Голямата тема за малките масла - 6

• 72 624
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Момичета препоръчайте ми масло срещу стрии, от което сте доволни.... Насочила съм се към кокосовото -четох ,че бързо попива,но дали и дълбоко хидратира кожата... Споделете и препоръчайте марка  bouquet
В момента водя война със стриите от бременността ми ( доста са старички) с маслото против стрии на Икаров. Прибраха се доста, много съм доволна и кожата ми е една мека, гладка, хидратирана, като бебешко дупе е  Laughing  Много е добро маслото  Peace Преди това се мазах с на Виши лосиона против стрии ефект нулев Simple Smile
Само още нещо да допълня, кокосовото масло е много хубаво да, но специално това на Икаров има етерични масла в състава си, а всички знаем колко лесно проникват в кожата и тъканите, с което я хранят и възстановяват. Не искам да излиза като реклама  Laughing ,но наистина съм страшно доволна от това масло  Hug
Когато ми изчезнат напълно стриите ще си купя масажно масло на Икаров просто за поддръжка, страхотна ми правят кожата тези масла Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 00:50 от Мъник

# 616
  • Там, където ме обичат
Мерси за отговорите  Simple Smile Ще се върна на какаовото  маслото от iherb

Къде може да се намери този продукт - магазини има ли?

# 617
Става Peace аз така процедирам. Но имам друг проблем newsm78 Последния път поръчах от друг продавач, какаовото масло си е био и т.н. , но има много силен мирис. Призлява ми като се намажа. С какво да го смеся, че да отнеме малко от мириса

С някакво масло без аромат- бадемово,ший,гроздови семки,кайсиеви ядки,кокосово (има без аромат) и др.

Cocoa Butter в сайта и темата за пазаруване във форума

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 04:43 от dt

# 618
  • GYM
Става Peace аз така процедирам. Но имам друг проблем newsm78 Последния път поръчах от друг продавач, какаовото масло си е био и т.н. , но има много силен мирис. Призлява ми като се намажа. С какво да го смеся, че да отнеме малко от мириса

С някакво масло без аромат- бадемово,ший,гроздови семки,кайсиеви ядки,кокосово (има без аромат) и др.

Благодаря. Явно ще трябва да опитам да смеся малки количества и да реша кой вариант ми допада повече Hug

# 619
  • София
Мъник мерси за съвета Peace Аз сега тепърва почвам да се мажа,за да не ми излезнат от бременността и ще го видя на Икаров

# 620
Мъник мерси за съвета Peace Аз сега тепърва почвам да се мажа,за да не ми излезнат от бременността и ще го видя на Икаров
Hug

# 621
Какво мислите за маслата на Ривана http://rivana.eu/?page_id=26 ? Аз съм ползвала само етерични масла от тази марка и бях доволна (особено противогъбичното за нокти, излекува ми ги, както бях писала и преди). Сега си взех бадемово да го пробвам. Някой да има впечатления от базовите им масла?

# 622
Мерси за отговорите  Simple Smile Ще се върна на какаовото  маслото от iherb

изпреварили са ме с отговора  Simple Smile аз използвам това масло http://www.iherb.com/Aura-Cacia-Organic-Cocoa-Butter-Light-Choco … -4-oz-113-g/34791 и съм доволна.
П.С. във форума има теми как се поръчва от сайта и какви са тънкостите  Simple Smile

# 623
  • Пловдив
Какво мислите за маслата на Ривана http://rivana.eu/?page_id=26 ? Аз съм ползвала само етерични масла от тази марка и бях доволна (особено противогъбичното за нокти, излекува ми ги, както бях писала и преди). Сега си взех бадемово да го пробвам. Някой да има впечатления от базовите им масла?

Аз си взех гроздови семки-100мл. разфасовка.Добро е,слагам на лицето и косата/като се сетя/.

Взех си и канелено,етерично за да го смеся с бебешки лосион и да мажа за целулит,но...според мен е нещо фалшиво Rolling Eyes Мирише силно,но по принцип на 100мл. трябваше да капна 2-3 капки и да ми запари и загрее,а аз накапах поне 20 и нищо newsm78

# 624
  • Велико Търново
Аз съм ползвала  на Ривана жожоба,кайсиеви ядки,гроздови семки и розмарин-доволна съм Peace

# 625
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам дали мога в по-обикновен (евтин) крем за лице да капна няколко капки арганово, бадемово или друго масло, което да има ефект върху кожата ми? Кое масло бихте препоръчали за смесена кожа?

# 626
mystic woman,*Biskvitka*, благодаря за отговорите, дано и аз да съм доволна  Hug

# 627
Здравейте, искам да попитам дали мога в по-обикновен (евтин) крем за лице да капна няколко капки арганово, бадемово или друго масло, което да има ефект върху кожата ми? Кое масло бихте препоръчали за смесена кожа?
Гроздови семки, жожоба, но нищо не ти пречи да експериментираш  Peace

# 628
  • Пловдив
Благодаря! Аз досега експериментирам, но реших да се допитам до някой, който е пробвал, за съвет. Досега нанасях на лицето и тялото чисти базови масла, та се чудя какво би станало ако разбъркам малко в крем. Дали малсото не се отделя на повърхността и да се налага да го размесвам преди всяка употреба?

# 629
Не би трябвало. Получава се емулсия, така че няма как да изплува отгоре  Peace Гледай да не е много гъст крема и го размеси хубаво с маслото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт