Голямата тема за малките масла - 6

• 72 679
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Кои масла могат да се използват като финиш след изправяне с преса ?  Rolling Eyes (бадемово, гроздови семки ?)

# 376
  • София
Може да сте го коментирали, но нещата от Iherb за колко време горе долу пристигат в България?
И откъде поръчвате най-често? Къде е най-добро съотношението качество-цена?

# 377
Момичетa имaм цяло шише студено пресовaно орехово мaсло и се чудя дaли дa си слaгaм нa мaските зa косa от него моля зa сaвет

# 378
нещата от Iherb за колко време горе долу пристигат в България?
15-20 дни.

Цитат
орехово мaсло и се чудя дaли дa си слaгaм нa мaските зa косa от него
Става за коса, ползвай го /бързо гранясва, не знам дали знаеш/.

Цитат
хубаво кокосово масло
http://www.iherb.com/Jungle-Products-Beyond-Organic-Coconut-Oil-14-oz-397-g/30275
Хубаво /според моите критерии/ какаово масло не намерих в iherb.

# 379
  • Бургас
Здравейте, отново имам нужда от вашето мнение и съвет.
Пристрастих се към маслата, използвам ги за лице, тяло и коса. За лицето си направих различни маслени комбинации и ги използвам вместо дневен и нощен крем, но днес ми хрумна, че може би прекалявам с тях и се притесних, че може да ми запушат порите и да се получи обратен ефект. Има ли такава опасност?  newsm78

# 380
  • София
Лично аз от време  на време си правя почивка от маслата, слагам крем, когато усетя, че е по-суха и проблемна, пак слагам масла.

# 381
Привет и от мен, и аз от извесно време съм пристрастна към масла. тайничко почерпих идеи от вас Със суха и чувствитела кожа на лицето съм и през зимата винаги съм имала доста проблеми.
Тази зима замених вечерния крем с масло от карите и за околооен понякога използвам Жожоба и съм доста доволна.
правя различни комбинации за косата, но сега силно се заинтригувах от Синапеното семе. Бихте ли ми препоръчали от къде мога да го поръчам и да има някаква гаранция че е истинско newsm78. Гледах саита от които си го е поръчала vessita, но не мога да се ориентирам кой е производителя.  Thinking

# 382
Синапено съм взимала от Сокони.Имат магазин в София и във Варна. Индийско,200-250 мл-ок.4 лв беше. Има типична миризма на горчица,цветът е златисто жълт,на вкус лекичко пари.Абсолютно истинско,познавам това масло!
Другото синапено,което съм имала, ми беше пратено от Индия/всъщност то ми е база сравнение/.

P.P.Имам и още едно "синапено",китайско,което според мен е соево +етерично синапено. На цвят е много бледо жълто, няма плътност, но има много остра миризма на синап и страшно люти,направо изгаря устата !

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 11:15 от bgroza

# 383
давайте съвети с какъв продукт да се  възстанови изтощена коса,може и с бабини рецепти..нещто с което да придобие здрав вид и блясък

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 12:49 от mis kapris

# 384
  • Бургас
Вчера получих маслата, всички са в една и съща опаковка (тази на магазина)  Thinking и на нея пише само фирмата вносител, няма производител. Надявам се да са наистина чисти масла.
Сега като прочетох горния пост се престраших и опитах синапеното масло, люто е, но поносимо. Не знам трябва да люти слабо или да изгаря?!  newsm78

# 385
Усещането за люто е индивидуално. На мен синапеното ми пари съвсем леко, цветът му е златисто-жълт,миризмата е на горчица.

# 386
Да се похваля и аз Simple Smile) Вчера си взех стимуланта на Икаров и още вечерта го изпробвах .
Косата ми днес е по-мека , изглежда по жива  и с блясък. И много ми хареса как мирише  Heart Eyes
Надявам се при редовна употреба да забележа още по-голям ефект от стимуланта , и най-вече се надявам ако е откъм растеж.  Mr. Green

# 387
  • Пловдив
Здравейте!
Според вас колко пъти месечно е удачно да се ползват масла за косата? Аз я мажа с кокосово масло, а последния път - комбинация от кокосово и зехтин. Но само с кокосово резултата ми харесва много повече.

# 388
От няколко месеца използвам бадемово, арганово масло, масло макадамия /от няколко дни /, стимулант на икаров и тривитаминол, всичко това го смесвам и мажа на косата, стоя с маската 2часа.Маската я правя 3 пъти в седмицата.
Косата ми беше доста изтощена и накъсана от обезцветяване , сега е по-здрава и бляскава, не се боядисвам, чакам естествения цвят да израсне.   bouquet

# 389
Мун, блогът ти е много интересен! Браво! Би ли ми помогнала да избера добри масла от авокадо и жожоба от IHerb. Сега пълня кошницата, но са много и не мога да се ориентирам!На тази фирма дали са добри? http://www.iherb.com/Now-Foods-Solutions-Avocado-Oil-4-fl-oz-118-ml/899
Благодаря за всичко споделено от теб в темата!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт