Отговори
# 450
Би Би, аз просо съм виждала единствено в ДМ на тяхната марка - Babylove. На Хип съм виждала само в интернет.
И на мен ми се иска да дам някаква каша, но за елда и просо ми се струва рано, ориз изяде вече 1 кутия....  newsm78

# 451
  • Враца
За какво са тези герданчета? Изпунала съм.  Blush
Ами кехлибара, задействан от топлината на човешкото тяло е облекчаващ болката. Слагаме ги май само ние с тарантулката за облекчаване на колики и растеж на зъби. Криско го носи от няколко месеца и откакто го сложихме нощем се буди, яде и заспива. Имало е и болезнени нощи, мъчат го колики, но не е било много голяма истерия, както преди това. Може и съвпадение да е, но при нас ефекта е, че е по-спокоен, не знам, да каже и тарантулката.  Hug
А и Бютката имали герданче.  Hug Ами и на мен ми се иска да съм в Пловдив, харесвам го много, била съм там само няколко пъти за съжаление. В Ст.Загора искам да живея, имам чувството, че много ще ми харесва там (не съм била там никога).  Wink Ама ей го на! Във Враца съм БАЦЕ.  Mr. Green Успех с диетата иначе.  Hug

Марги, браво за диетата, ама нали знаеш, че с Дюкан се скапват бъбреците. Познавам много жени отслабнали с нея и после имаха проблеми с бъбреците  Tired Tired

И аз съм от тях, свалих 10 кг и после половин година не мога да си оправя бъбреците, то не беше АБ, не беше чудо. Не бих и пазила никога повече.  Crazy
Анита, не мога да ти кажа, не се боядисвам, дано се включи някоя мама, която има опит.  Hug

# 452
Биби, в ДМ няма ли киноа? Или в някой диетичен магазин. Зоя.бг имат със сигурност. Ама киноа, де, не каша, ако не съм разбрала  Rolling Eyes
Фери, мерси за идеята за тиквата. Иначе аз те чакам да дойдеш в Сф да ме учуш да карам   bouquet
Пейпър, аз цигулка поръчах, но ми донесоха сива. Не знам тя ли е балка  Rolling Eyes
Вг1, ние за изяждане ще я изядем, ама нали някой трябва да я нареже, обели, сготви, а мен ме мързи Simple Smile
Захариева, страхотни деца имаш.  Hug
Диди, не се помайвай, заведи го детето при бати Пенчо  Grinning

# 453
Пейпърче....какъв е този прах за пране  newsm78
Анита,има смисъл,да  Peace Особено ако шампоана е хубав.Незнам дали знаеш,но в червените бои се съдържа изсветлител /перхидрол/.Подхранващ шампоан ще ти дойде добре,балсамче също или маска.Потърси си някоя професионална марка или ако боята ти е лореал,си взимай ш-н на елсев  Peace

В тоя мол се чувствах като изпаднал германец......  Crossing Arms  Tired Поне филма беше сууупер як...ехх тоя Хензел беее  Heart Eyes

# 454
Диди, не се изправя сама  Grinning . Може да се изправи от легнало положение до седнало, но чак толкова не може. Като я хвана за ръчичките, се набира и така става.
Месечинка, и нашия АБ беше Седакс, но ЛЛ не изписа пробиотик.  newsm78
Екзо, бързо да се оправя мъжът ти. В това гадно време как да не се разболее човек.

Много обичам кучетата. Имаме немска овчарка и го гледахме в апартамента допреди няколко години, но отсъствахме за месец и го оставихме на вилата при нашите. Като се прибрахме той толкова беше свикнал на свобода, че ми дожаля пак да го затварям в апартамента.

hrisi1983, стои стабилно за снимката  Mr. Green - няколко секунди. А пък и се е подпряла.

Бюти,  Hug Терминът ми беше 4ти Август \РД на свеки  Laughing\, роди се на 19ти Юли, планирано секцио. Тегло 2900гр., дълга 49см.

anita7, за шампоана - ползвам такъв за боядисана коса, но доколко има ефект не зная, тъй като косата ми расте зверски бързо \и е съвсем бяла\ и се боядисвам често. Няма време да видя дали има ефект от шампоана.
Дафи, може да е някое заблудено паяче. И веднъж влязло под дрехите да си хапва където свари.

Малееее, Дея отишла с проходилката до масата и си съборила покривката на главата  Laughing . Добре, че я видях навреме, че щеше де се думне по тиквичката с телефона ми. Ставам, че взеха да ме мамосват всичките.

# 455
  • Варна
VikTanDeya,
и нашата не изписа, а в аптеката казали на мъж ми, че трябва да се пие. Другият лекар поправи пропуска. Тези ЛЛ са... нямам думи. Не знам как щяха да се развият нещата при нас, ако бяхме слушали нашата. Мъж ми беше много възмутен ,дори и само като вземеш предвид факта, че първоначално изписа Зинат, който и аз трудно бих преглътнала, какво остава за 6-месечно бебе. Другите 2 лекарства хич не искам да коментирам, добре че алармата ми се задейства. Вземете пробиотик, поне Биогая, хубаво е да се пие след АБ.

# 456
Анита, мисля, че ще има все пак някаква разлика, особено за червен цвят  Hug

Аз давам просо (домашно брашно), нямаме проблеми с него  Simple Smile На Хип има чисто просо  Peace

Писанка е малко кисела, не си иска млякото, не ще да спи  Rolling Eyes Поръчах й обущенца  Simple Smile не са ония, дето исках, но до лятото ще дойде и техния ред, сега имаше намаление за такива  Flutter

# 457
  • София
Ние на малката млечни продукти и яйца ще й даваме купешки.Няма кой около нас да ни дава домашни.Не мисля,че ще е някакъв проблем това,че са купешки,или поне се надявам...
Блонди много са сладки обувките  Heart Eyes
Тринити днес да си била около Мол Сердика  Mr. Green Почти съм убедена,че беше ти с малката писанка,но минахме доста бързо покрай мола с колата и нямаше как да обърнем,понеже пътувахме към Подуяне  Tired

# 458
  • By the sea
Муки, ей този http://www.ekomama.net/producti-za-bebeta/aksesoari/perilen-prep … ko-tots-bots.html  Simple Smile
Иглуб, да, сивата е балка, един от най-вкусните сортове Peace
Ето едни тикви Mr. Green http://goodfood.bg/?go=season&p=detail&gf_articleId=179
Благодаря, момичета, за куража и подкрепата, дано всичко е ок!  Hug Hug
Извинявам се, ако пропускам да честитя на рожденичетата или именичетата, ако има такива. Embarassed Гундиното Викче и всички други, бъдете здравички!  bouquet
Блонди, яки буйки Party ММ има 2 чифта на тая марка Laughing И все забравям да ти кажа, че ти явно недолюбваш двете ми най-любими манджорляци - плодови сладкиши и гуакамоле  Laughing Hug
Бях взела скоро Елда с плодове на Хип, в съдържанието пише "захар", даже на две места, май не е подходяща Thinking
Един такъв въпрос имам...Нефрологът ли извършва прегледа на ехограф?Или ще ни прати някъде? Rolling Eyes

# 459
  • София
Би-би, има безмлечна чисто просо на Холле, и просо с ябълки и круши - http://www.zabebo.bg/search, има и млечна чисто просо пак на Холле, също има и на Хип Simple Smile
Блонди, е много са сладки и тези Simple Smile
И аз от както живеем в къща, не мога да си представя да живея повече в апартамент, мъжа ми също Crazy
Пейпърче, нефролога  Hug

# 460
  • гр.Велики Преслав
Блонди сладурски обущенца. И аз в момента търся подходящи за прохождащо бебе, но още не съм направила избора си.  ooooh! Сега ги намерих тези за 123.90 лв.  Crossing Arms
Днес направих на Ели домашно зеленчуково пюре от морков, тиквичка и карфиол. Не знам някой правил ли е такова, но се получи много приятно на вид и на вкус, а резултата в памперса беше впечатляващ - не ви трябва Дуфалак  Shocked Едно морковче, половин тиквичка /без кората/ и розичка карфиол сварени на пара за 10-15 мин. След това пасирах с една ч.л. зехтин. Който не е пробвал - препоръчвам  Peace

Тарантулке благодаря за линка за кехлибара  Hug. Пропуснала съм кога сте коментирали, но много ми хареса. Освен това, тъкмо се чудихме какво да купим за 8-ми март за класната на сина ми и харесах картините от кехлибар. Другите родители също одобриха идеята.

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 20:18 от Д. Захариева

# 461
И аз да се включа макар и от телефона Simple Smile
Кехлибарена гривна и Ачо носи на глезена, лесно излязоха първите зъби, нз дали има връзка
Блонди много сладка Ками  Heart Eyes
Аз откакто почнах домашните пюрета се видях с пари Simple Smile макар и с био зеленчуци
Цвеклото реших да го оставя за по натам, че било много нитратно; но пък днес правих от зеления боб дето Блонди показа, тоя тъничкия, мноооого се хареса
Някой беше говорил за смесването на плод и зеленчук? Какво беше?
Прегръдки на всички Simple Smile

# 462
Разбрах от какво са пъпките на Ина. Наистина са от ухапване. Когато бях на изпит в петък свеки я гледа и беше поканила нейна колежка да я види, а тя има котка и вероятно е някоя бълха  #Cussing out Сега къде да я търся тази бълха, може да е още някъде из къщи  newsm45
В такъв случай май няма смисъл да мажа с Фусидин и давам витамин С, вие какво ще кажете?  Thinking
Ейййй, ще се побъркам  #2gunfire

Блонди, много сладки обущенца. И Ками е голяма сладурана  Heart Eyes
Пейпър, и аз бях загледала тази каша на Хип елда с плодове, но за съжаление наистина има захар  Crazy

# 463
Дафи, я разкажи пак за пъпките по-подробно, за бълхата са само предположения, не може да си сигурна  Hug

Захариева, да, и аз от там ги поръчах, толкова им е цената, но има сега 45% намаление и затова ги взех, иначе нямаше да дам толкова пари  Crossing Arms

Пейпърче, да  Joy

# 464
Dafi, и на мен ми се струва доста невъзможно за бълхата. Какви са пъпките? Тези от бълха са големи и червени като от комар и обикновено минават за 2-3 дни. Освен това бълхите не могат да виреят без животни и умират пак за 2-3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт