Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 305
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Зейнепки, днес имам повод. Няма да черпя, поздравявам Ви с Висоцки!

Дафне, Hug благодаря
Скрит текст:
какъв е повода  newsm78

# 331
Минтири   Hug
Много ми харесва какво е казал Къванч, помня, че и Чаги беше обяснявал същото. Явно на мъжете в модния бранш им писва да гледат нагласени момичета и наистина жадуват за нещо естествено и истинско. Там иначе така умеят да ги гримират и правят, че създават и от най-големите грозници /извинявам се за думата, да кажем - не красиви момичета/ перфектни красавици. И това е голяма заблуда, илюзия и предполагам е много неприятно за мъжете. Щото като се свалят всички тонове грим и дрехи и... Sick

Междудругото Кузей е този, който ме интересува най-много в този филм, не някоя от мадамите. Но просто за разлика от други дами тук, по показаното от филма /по това, което аз виждам/, смятам, че той би могъл да бъде щастлив единствено с Джемре.
И в никакъв случай не мога да се съглася, че Джемре е виновна за неговите реакции, затвори и т.н. Кузей е първосигнален, като животно и вина има само това. Нито Джемре с постъпките си, нито  Демет с желанието си да продължи живота си и т.н.

За Дениз имам две теории - или е започнала свое собствено разследване за убийството на баща си - всмисъл не, че й е жал, ами по-скоро ей така да разбере все пак, или тя го е убила. Peace Тук някой беше предположил това. Peace

# 332
  • Пловдив
Минтири   Hug
Много ми харесва какво е казал Къванч, помня, че и Чаги беше обяснявал същото. Явно на мъжете в модния бранш им писва да гледат нагласени момичета и наистина жадуват за нещо естествено и истинско. Там иначе така умеят да ги гримират и правят, че създават и от най-големите грозници /извинявам се за думата, да кажем - не красиви момичета/ перфектни красавици. И това е голяма заблуда, илюзия и предполагам е много неприятно за мъжете. Щото като се свалят всички тонове грим и дрехи и... Sick

Междудругото Кузей е този, който ме интересува най-много в този филм, не някоя от мадамите. Но просто за разлика от други дами тук, по показаното от филма /по това, което аз виждам/, смятам, че той би могъл да бъде щастлив единствено с Джемре.
И в никакъв случай не мога да се съглася, че Джемре е виновна за неговите реакции, затвори и т.н. Кузей е първосигнален, като животно и вина има само това. Нито Джемре с постъпките си, нито  Демет с желанието си да продължи живота си и т.н.

За Дениз имам две теории - или е започнала свое собствено разследване за убийството на баща си - всмисъл не, че й е жал, ами по-скоро ей така да разбере все пак, или тя го е убила. Peace Тук някой беше предположил това. Peace

Втората теория много ми допадна. Peace  bouquet И тук убиецът ще се окаже най- малко очаквания. smile3530

# 333
Привет на всички Къванч-фенки! sohappy

На 21.февруари беше премиерата на "Пеперудата" и сега върви по кината в Немско.

http://www.youtube.com/watch?v=uDmwhYdwuSI

smihesorry, ако вече е пускан трейлърът и сте го гледали.

Според мен Къванч трябва да се снима в киното доста повече, стига само в тв сериали. Трябва да се излезе от тоя кръг. Така правят по цял свят  Simple Smile  Peace

# 334
  • Тук някъде.....
Писмото на Зейнеп, както и това на Джемре, ги има преведени във Вики - още малко им остава и ще преведат цялата серия. Който иска, да ги види - преводът, който четох тук на това на Зейно, няма нищо общо с истината.  Peace Но и не пише, че знае, че Джемре и Кузей няма да са заедно. Пише му, че иска тя да е жената, която обича той, дори и да не са заедно....демек иска да е Джемре, но не е.

# 335
Това е наистина интересна теория за Дениз, като убиецът на Фърат.
Така би било най-справедливо. Този човек е убил най-любимите й хора-майка й и момчето, което е обичала. Имала е не по-малък мотив от Кузей да иска смъртта му. Най-вероятно ще се окаже тя.
Поздравления за момичета, които са го предположили !  bouquet  bouquet  bouquet

# 336
Сара Бри, радвам се, че се появи !   bouquet

Не знам дали е пускан трейлъра, аз сега го видях, много ти благодаря за него  Hug

Изглежда да е много добър филм, а и още един актьаор - Бурак от 1001 нощ, харесах си го още там, много е добър и тай, а за Къванч съм сигурна, че е великолепен...

# 337
Привет на всички Къванч-фенки! sohappy

На 21.февруари беше премиерата на "Пеперудата" и сега върви по кината в Немско.

http://www.youtube.com/watch?v=uDmwhYdwuSI

smihesorry, ако вече е пускан трейлърът и сте го гледали.

Според мен Къванч трябва да се снима в киното доста повече, стига само в тв сериали. Трябва да се излезе от тоя кръг. Така правят по цял свят  Simple Smile  Peace

Привет !  Hug Надявам се, че все повече ще се отдава на голямото кино, той го заслужава.

Изобщо нямам намерение да споря за “приноса “ на разделението в темата. Може би “дамата“, която за първи път назова по определен начин съмишленичките си, по примера на някои от любимите форуми, които цитира, сама ще има доблестта да каже !  Peace
Иначе тук съм срещала такива определения и квалификации, които са като детска приказка, в сравнение с тези ! И то произнесени от иначе така позитивните радетели за чист въздух в темата.

# 338
От премиерата на "Пеперудата" в Берлин:

http://www.tikonline.de/top-stories/detail.php?nr=147403&rubric=Top-Stories

Преводът е мой, тъй че отговарям за всички грешки в него  Joy

Берлин празнува Къванч Татлъту
Концерт от възторжени крясъци за турския „Брад Пит“

Около 2000 души окупираха кино Cinemaxx на Потсдамер Платц. Предимно млади жени, които са напълно екзалтирани и крещят като луди само за един: Къванч Татлъту.

Тъмнорусият актьор с тридневна брада и искрящи сини очи има в Турция статуса на Брад Пит. „Сънят на пеперудата“ е първият голям турски брокбастър с гала-премиера в Германия и е един от най-скъпите филми в турското кино с бюджет от 15 мил.долара.

Нивото на възгласите по боготворения актьор е високо. 29-годишният баскетболист и модел („Best Model Of The World“) е известен и с главните си роли в сериали като „Ask-i Memnu" (Забраненият плод) и „Gümüs“ (Перла). Междувременно феновете му се разпростират от Турция, Близкия Изток, през Балканите чак до Германия.

„Сънят на Пеперудата“ пресъздава събития от 40-те години и разказва за двама поети, които със своята поезия се стремят да спечелят сърцето на една жена. Но хаосът на войната променя хода на нещата.

Красивата жена до Къванч се казва Белчим Билгин. Двамата заедно са в момента двойка-мечта в Турция. Белчим е тъй да се каже турската Джулия Робъртс. Тя разкрива пред камерата ни колко е важна любовта: „Да обичаш е вдъхновение за живот – любовта към един човек, към един мъж, към всеки.“

Стотици фенове се стичат към киното, искат да се снимат със суперзвездата Къванч, искат автографи, искат да го докоснат. Бодигардът му му осигурява сигурност. В лично интервю за Тиконлайн турският филмов любимец споделя: „Каквото и да правим, трябва да го правим с любов. Хората искат да гледат любов. Ние всички имаме нужда от любов, каквото и да правим.“

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 19:50 от sara bri

# 339
sara bri,  Heart Eyes благодаря !  bouquet
Да им се чудиш значи, какво му харесват на този манИкен ! Mr. Green

# 340
Интервюто на Къванч е доста интересно. Ето набързо и накратко едната част, може и да има някакви грешки или неточности, не претендирам за пълна достоверност:
Първият въпрос е за първата му роля първото му участие като актьор. Тогава той е настоявал за второстепенна роля. Питат го защо. Той обяснява, че е искал да изкарва свои собствени пари и да поема отговорности. Не е искал цял живот да бъде модел и да манекенства. Но в ума му не се е въртяла идеята за актьорството, докато Irfan Sahin не му я подхвърля, казва му, че иска от него да бъде актьор. Къванч му отговаря – момент, аз никога не съм играл, не съм правил такова нещо, смяташ ли, че бих могъл? А той му отговаря – ти си талантлив човек и вярвам в тебе. Предлага му да прочете сценария /на Перла става въпрос/ и да си избере между Мехмет – главната роля и Берк – братовчед му, второстепенна. Питат Къванч – и после какво стана? Казва, че са го помолили да прочете сценария, да помисли над него. Той се прибрал вкъщи, прочел сценария. Обръщал страница след страница и навсякъде бил Мехмед, Мехмед, Мехмед – Мехмед бил във всяка сцена. Казал си – да видим характера и на Берк. Имало максимум 10 сцени с него. „Това ще направя.“ – казал си Къванч, знаел от разни хора, които били започнали актьорстване с малки роли. Тогава отишъл при Irfan Sahin и му казал: Много ми харесва образа на Берк, искам него да изиграя. Той отговорил: Не, не, ти ще изиграеш Мехмед. Къванч настоял за Берк и така – Берк-Мехмед-Берк-Мехмед, накрая Ирфан казал – Много хора искат да бъдат на твое място в момента. 99 процента от хората веднага биха приели това предложение. Ето защо ти трябва да изиграеш главната роля. Казва, че от онзи момент, до сега – Кузей-Гюней и "Butterfly dream" е работил много и се е развил много, съзрял е. Питат го с кого споделя своите мъки, разочарования и радости. Казва – споделям всичко с всички от моето семейство. Баща ми, майка ми, братята и сестрите ми – всички те са много сладки, топли и имаме прекрасни приятелски отношения. Питат го кое е най-голямото предимство в това да израснеш в голямо семейство. Къванч казва – семейството е най-голямото богатство на света! Слава богу, аз израстнах в семейство с много деца. Бих искал един ден и аз да се оженя и да имам няколко деца. Ситуацията вкъщи е следната – всяка стая е звук – смях, дискусия, има от всичко. Всеки квадратен метър от къщата е жив. Питат го – успех, слава, вниманието на всички – това дали го е разглезило /не съм мн сигурна тук/. Казва, че най-приятно му е когато някой гледа някакъв филм и му каже – „уау, много добре си се справил, свършил си страхотна работа“, т.е. – когато го похвалят. Питат го за "Butterfly dream", казва – страхотен екип – Мерт, Белчим/изрежда още актьори/, всички, целият екип беше страхотен. Сценария, режисирането, мястото, където са снимали...преживели са много неща зад камера, страхотни моменти. Благодари на Yilmaz Erdogan /сценарист и режисьор/, защото благодарение на историята, на филма, се е докоснал до поезията, до съдбата на този поет, научил е много неща, които се чувства малко засрамен, че преди не е знаел и благодари на филма, че са се открили за него. Смята, че животът на поета е един истински урок. След това казва нещо от рода на това, че това са били отминали периоди, когато не е имало технологии, не е имало телефони и хората по съвсем друг начин са комуникирали и отношенията са били различни. И го питат – не обичаш ли технологиите и той казва, че обича уединението си. Казва, че телефонът и компютърът не са нищо повече от електронни обслужващи инструменти. Питат го дали би искал да живее във време, в което няма такива технологии. Казва, че би искал все още да се пишат писма. Казва, че в миналото е писал много писма и е получавал много писма. Благодарение на неговата агенция писма от цял свят все още идват. Казва, че чете колкото му е възможно да прочете, понякога и отговоря на някои. Най-голямата му мечта е да отиде на почивка на някое място без обхват на телехона. Питат го дали вярва в интуицията си. Казва – изключително много! Смятам, че това е най-голямото съкровище. Аз съм скорпион! Чел е, че интуицията на скорпионите е много силна.

# 341

Hug newsm10

Насладете му се малко като англоговорящ  Simple Smile:
http://www.tikonline.de/video/detail.php?nr=147419&rubric=Videosection

Това няма да го превеждам, защото повечето знаят английски... На въпроса дали самият той е романтичен човек отговаря с да, защото иначе играта не би се получила (истинска). Simple Smile

# 342
Сара Бри, радвам се, че се появи !   bouquet

Не знам дали е пускан трейлъра, аз сега го видях, много ти благодаря за него  Hug

Изглежда да е много добър филм, а и още един актьаор - Бурак от 1001 нощ, харесах си го още там, много е добър и тай, а за Къванч съм сигурна, че е великолепен...

Даааа, това е Мерт Фърат. Много як тип  Heart Eyes! Според мен пример за това как един човек без да е непременно красив може да бъде безкрайно привлекателен.

# 343

Hug newsm10

Насладете му се малко като англоговорящ  Simple Smile:
http://www.tikonline.de/video/detail.php?nr=147419&rubric=Videosection

Това няма да го превеждам, защото повечето знаят английски... На въпроса дали самият той е романтичен човек отговаря с да, защото иначе играта не би се получила (истинска). Simple Smile

Ама и английският му е задобрял ! Wink

Дафне,  Hug благодаря за Висоцки - обожавам го ! Какъв е поводът, кажи ?

# 344

Общи условия

Активация на акаунт