Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 305
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Е, вие пък като че не знаете - щом е Зейнеп - значи гледа злобно, това е ! Laughing
Hug Най-малкото! Joy Joy Joy

# 256
  • Варна
 Joy Joy Joy Голям страх да не пишат някъде,4е Зейно има злобен поглед Joy Joy Joy
Пак пиша-не съм споменавала имена,не ми преписвайте нищо,това си беше мое ли4но мнение.

# 257
Много ще се накефя на тази сцена - Джемре и Кузей и злобният поглед на Зейнеп.
Вече няма да подпитва, да си вре носа навсякъде. Истината е пред нея.
Как няма да злобее Зличка.  Mr. Green

# 258

Ей, ама не се научи да си вади ръцете от джобовете, докато се целува с момите, този наш левент ! Mr. Green
HugНе ги вади, ама му се иска да ги извади! Joy Joy Joy

# 259

Ей, ама не се научи да си вади ръцете от джобовете, докато се целува с момите, този наш левент ! Mr. Green
HugНе ги вади, ама му се иска да ги извади! Joy Joy Joy

Аха, щото е срамлив ! Mr. Green

Аз пък не мога да разбера що е този зор да се гледат злобни погледи, вместо красиви чувства ! Laughing
Ето, гледате Джемрето и ви увисва чейнето - то са едни влюбени и влажни погледи, изобщо ....любовта е във въздуха. Зейнеп нека си беснее, не я гледайте .

# 260
freak out

1. халюцинации вследствие наркотични средства, крайна възбуда

2. чудато държание

Ако се вярва на превода във ФБ  Mr. Green

# 261
  • Варна
Алиса, за теб! Heart Eyes

# 262
  • Пловдив
От тези снимки, за които благодаря на dterziiska, освен да влизат друго не видях. Нещо ще празнуват. Мислех, че ще са по- тесен кръг, само приятели, ама..... Това е целувчица, на която едни се радват, а други се мръщят. Изобщо нищо ново. Поне са превели първа част във viki.

Стилистите в сериала са много зле, а в HM, продават само парцали, не само в България, но и чужбина. Лично съм се уверила. Но рекламата продава. Филмът е пример затова.

# 263
Зейнеп нека си беснее, не я гледайте .
HugТрябваше да е по-бясна според очакванията. Халюцинации, след дрога.Това не е нищо за размаха и възможностите на Зейнеп. Излезе един злобен поглед, даже не го намирам и за такъв,ако съм откровена. И нито ред в анонса.  

# 264
Диди, благодаря  Hug

# 265
freak out

2. чудато държание

Губи контрол. Peace

# 266
freak out

2. чудато държание

Тъй като смятам, че тук е употребено като глагол, би трябвало да означава *държа се странно, особено, непривично, мръщя се, сърдя се, чумеря се..* Значи също причинявам силна възбуда*

# 267
# 268
Зейнепки:

# 269
  • Uzbekistan / Tashkent
freak out

2. чудато държание

Тъй като смятам, че тук е употребено като глагол, би трябвало да означава *държа се странно, особено, непривично, мръщя се, сърдя се, чумеря се..* Значи също причинявам силна възбуда*

С една дума.....побърква се .....
От ревност ...няма да е от добри чувства  newsm48

Общи условия

Активация на акаунт