Голямата тема за малките масла - 6

• 72 610
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Само 40 мин. и после измивам.
Аз съм с много светло руса коса, а боята пада от маслата и започва да жълтее, за това гледам да не стоя с часове.
Защо не пробваш да стоиш по- малко време, гарантирам ти, че пак има страхотен ефект.

# 541
Само 40 мин. и после измивам.
Аз съм с много светло руса коса, а боята пада от маслата и започва да жълтее, за това гледам да не стоя с часове.
Защо не пробваш да стоиш по- малко време, гарантирам ти, че пак има страхотен ефект.
Значи е заради това... На косата си едва ли ще го сложа повече, но пък за тен  Heart Eyes След слънце мажа кокосово масло и кожата ми е като преродена  Crazy ,а по принцип е лющеща се.

# 542
  • София
Моята схема за тен е, какаово масло за плажа, кокосово за след това.  Heart Eyes

# 543
Моята схема за тен е, какаово масло за плажа, кокосово за след това.  Heart Eyes
Точно така  Flutter

# 544
  • Варна
е добре де, как се мажете на плажа с какаово масло ? Предварително вкъщи ли се мажете? Аз ако занеса какаово масло на плажа ще си имам шишенце чисто олио , а пък на мен ми харесва завършекът му когато не е напълно разтопено на олио .Тогава оставя някакъв кадифен завършек и красив филм.Аз го слагам след баня,кажете как процедирате на плажа? А за маслото от бергамот никой ли нищо няма да каже  Confused

# 545
е добре де, как се мажете на плажа с какаово масло ? Предварително вкъщи ли се мажете? Аз ако занеса какаово масло на плажа ще си имам шишенце чисто олио , а пък на мен ми харесва завършекът му когато не е напълно разтопено на олио .Тогава оставя някакъв кадифен завършек и красив филм.Аз го слагам след баня,кажете как процедирате на плажа? А за маслото от бергамот никой ли нищо няма да каже  Confused
Е чак олио не ми е ставало, поразтапя се отстрани,но си остава в средата с твърда част,с която се мажа,като сапун Grinning , гледам да го държа на сянка.

# 546
  • в Кошера
Фрея, Иля, какво какаово масло ползвате?  newsm78 Моето се оказа голяма греда, няма стапяне... #Cussing out

# 547
Аз си купих това какаово масло:
http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D … _81_D0_BB_D0_BE-s
но още не съм го ползвала.

# 548
Моето е такова http://www.zoya.bg/%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0 … _81_D0_BB_D0_BE-s  Tyra,на слънце за около 20-30 мин. не се ли поразтапя?

# 549
  • София
Tyra, моето е от Био Зелен, на слънце се разтапя много бързо.

Скрит текст:

# 550
Didi_Bidi , етеричното масло от бергамот е фотосенсибилизиращо и не трябва да се използва през деня, освен, ако не е посочено „bergaptene-free”, в противен случай може да доведе до фототоксична или фотоалергична (фотоконтактен дерматит (фитофотодерматит)) реакция.
Може да се прави парна баня на лицето с него при акне.
Не трябва да се употребява самостоятелно върху кожата, а да се разрежда с базово масло.

# 551
  • Варна
Didi_Bidi , етеричното масло от бергамот е фотосенсибилизиращо и не трябва да се използва през деня, освен, ако не е посочено „bergaptene-free”, в противен случай може да доведе до фототоксична или фотоалергична (фотоконтактен дерматит (фитофотодерматит)) реакция.
Може да се прави парна баня на лицето с него при акне.
Не трябва да се употребява самостоятелно върху кожата, а да се разрежда с базово масло.

благодаря !Ако го ползвам само вечер пак трябва да слагам фактор предполагам ?

# 552
Цитат
Ако го ползвам само вечер пак трябва да слагам фактор предполагам ?
Препоръчително е винаги да се използва крем със слънцезащитен фактор през деня.

# 553
  • София
Можете ли да ми препоръчате маска за мазна коса и за нормална кожа с мазна Т-зона. Моята коса си е нормална по краищата, но много бързо ми се омазняват корените. Мазах се с масло от гроздови семки, но не видях ефект, нито на кожата на лицето, нито на косата. Сега лицето си го мажа с масло от жожоба и е много мекичко, но си имам още проблема с мазното чело.  Tired

# 554
  • Под кленовите дървета
за лице опита ли какаово?
за коса не знам.

намерих приложение на маслото от ший на Икаров. разтапян и маха петички и крачета Simple Smile

Какво да забъркам с чисти масла за подсилване на коса?

Общи условия

Активация на акаунт