Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 216
  • 733
  •   1
Отговори
# 435

Ако се доверим на теорията за кармата - Да!  Cry и то до трето коляно Sad

Добре, че съществуват и други теории. Можем да избираме на коя да се доверим и повярваме. Peace

# 436

Вярно е, дадох го малко отгоре-отгоре, но квинтесенцията е важна!

Да, обаче квинтесенцията, е извлечена няколко поста по- назад. Там е и тънката червена линия и лайт-мотива на цялата тема, на сериала, персонажите и сценария .  Laughing

# 437
Дафне,  Hug ми да вкараме малко романтика, че онези двете така са се стиснали....
Hug
 Hug Отпускат  кранчето. В 62 серия малко се натиснаха главните герои...

# 438
Дафне,  Hug ми да вкараме малко романтика, че онези двете така са се стиснали....
Hug
 Hug Отпускат  кранчето. В 62 серия малко се натиснаха главните герои...

В този сериал няма да гледаме романтика май. Само креватни изпълнения.  Joy Joy Joy Гюней/ Мелда, Баръш / Симай..

# 439
Здравейте и от мен отдавна не съм писала  Whistling
Гледам че сте добре сериала го преместиха по никое време рейтинга върви надолу дано не се наложи предварително спиране.
Честно да си кажа и мен ми е вече се тая за Кузей ако иска да бъде сам ако иска да бъде с Джемре и тн все ми е тая най ме е яд за Бану това момиче така откачи да пази бог.
Буракчо немога да го дишам много ми е противен определено не го искам до Зейнепчето  Mr. Green да се оправят просто ми се изтъркаха в очите  Peace

# 440
Добро утро ! Хубава сряда ви пожелавам !

ili,ili,  Hug важното е, че си разбрала коя  е светицата ! Wink

# 441
Прекрасна майка е Гюлтен, а Джемре е дете , заченато с любов   Heart Eyes
Затова е такава - знае и може истински да обича.
Това Зейнеп никога няма да проумее...

Алиса, извинявай, може да съм консерва, но според мен Джемрето е зачената в грях. Бащата и Гюлтен не са имали брачни отношения, няма доказателства, че бащата е обичал майката и не е изпитвал похот, страст. Може да е  бил съблазнен от Гюлтен. И ДНК-то на Дж е пропито от греха. И от това да следват всичките й  наклонности. Да преследва и съблазнява мъжете.
Добро утро и хубав ден!
Благодаря на Госпожата Hug за кафето.

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 09:44 от dafne_1

# 442
  • Варна
Хубава сряда! newsm51

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 09:53 от didi_spain

# 443
  • Тук някъде.....
Прекрасна майка е Гюлтен, а Джемре е дете , заченато с любов   Heart Eyes
Затова е такава - знае и може истински да обича.
Това Зейнеп никога няма да проумее...

Алиса, извинявай, може да съм консерва, но според мен Джемрето е зачената в грях. Бащата и Гюлтен не са имали брачни отношения, няма доказателства, че бащата е обичал майката и не е изпитвал похот, страст. Може да е  бил съблазнен от Гюлтен. И ДНК-то на Дж е пропито от греха. И от това да следват всичките й  наклонности. Да преследва и съблазнява мъжете.
Добро утро и хубав ден!
Благодаря на Госпожата Hug за кафето.

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Добро утро и хубав ден, сряда е!   bouquet Ето ви една снимчица, от ФБ, на която са хванали Йойкю с някой, за когото се твърди, че е Къванч. Прилича подозрително  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 444
Здравейте и от мен отдавна не съм писала  Whistling

Hug  bouquetЛеле, Диди, да се беше  произнесла по писмото на Зейнеп, че очаквам да ме режат парче по парче. Joy Joy Joy

# 445
# 446
Не мисля, че това е Къванч ! Peace

# 447
  • Тук някъде.....

И от видеото не може да се види ясно, но прилича на него  Whistling Ако е той не го е срам, с Кривуца ще ходи да вечеря / да пие кафе, или пък не дай си, Боже, нещо друго!  Joy  Joy Joy

# 448
Леле, понеже във филма не се получава, дай сега да ги сватосаме в живота ! ooooh! hahaha hahaha hahaha

# 449
  • Варна
Писмото на Зейнеп:
"Здравей,
Когато си помисля за това което се слу4и след срещата ни в пекарната,ми се иска да можех да върна времето назад и да бяхме се разделили по по-нормален на4ин...може би е време да спрем да се гневим един на друг,как мислиш?Говорих с адвоката и му казах,4е ако е необходимо мога да бъда свидетел на процеса,той ми каза,4е най-важно е изявлението на Баръш.Но изглежда,4е той няма да си промени показанията,освен ако се откаже от Джемре.Знам,4е дори не ти пука за това.Ти по-скоро би лежал в затвора,отколкото да си на свобода.Защото си такъв 4овек.Не се колебаеш да се предадеш заради любовта и живота на любимите си хора.Така ми се искаше да съм една от тях.Искаше ми се да имам място в безкомпромисните неща в които вярваш.Искаше ми се да съм жената която оби4аш дори да не можем да бъдем заедно.Пази се,Кузей.До скоро."

Писмото от Джемре:
"Кузей,
Отметнах още един ден в календара.За да достигна до теб,отброих още един ден.Пленни4еството ми свърши.Сега ти си наред.Търпение!5 февруари ще е за нас едно ново на4ало.Ще видиш.Подавам за развод с Баръш.Оттогава стоя при майка ми.Няма да се върна в тази къща,дори заради кулието си.Да,от злоба,Баръш ми взе кулието,което ти ми подари.Опитах вси4ко,но накрая,трябваше да го заложа при него за известно време в замяна на свободата си.Опитът му беше адски жалък.Той трябва да разбере,4е нищо и никой не може да ни отдели един от друг.В този ден колко ми липсваш,какво озна4ава да копнея,не знаеш.Много ми липсваш!На 5 февруари,когато делото ти приклю4и така силно ще те прегърна та никой да не може да ни раздели.Грижи се много добре за себе си.Много те оби4ам!Много те оби4ам!"

Превода е от Вики  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт