Голямата тема за малките масла - 6

• 72 574
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Искам да предупредя за поръчките от Зоя. Току-що пристигна поръчката ми, която включваше и масло от гроздови семки. Шишето дори не беше затворено, да не говорим за торбичка или нещо подобно, останало е около 1/5, останалите 4/5 са в абсолютно целия пакет. Възмутена съм от тази липса на каквото и да е внимание към опаковането (не коментирам, че маслата по принцип би трябвало да са в тъмни шишета, все пак бях информирана по въпроса от снимките в сайта).
Сериозно ли? Аз пък винаги съм била много доволна от обслужването. Всичко е ставало бързо и точно, продуктите винаги са грижливо опаковани и изрядни.  newsm78

# 646
Сериозно ли? Аз пък винаги съм била много доволна от обслужването. Всичко е ставало бързо и точно, продуктите винаги са грижливо опаковани и изрядни.  newsm78
Това ми е втора поръчка и при първата всичко си беше идеално. Но това просто ме удиви, шише с масло, което ще пътува 2000км да е просто оставено при останалите продукти, и то не затворено. В същата поръчка имаше шише с алое, което пък си беше запечатано и не е мръднало (също стъклено шише с метална капачка). Надявам се, че са коректна фирма и има шанс да си получа маслото (другото вече го поизмих от мазнината, след още 1 миене сигурно ще е като ново). Също така дано е единичен случай, все пак пари отиват за тия глезотии Laughing

# 647
  • Там, където ме обичат
Благодаря ви! Peace
Миришат страхотно и кокосовото и какаовото,които получих.Сега почвам мазане... Sunglasses Laughing

Търся си точно такива. Би ли дала линк към това, което са ти пратили?
100% чисти масла ли са или има добавки?

# 648
Момичета изчетох цялата тема,но не разбрах може ли да ползвам маслата за.дете?Дъщеря ми е на 6 години и има.много тънка и рядка коса-направо е слепена за  темето.За справка аз и.мъжа ми сме със супер гъсти  коси с хубав дебел косъм.
Искам да направя нещо по въпроса....дотук от темата се спрях на розмарин,рициново масло и едно ямайско черно някакво беше...но за дете стават ли и ако-да в какви пропорции?

# 649
Момичета изчетох цялата тема,но не разбрах може ли да ползвам маслата за.дете?Дъщеря ми е на 6 години и има.много тънка и рядка коса-направо е слепена за  темето.За справка аз и.мъжа ми сме със супер гъсти  коси с хубав дебел косъм.
Искам да направя нещо по въпроса....дотук от темата се спрях на розмарин,рициново масло и едно ямайско черно някакво беше...но за дете стават ли и ако-да в какви пропорции?

За детенце бадемово масло! Знам, че за бебета за кожичката се ползва, рициновото е едно гъсто, тежко и трудно се мие, за детенце нещо по-лекичко като бадемовото Simple Smile

# 650
Това ми е втора поръчка и при първата всичко си беше идеално. Но това просто ме удиви, шише с масло, което ще пътува 2000км да е просто оставено при останалите продукти, и то не затворено. В същата поръчка имаше шише с алое, което пък си беше запечатано и не е мръднало (също стъклено шише с метална капачка). Надявам се, че са коректна фирма и има шанс да си получа маслото (другото вече го поизмих от мазнината, след още 1 миене сигурно ще е като ново). Също така дано е единичен случай, все пак пари отиват за тия глезотии Laughing
И аз се надявам да е единичен случай, досега съм имала поне 10-тина поръчки, всички са били изрядни, затова и се учудих. Иначе знам колко е гадно да ти доставят такава стока, пукнато бурканче с гел, разлят по останалите продукти  ooooh! това от един друг сайт...

# 651
  • Пловдив
Благодаря ви! Peace
Миришат страхотно и кокосовото и какаовото,които получих.Сега почвам мазане... Sunglasses Laughing

Търся си точно такива. Би ли дала линк към това, което са ти пратили?
100% чисти масла ли са или има добавки?

Ето тези са...http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EfaGold-Coconut-Oil-Organic-16-oz/4567
http://www.iherb.com/Now-Foods-Solutions-Cocoa-Butter-7-fl-oz-207-ml/495 Мисля,че са чисти.

Бях си записала съставките на крем за тяло и лице,като тези 2 вида са основните,но нямам с какво да измеря 0,070гр. от какаовото Rolling Eyes Май ще е на око... Thinking

# 652
  • Бургас
тази статия ме разби  Shocked http://jenite.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D0%B0/%D0%9D%D0%B0%D0%BC%D0% … 445_i.296704.html
 за първи път чувам за такова нещо

# 653
тази статия ме разби  Shocked http://jenite.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D0%B0/%D0%9D%D0%B0%D0%BC%D0% … 445_i.296704.html
 за първи път чувам за такова нещо
Laughing Дали има нещо вярно?

# 654
# 655
Сега като видях този крем се сетих,че съм чувала за това чудо  ooooh! . Дано няма проблем да пусна този линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=674700.msg22940758#msg22940758

# 656
Ако някоя дама го пробва, моля да сподели Laughing Аз се опасявам от алергична реакция Sad

Относно неприятната ми поръчка, тя си има и положителни страни: какаовото масло мирише великолепно и попива идеално, много съм доволна от него! А ако хвана и по-равномерен тен няма да има грешка! Mr. Green

# 657
  • Там, където ме обичат
Ако някоя дама го пробва, моля да сподели Laughing Аз се опасявам от алергична реакция Sad

Относно неприятната ми поръчка, тя си има и положителни страни: какаовото масло мирише великолепно и попива идеално, много съм доволна от него! А ако хвана и по-равномерен тен няма да има грешка! Mr. Green
Извинявай, ако вече си писала, но би ли дала линк към твоето какаово масло от Зоя, че все  още не съм избрала откъде да си го поръчам.

# 658
  • Варна

ами аз направо питах Алена за тези кремове , каза че от веднъж седмично започнала да си обезкосмява краката веднъж месечно

# 659
  • Бургас

ами аз направо питах Алена за тези кремове , каза че от веднъж седмично започнала да си обезкосмява краката веднъж месечно

Аз и в момента ги обезкосмявам веднъж месечно  Grinning със светла коса и косми съм и  ги минавам с епилатора 1 път в месеца.Като почнат да растат са тънички и не се виждат.  Значи ако почна да се мажа, през месец ще се обезкосмявам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт