Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 167
  • 733
  •   1
Отговори
# 90

Въпреки всички ...тези моменти ги направиха само по привързани един към друг, и въпреки всичко любовта им се оказа най -истинското нещо до което са се допрели... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

болка ,сълзи, грешки , самота, загуби, разочарование , ревност...и тн плеяда емоции през които преминаха само за да убедят себе си, че един без друг живота им ще е непълен! Кузей и Джемре доказват ,че пред любовта всичко друго се обезсмисля  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 19:06 от Добро Утро

# 91
Здравейте  Hug благодаря за новата тема   bouquet

# 92
Да, Джемре отказа парите, защото каза, че този човек никога не й бил баща, не е бил до нея.

# 93
# 94
И моят принос срещу скучната говорилня:

сладурка  Heart Eyes

# 95
# 96
# 97
# 98
# 99
Да, Джемре отказа парите, защото каза, че този човек никога не й бил баща, не е бил до нея.
Hug Kралице, тоя момент ми се стори измислен. Получаваш наследство и се отказваш.А, стига бе! За да не бъде баща й до нея е виновна майка й. И човекът искаше да се срещне с дъщеря си, онази сврака го прогони. Позабравила съм историята и не си спомням,той въобще знаеше ли, че тя е бременна или Г. скри от него този факт.
И според мен, в стила на сценаристките и заради линията за компрометиране на Джемре, мисля, че след условията на Баръш ще си потърси наследството. Т.е. ще промени решението си, според зависи.Ако дотогава, Кузей не го е убил.

# 100
# 101
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Прекрасен Киво  Heart Eyes

# 102
Снеже, Добро утро, и аз така.  Blush

Дафне,  Hug подсети ме, че все пак Джемре има от къде да вземе голямата сума, която Баръш ще иска от нея, чрез съда, предполагам де.  Peace И аз не помня дали Гюлтен е казвала, че е бременна. Мисля, че да, дори мисля, че в началото са живели заедно. Не съм сигурна, знам , че той я беше спрял да не ходи в Италия ( ако не се лъжа ) и така е останала с малко дете на ръце сама.

# 103
Снеже, Добро утро, и аз така.  Blush

Дафне,  Hug подсети ме, че все пак Джемре има от къде да вземе голямата сума, която Баръш ще иска от нея, чрез съда, предполагам де.  Peace И аз не помня дали Гюлтен е казвала, че е бременна. Мисля, че да, дори мисля, че в началото са живели заедно. Не съм сигурна, знам , че той я беше спрял да не ходи в Италия ( ако не се лъжа ) и така е останала с малко дете на ръце сама.
HugДоколкото аз си спомням Г. е разбрала , че е женен и сама се е махнала. Май не му е казала.
Що Джемрето бърза да се прави на велика, не разбирам.

# 104
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Общи условия

Активация на акаунт