеленчуково ама с пръсти някак, за да не се дразни, че е от лъжица.  Flutter
...А за Ирина, ми не мога да я харесам тази жена.
yes И аз, и аз. Някак само като и чуя лигавия глас и мога да се изпищя.
Ама, Бютка, мислиш ли, че е казал мама осъзнато? Аз затова не ти честитих, че ще трябва да си честитим почти всички, защото всички го казват под една или друга форма. Но пък ако ще се почувстваш по-добре - честитоооо!  Hug
Ивка, честити 7 месеца!  Hug Вели е супер сладка!  Heart Eyes
Васе, да се оправя бързо Неско.  Praynig Hug
Бюти, не знам нищо за благотворителността, но дано успееш да направиш това, което си намислила.  Hug
Сетих се още една история за баба ми. Нали взе да не чува, та в тая връзка е и тази история. Возех я в колата и щях да я оставя на центъра във Враца да се разхожда, обаче по пътя тя ми обяснява как се е обринала под гърдите и как утре щтяла да ходи при ЛЛ. И тъкмо ми каза това и аз я питам: "И к'во викаш на Благоев да те оставя, а?" И тя: "Е на кожен ще ме прати, к'во да ме прави!"  Joy Joy Joy
Блонди,  hahaha за прасенцето
Белверде, вие ли сте скрили текста?  Wink
Месечинка, радвам се, че Борко е добре.  Hug
За Стани богат, като седнха Любов и Дилов-син, дадоха първия въпрос и ММ вика: "Айде Любов, ти отговряй тук, а нататък Дилов."  hahaha
Биби, има опаковани шоколади на Милка по две бройки, както и някои от бисквитите им с промоционални стикери и кодове, които се регистрират и може да спечелиш одеялце или екскурзия.  Wink
Кашпи, хубаво ли е одеялцето? Колко е голямо? Меко ли е? Hug
Ох тази сладка Ели  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (ама пак гледам без звук)  Flutter Искам да и спукам бузите.  Blush

Сега като публикувах гледам, че съм се уляла много, ама като го пиша цял ден тоя пост и гледам, че съм се обърнала по 3-4 пъти към някои от вас.  Mr. Green

# 272
  • София
Блонди, мерси за разяснението. Знам го това за плода, че е хубаво да се хапва на празен стомах, просто за малкия се чудех как да го предложа, като го пасирам банана да не стане мега гъсто и лепкаво. Освен с малко водичка да го разредя или както казва Биби да давам микроскопични парченца  newsm78

Бибка и аз не ги бях виждала пюретата Слънчо, поне 2010 година ги нямаше. Сигурно са нови. Каши не съм вземала никога. Знам че не са с АМ, и са със захар  Peace
Поразгледах асортимента ама ще се въздържа.

Месечинка
, браво за Борко.

Фери,
музовири  Laughing, няколко пъти я четох тая дума, звучи като язовири.

хъммм аз пък не съм чула/разбрала за Милка примоцията. Това си е направо пропуск, който още утре ще поправя  Joy

# 273
  • София
Да си кажа и аз за пюретата - аз правя предимно домашни, но купувам и по нещо готово и гледам да е на Хип, даже Гербер не посмях да взема, заради лошата репутаци на Нестле, обаче гледам около мен народа яко плющи Ганчев и Слънчо. Да ви кажа в началото бях малко изненадана защото бях останала с впечатление, че никой не ги харесва, че то в интернет само гадории пише за тях, обаче се убеждавам все повече, че децата ядат предимно Ганчевите пюрета, това важи с пълна сила за по-малките градове.  Tired Да не говорим, че съм получавала съвети от други майки, като започна да давам каши да взимам от тези на Слънчо  newsm78 че имат захарчица и се харесват от децата, и също така, ако не иска да яде някакво пюре също да му сложа захар или да го овкуся със сол и масълце, като за мен  Shocked

Блонди, аз като давам парченца на Тедито да си ги гризка стоя до нея и я гледам в устата какво отхапва, в готовност да реагирам веднага. Един -два пъти съм й вадила от устата едни много големи парчета ябълка  Peace

За домашните продукти - взимам само, когато съм сигурна в източника, особенно за месото е много важно как се храни животното, така че трябва да съм сигурна, че животното е хранено и гледано като за собствена консумация, а не за продаване  Peace

Муки, аз редовно съм си сама и до преди година имахме куче, но чак сега осъзнавам какво спокойствие ми е давало то  Tired Сега постоянно се услушвам като гърмян заек, и въпреки че сме в блок, май нямаме съседи, на които да мога да разчитам, с едно-две изключения може би.
На мен обаче това стоене сама вече започна да ми омръзва  Crossing Arms

Болните да оздравяват бързо  Hug

# 274
Добро утро   food010 kaffeetrmker_2 Coffee
elvirka, имаха разлика като се родиха 550гр беше, сега май  е малко по-вече към 800гр  Wink Ха ха ха и в моя клас имаше близнаци(еднояйчни) и те така правеха. Но ние както искаме да ходим в Англия, там май разделят близнаците в отделни класове Mr. Green Wink Ще е шоу, като започнат мадамите да ги носят в нас, има да си ги връткат  Crazy Wink Mr. Green
Бюти, в тоя сайт има страшно, хубави неща  Heart Eyes Идеята ти е страхотна  Peace
Бреййй, много се кискате под юрганите  hahaha Joy
Блонди, сега ми стана ясно, защо ми каза за онази ябълка, която изядох като бременна след мусаката, че все едно съм я метнала на боклука  Hug А аз от тогава ги ям доста след ядене, че да има ефект  Hug Както винаги, научих нещо ново от теб  Hug Вчера образовах ММ за сокчетата, да знае, ако някой го пита, да каже защо не даваме Mr. Green newsm03
Белверде, палавнице  Wink Hug
*SamiMummy*, Не! Ние се бяхме скарали и пропуснахме едната седмица, та не сме си доиграли играта, но за сдобряване и ние скрихме текста  Embarassed Blush Flutter  Гледахме "Гласът на България" Wink
Кашпи, купихме Фенистил, но взехме за мазане, вчера го мазах и днес пак, да видим ще има ли ефект някакъв. Иначе бих отишла на второ мнение, ама тук в Пазарджик няма къде  Confused Всички са един дол дренки, уж тази ми я препоръчаха! Tired Дано му мине на мъника. Аз се чудя дали да не го захраня отново. Ми вече цяла седмица само на мляко го кара детето Tired Ще почна аз да си му давам, да видим дали ще се увеличат пъпките или не! Какво ще ме посъветвате? То и аз съм в пъпки  newsm78, не на всякъде ама и аз имам, а по принцип нямам толкова Rolling Eyes Вече си мисля, че е от камината и пушека и праха, или от водата newsm78 Пфууу, аман, голямо чудене!!! Да се стопля и да излизаме на вън, че все в нас завряни не ми се нрави!!!
Днес ще ми идва една приятелка на гости:))) Малко на клю, клю и аз  Flutter за това сега ще ви изоставя,че да пооправя Simple Smile  Hug Heart Eyes

# 275
Биби, ако не е тайна, къде работиш?  Simple Smile Иначе за бакалията спокойно, все забравям да ти пиша. Хареса ли ви каквото поръчахте?

Белверде, успяхте ли с тоалетната?

Иначе добро количество тиква хапна, явно му се услади. Като му опека сладката тиква, сигурно няма да мога го спра Simple Smile

# 276
Маги,аз по същия начин....няма на кого да разчитам вечер.Особено на тия до нас......пълни кукурунгели.Нагоре по етажите става още по зле положението  ooooh! Алкохолика го изгониха роднините му,иначе събираше изметта на квартала у тях и най-редовно ми звъняха на вратата да ми искат цигари  Shocked Богаташката и тя ги събира едни........клиенти  Rolling Eyes  А земетресението като беше миналата година ..само аз си знам как грабнах Калина и хукнах навън с големия корем и по гащи  hahaha Стигнах до коридора и като видях че никой не излиза така като мен се прибрах,ама то страха какво ли не прави.

Да питам....бях питала една мама как са преместили нивото на кошарката,ама нито помня коя беше,нито видях да е отговорила /може и да е,ама аз да съм пропуснала/  Rolling Eyes Снощи наш юнак се беше хванал за кошарката и се изправил и в тъмното ме гледа.....в първия момент си изкарах акъла и то не защото може да падне ами изведнъж както си спя и да го видя такъв изправен  Shocked
ММ ме базика как някоя нощ щял да се обърне към мен с едни червени очи и да каже МАМА !  Crazy Нали съм страхлива и трябва да ми държи влага като сме сами  hahaha

# 277
Добро утро, банда  Hug

Много сте постни от снощи и тази сутрин  Crossing Arms

Търкали сте, гледам, лапички, одеалца, ранички, на поход ли ще ходите, следи да търсите  Mr. Green
Умната с шоколадите  Naughty

Месечинке, радвам се, че с Борко всичко е на 6, все така да е  Hug

Би би, какво има на лявото уше на Велито? Отивам да проверя  Grinning А, хахахха, трябваше и отдясно същото, малка Елфка  Joy

За ендокриноложката:

Скрит текст:
- защото като пуснахме последните изследвания и тя пусна копие от тях да дойде и при мен, досега нямах. И имаше резултатите и от предишните две изследвания и общо и трите си бяха абсолютно в норма  Crossing Arms За какво тогава ми е изписала хапчето?  Thinking И пооле каза така да си продължавам да го пия, като попитах защо, трябвало да държим единия показател възможно най-ниско, т.е. държи ме в изкуствена хиперфункция на жлезата. Ама от какъв зор - един Господ знае, не ми оябсни, а така не съм съгласна да пия хапчета  Crossing Arms И отидох при друг, който иска пълни изследвания наново и подробни, за целта обаче трябва да не съм пила хапчето поне месец, както и да е спряно окончателно кърменето. Та затова  Simple Smile

Захариева, Еличка супер се забавлява, а у вас е много хубаво и уютно, искам да ти дойда на гости  hahaha Hug

Бертони се оказват супер боклуци  Tired нашето столче, дето е седнала вътре 5 пъти за малко, отстрани единия шев се е отворил и мушамата цъфна  Whistling

Фери, музовири, веднага си ги представих като гигантски голи, сиви охлюви, изпълзели от дъното на нямкой язовир  Laughing

Елвирка, пробвай намачкан с вилица. Иначе пасиран съм давала на Криско, мисля, че се получава добре, не е лепкаво  Hug

Маги, абе то във форума всички сме идеални, не купуваме Ганчев, не захранваме рано, не пушим и не ядем семки по площадките, ама като се огледаме в реалността, по-голямата част точно обратното правим  Wink

# 278
Няма лошо да чоплиш семки по площадките  Peace Докато не ти се изприщи езика от солта  hahaha

# 279
magi_g, на мен педи ми каза да давам каша на Слънчо, че най-много се харесвали от децата, ти за приятелките говориш  Laughing И като ме пита пие ли вода и като казах, че не иска, въпросът беше "нали слагаш захарчица вътре, то ако няма, как ще иска"  ooooh! Една приятелка си прави домашни пюрета, иначе само от био продукти, но слага масло, сол и захар защото педи така е казала  Crazy

Какви са тези стъклени рендета, за първи път чувам за такова чудо.  Rolling Eyes

Муки, и мен ме е страх когато оставам сама вечер, въпреки, че се случва рядко, 1-2 пъти в месеца най-много. Постоянно се ослушвам, оставям лампи да светят... А ако съм в къща още повече ще ме е страх. И аз като Месечинка не мога да си представя на нямам комшии навсякъде около мен. А ММ толкова му се иска да живеем в къща. Не че има на кой да разчитам от комшиите си де...

Аз пък колко кода насъбрах от Милка и все нищо  Crossing Arms

# 280
Добро утро, момичета.
Малко се позагубих, ама дано съм ви липсвала Joy Болни сме всички след ваканцията и направо ми иде да се гръмна #2gunfire Днес бяхме канени на р.ден, но естествено, че няма да ги заведа.Марли #Cussing out
Фери, не знам как им викат във Враца, ама трябва и за Видин да има някакво име, че това май им е единственото занимание на хората в този град Sad
Честит рожден ден на Вики newsm59 Да е много здрав и все така усмихнат Hug
Бюти, как се смях за пътуването ви към Видин, всеки път става нещо с колата, аз му казах на Тихомир,че това е поличба, да не ходим там, ама той е та не Joy Сега на излизане от хотела, колата не запали Joy Няма пропуск #Crazy
Екзо, дано се справите с обрива Hug
Лино, как сте?
Това за семките по площадките-ТОЛКОВА МНОГО МЕ ДРАЗНИ. Бебетата лазят, върху килим от семки Sick
И аз нищо не спечелих от Милката Tired Но пък от понеделник започнахме 90-дневната с ММ, да видим Whistling
Бяхме с дребчо на консултация, 8800 и 74 см, пак му отложиха ваксината,че покашля Tired

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 10:48 от slun4o

# 281
Слъчнооо, благодаря!  Hug  bouquet

# 282
Честит рожден ден на Виктор  newsm38  party041 newsm67

# 283
  • Пловдив
 bdbaloni  ura Tada  party023 ВИКИ

# 284
  • София
Добро утро  Hug
Реших да се включа,за да кажа Честит рожден ден на Викчо.Да расте голям и умен и да слуша мама,тати и да не ядосва Нийката  Hug  bdbaloni happy bd baloni birthday
Емма почти не спи от няколко дена,не знам какво й става.Снощи през деня спа 1 час и чаааааак в 21:30 си легна вечерта  #Crazy Разбира се и през нощта се будеше на 1-2 часа и искаше все нещо и така е от около 3-4 дена и вече се чувствам ужасно,защото не се наспивам изобщо  Tired Дано да се оправи вече с тея сополи,че може би те я дразнят толкова.Днес мислим да й вземем сребърна вода да видим дали поне тя има ефект.
Иначе при нас нищо ново,само ви чета,но нещо не ми се пише.
Ганчев и аз не искам да взимам на малката.Не се доверявам нито на тях,нито на които и да са пюрета направени в БГ.

Общи условия

Активация на акаунт