Голямата тема за малките масла - 6

• 72 669
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Момичета,това масло дали е истинско? Гледам в посочения сайт има сертификати за качество и т.н.,но 30лв за 150мл ми се вижда съмнително ефтино.
http://www.dalavera.bg/100-chisto-studeno-presovano-arganovo-mas … 50-otstapka-d5322

# 437
А Рициновото масло с какво го смесвате за маска за коса ? аз така малко слагах заедно с купешка маска + още някои масла

# 438
А Рициновото масло с какво го смесвате за маска за коса ? аз така малко слагах заедно с купешка маска + още някои масла
смесвам го с тривитаминол, с друго масло все още не съм пробвала но тия дни си мислех да сложа и бадемово и макадамия

# 439
И аз с бадемово и малко лавандулово  Peace

# 440
Лавандуловото какво действие има, и остава ли аромат?

# 441
Искам да похваля какаовото масло, използвано за придобиване на тен, разкош  Heart Eyes Кожата е хидратирана,не изгаря и ухае страхотно  Heart Eyes  Също да попитам, понеже си бях правила крем против стрии с какаово, пшен.зародиш, вит.Е и восък, мога ли да го използвам за плажа?
малката лисичка, смесвам рициновото със зехтин най-често, също с бадемово или пшен.зародиш.

# 442
  • Пловдив
Искам да похваля какаовото масло, използвано за придобиване на тен, разкош  Heart Eyes Кожата е хидратирана,не изгаря и ухае страхотно  Heart Eyes  Също да попитам, понеже си бях правила крем против стрии с какаово, пшен.зародиш, вит.Е и восък, мога ли да го използвам за плажа?
малката лисичка, смесвам рициновото със зехтин най-често, също с бадемово или пшен.зародиш.

Ти какво какаово масло ползваш?Само чисто ли го нанасяш?И твоята кожа каква е по-светла,по-тъмна Rolling Eyes Сигурно има значение... Peace

# 443

Ти какво какаово масло ползваш?Само чисто ли го нанасяш?И твоята кожа каква е по-светла,по-тъмна Rolling Eyes Сигурно има значение... Peace
Имам това http://www.zoya.bg/%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0 … ters=Akamuti-m102 Да,чисто го нанасям, разтапя се от топлината. Иначе кожата ми е много бяла, но не чувствителна. Обикновено почервенявам след първото излагане на слънце, после бързо става кафяво.

# 444
  • Под кленовите дървета
Аз чакам сега какаовото от айхерб и мисля да си забъркам крем за лице.
Как мислите, как ще повлияе? Някой ползвал ли е?

Иначе като сравнение - свършиха ми маслата от айхерб и ползвах някакви на Икаров 2 седмици. Ми изпъпчих се ужааасноооо

# 445

Просто го слагам да мириша преди да ги смеся в маската всичките неша, не знам за ефектът , иначе си усещам главно мириса на маската после  Heart Eyes

# 446

bobo23, твоето масло каква марка и какъв цвят е?

Моето масло е купено от Зоя и е ето това
http://www.zoya.bg/%D0%AF%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D … %D0%BB%D0%BE.3335

Моята коса не е суха и е с по тънък косъм,взех го за стимулиране на растежа.Трудно го отмивам обаче,три пъти шампоанисвам косата Mr. Green.Смесвам го с бадемово,че нали и то е стимулант.

Търся си хубаво олио или масло от тиаре или моной както му е другото име.Бихте ли предложили някое.Обожавам миризмата му,но предпочитам да не  е много омазняващо

Мун  аз мислех ,че моето рициново е черно,защото е по тъмно от повечето,но гледам ти си показала друго  newsm78Това другото и изобщо такова с пепел има ли в БГ?

# 447
  • София

Смесвала съм го с Тривитаминол, жълтък, малко ракия........

# 448
  • Somewhere far away
Аз останах много доволна от маската с глицерин.

# 449
Мун  аз мислех ,че моето рициново е черно,защото е по тъмно от повечето, но гледам ти си показала друго  newsm78Това другото и изобщо такова с пепел има ли в БГ?
Бобо, то и твоето е с пепел, но в по-малко количество. Peace
Най-тъмното не се продава в България.

Цитат
Също да попитам, понеже си бях правила крем против стрии с какаово, пшен.зародиш, вит.Е и восък, мога ли да го използвам за плажа?

Цитат
Масло от пшеничен зародиш (SPF 20) - един от най-добрите източници на витамин Е, витамин К и холин. Маслото хидратира кожата и действа като антиоксидант. Според проучване, публикувано в "Pharmacognosy Magazine" през 2009 г., маслото има естествен SPF 20.
http://cosmeticsandoils.blogspot.com/2013/03/slunceto-sluncezash … ti-i-maslata.html

За можене - можеш. Grinning
За себе си предпочитам по висок слънцезащитен фактор, макар да не съм с бяла кожа и да съм все под чадър. Peace

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 22:48 от Мун

Общи условия

Активация на акаунт