Голямата тема за малките масла - 6

• 72 637
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Там, където ме обичат
Moмичета, може ли да споделите рецепта за лосион за тяло.
Кожата ми е суха и искам да я хидратирам с някаква домашна козметика.
Имам бадемово масло, масло от карите и няколко етерични масла /чаено, мента, грейпфрут/.

# 601
  • Варна
аз директно мажа какаово масло след баня и ми става много мекичка кожата.
Мун ти ползваш ли някой от вариантите на тези натурални кремчета за околоочния към които си дала линк?

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 21:59 от Didi_Bidi

# 602
  • Пловдив
А какаовото масло казахте,че се разтопява на слаб огън и водна баня...Но предполагам малко количество,колкото да се намажете или...става да се прехвърли в кутия и от него да се мажеш?

# 603
  • GYM
Става Peace аз така процедирам. Но имам друг проблем newsm78 Последния път поръчах от друг продавач, какаовото масло си е био и т.н. , но има много силен мирис. Призлява ми като се намажа. С какво да го смеся, че да отнеме малко от мириса?

# 604
  • Там, където ме обичат
аз директно мажа какаово масло след баня и ми става много мекичка кожата.
Мун ти ползваш ли някой от вариантите на тези натурални кремчета за околоочния към които си дала линк?
Дали бихтре ми препоръчали производител?
Видях в аптеката 2 варианта, но не помня имената.
Едното масло беше 400 гр и струваше около 12-13 лв.
Другото, което не видях, понеже беше в хладилника на аптеката е 100 гр. с цена около 8 лв.

# 605
Става Peace аз така процедирам. Но имам друг проблем newsm78 Последния път поръчах от друг продавач, какаовото масло си е био и т.н. , но има много силен мирис. Призлява ми като се намажа. С какво да го смеся, че да отнеме малко от мириса?
С 1-2 капки някое етерично масло.

# 606
В момента домашния гел за очи и компресите. Зимата си правих околоочния крем против бръчки.
Сега за контура и лицето ползвам купени козметични продукти.

# 607
  • GYM
С 1-2 капки някое етерично масло.
А, да, и да стане още по-миризливо Laughing Аз искам да го смеся с нещо, което да отнеме от мириса Peace

# 608
А какаовото масло казахте,че се разтопява на слаб огън и водна баня...Но предполагам малко количество,колкото да се намажете или...става да се прехвърли в кутия и от него да се мажеш?
Аз обикновено взимам една бучка и я държа между дланите да поомекне, после с нея директно мажа. Може да разтопиш и със сешоар колкото ти трябва за момента. Преди време смесих какаово със кокосовона водна баня с цел да не става толкова твърдо като изстине, но явно прекалих с кокосовото и остана течно.

# 609
Мили момичета много ви моля да ми кажете ,ако знаете,от къде мога  да си купя синапено масло,студено пресовано.Много ще съм ви благодарна!  bouquet

# 610
Момичета какво ще кажете за това какаово масло http://biotonik.bg/index.php?option=com_content&view=article … =67&Itemid=67  /дали някоя от вас го е ползвала и е доволна, предвид цената, която ми се струва доста ниска /

# 611
Момичета какво ще кажете за това какаово масло http://biotonik.bg/index.php?option=com_content&view=article … =67&Itemid=67  /дали някоя от вас го е ползвала и е доволна, предвид цената, която ми се струва доста ниска /
12лв топ цена  newsm78 Тук съм го виждала и преди, все по 8лв си е било http://apteka.framar.bg/30027719/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BE% … 400-%D0%B3%D1%80- като се има предвид,че тази аптека продава с доста голяма надценка.

# 612
  • GYM
Не е хубаво това какаово. Има някакви примеси, не е чисто. Peace Има някакъв остатъчен пластмасов дъх, някак химичен. И аз го бях взимала преди за 8 лв ooooh!

# 613
Мерси за отговорите  Simple Smile Ще се върна на какаовото  маслото от iherb

# 614
  • София
Момичета препоръчайте ми масло срещу стрии, от което сте доволни.... Насочила съм се към кокосовото -четох ,че бързо попива,но дали и дълбоко хидратира кожата... Споделете и препоръчайте марка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт