Голямата тема за малките масла - 6

• 72 687
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Много ме заинтригувахте с това синапено масло, и аз съм се пристрастила и постоянно търся какво друго масло да намажа  Laughing, синапеното ще ми оцвети ли по някакъв начин косата?Понеже ми е в естествен цвят почти...  bouquet

# 391
Синапеното няма да ти оцвети косата по никакъв начин.Но ще се засили блясъкът,който ще подчертае естествения ти цвят Simple Smile Дъщеря ми се маже със синапеното+рициново+2-3 вида етерични/х1-2 капки от всяко/.
Вчера се сетих,че имам лаврово масло ,почти неизползвано. Решила съм да правя маслени масажи с него поне месец-два. Ще пиша за резултата.

# 392
kleo*, много си мила, благодаря ти! Hug
Не съм ползвала това масло, но отзивите на клиентите са добри. Peace Hug

# 393
kleo*, много си мила, благодаря ти! Hug
Не съм ползвала това масло, но отзивите на клиентите са добри. Peace Hug
Благодаря!  Hug

# 394
От две седмици използвам стимуланта а коса на Икаров. Май съм доволна. Косата ми не е толкова суха като преди, но корените ми са мазни и не знам до колко е добре за мен.
А вчера си взех маслото от гроздови семки. Много бързо попи в кожата и ми я направи една мекичка.

# 395
  • София
Стимулантът на Икаров прави и по-плътен косъма. Аз много го харесвам. Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 13:33 от nikolinanik

# 396
  • София
Аз пък от месец сигурно се мажа с масло от гроздови семки в корените на косата и лицето, за да не ми се омазняват толкова, ама ефект не виждам  Tired

# 397
  • Пловдив
Здравейте!

Рициновото масло може ли да се ползва по време на бременност? Мун?

# 398
*dreamer*, преди се смяташе, че маслото не бива да се приема вътрешно, тъй като може да предизвика раждане, но проучване от 2009 /Australian & New Zealand Journal of Obstetrics & Gynaecology - "Castor oil for induction of labour: not harmful, not helpful"/ опроверга това.
Не мисля, че ако се употребява умерено /локално приложение/, би било токсично за плода, но ако искаш посъветвай се и с лекаря си.

# 399
  • Перник
Здравейте,момичета Simple Smile изчетох почти всички теми, но нещо доста се оплетох...искам да Ви питам маслото от шипки локално само върху проблемното място ли се ползва или на цялото лице? Кожата ми е ужасно чувствителна и имам АД, който ми излиза по лицето. Благодаря предварително   bouquet

# 400
  • Бургас
Здравейте,момичета Simple Smile изчетох почти всички теми, но нещо доста се оплетох...искам да Ви питам маслото от шипки локално само върху проблемното място ли се ползва или на цялото лице? Кожата ми е ужасно чувствителна и имам АД, който ми излиза по лицето. Благодаря предварително   bouquet

Аз го изплозвам на цялото лице, но само вечер. Ако го ползваш и през деня то задължително трябва да нанесеш слънцезащитен фактор, тъй като маслото е фоточувствителни и може да доведе до пигментации.

# 401
  • Перник
 Vessita, благодаря    bouquet
Аз се мажа сутрин и вечер, като през деня слагам фон дьо тен с фактор 19, дали е достатъчно висок или трябва да търся някакъв крем с по-висок фактор?

# 402
  • UK
Аз си взех кокосово масло на Икаров ( за да пробвам, че е в по-малки разфасовки Crazy) и се обринах  ooooh! Не смятам да повторя, сега се чудя за какво newsm78  мога да го използвам или направо да си отива в боклука Crossing Arms

# 403
kokona20, ползвай го за косата (макар че на дали ще има някакъв ефект). Между другото може да не е от качеството на маслото,а просто да ти идва тежко (зависи какъв е обривът де). На мен от кач. кокосово масло от Зоя също ми излизаха едни червени петънца. В последствие стигнах до извода,че кожата ми се "претоварва" и спрях да се мажа по лицето с него.

# 404
  • UK
kokona20, ползвай го за косата (макар че на дали ще има някакъв ефект). Между другото може да не е от качеството на маслото,а просто да ти идва тежко (зависи какъв е обривът де). На мен от кач. кокосово масло от Зоя също ми излизаха едни червени петънца. В последствие стигнах до извода,че кожата ми се "претоварва" и спрях да се мажа по лицето с него.

Кожата ми се зачерви, а впоследствие се появиха и места, като лишеи, вече слава богу поне червенината поизчезва, малко ме е страх на косата, че и там в съприкосновение с кожата на главата може да стане пак някакъв тип реакция Crazy
Но странното е, че предния ден си правих проба за поносимост на маслото в сгъвката на ръката, нямаше реакция Thinking

Общи условия

Активация на акаунт