Голямата тема за малките масла - 6

• 72 667
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Цитат
Момичета имам масло от лимонена трева.

За какво мога да го ползвам

- целулит;
- косата (добавя блясък и придава плътност на косата; срещу косопад; контролира себумната секреция; укрепва космените фоликули);
- гъбички по ноктите;
- мазна и/или акнеична кожа;
- микоза;
- обилно изпотяване

Суупер тогава Peace Hug
А къде да ти видя "рецептите",т.е. по колко капки да ползвам?

# 481
# 482
  • София
Продуктите на Алтерна съдържали вечерна иглика, не знаех, че и това масло е полезна за косата.
Някой пробвал ли е да я включи към маслена маска?

# 483
Аз.
Приемам масло от вечерна иглика на капсули /почнах преди десетина години/ и отделно имам и в течна форма.
Хубаво е и за кожата, и за косата, и... за други работи /аз го пия заради щитовидната жлеза Confused/.

# 484
  • София
Благодаря, Мун, винаги отзивчива!   bouquet
Ще добавям вече и масло от вечерна иглика в маслените маски.

# 485
  • в огледалото на живота
Аз.
Приемам масло от вечерна иглика на капсули /почнах преди десетина години/ и отделно имам и в течна форма.
Хубаво е и за кожата, и за косата, и... за други работи /аз го пия заради щитовидната жлеза Confused/.

Мун,ще ти бъда изключително благодарна ако споделиш вида на капсулите които пиеш;от кой вид са и кои са с най-добро съдържание  Praynig
за жалост имам подобен проблем-хипофункция на жлезата и освен селен и цинк наскоро ми препоръчаха да добавя и такива капсули
Ако искаш може и на ЛС.

# 486
Иля Hug

devi4ca, най-дълго време съм приемала на Organika Health Products Inc. и на Nature's Way, но първите не се продават в Европа, само в Канада.
Сега от iherb си купувам тези и смело ти ги препоръчвам:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EFAGold-Evening-Primrose-High- … 120-Softgels/1961
Много харесвам продуктите на Nature's Way. 
И аз съм с хипофункция.

# 487
  • в огледалото на живота
Мун   bouquet  Hug
Не пречи да ги добавя към останалия'' коктейл'' с билки;таблетки  и чайове  Grinning
Пък дано има ефект,че много ми тежат вече тези странични явления от ''пеперудата''  Confused

# 488
  • София

Обожавам кокосовото им масло, запасила съм се с 2 кг. Crazy

Скрит текст:

# 489
  • Пловдив

Обожавам кокосовото им масло, запасила съм се с 2 кг. Crazy

Скрит текст:

А това дали става
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Organic-Coconut-Oil-Expelle … -16-oz-454-g/2506

# 490
Мун,може ли да кажеш малко по-подробно за маслото от вечерна иглика-по колко пиеш,какъв ефект има ,и аз съм с проблеми с щитовидната (Хашимото) ... Blush
И да не е спам,поръчах това кокосово масло http://www.iherb.com/Now-Foods-100-Natural-Coconut-Oil-7-fl-oz-207-ml/516   ,но няма абсолютно никакъв аромат. Кажете някое кокосово,което да си ухае на кокос  Crazy

# 491
  • София
giga b, точно два поста преди твоя съм показала истинско, уникално хубаво кокосово масло, аромата му е ммм.  Wink

Това не съм го ползвала, това е моето в iherb- http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EfaGold-Coconut-Oil-Organic-16-oz/4567

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 18:14 от Иля

# 492
giga b, това, което препоръчах на devi4ca, го приемам 3х1 капсула.
С маслото (редувам го с масло от пореч) и други добавки си регулирам хормоните . Моите проблеми с щитовидната жлеза се причиняват от смущения в хипоталамо-хипофизарната система, нямам Хашимото.

Извинявам се за офф топика!

# 493
  • Пловдив
Момичета, вие колко често ползвате масла за косата? Преди миене с ш-н или първо миете косата и след това нанасяте? След маслена маска, ползвате ли други готови маски?

# 494
През пролетта и лятото - един или два пъти в месеца.
Правя си маслена баня преди шампоана, а след него ползвам готови маски и други неща.

Общи условия

Активация на акаунт