Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 136
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
поздрав за Зейнепките  Peace

# 106
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Е това ми е малко смешно свали си якето от Бану дето
не го свали колко серии за да набие Баръш  Mr. Green

# 107
Момичета  Hug вие сърцетуп ли искате да ни предизвикате с тези красоти? newsm51

# 108
Гледам, гледам серията и се чудя: каква ли секира ни очаква в следващата? Не ви ли се струва, че всичко нещо много бързо се промени? Зейнеп беше толкова влюбена в Кузей, люти закани му отправи,а сега много миролюбиво писмо му написала...Че и реши да става гадже на Бурак newsm78 Тя ли него използва, той нея ли, ще видим, ама ми е много съмнително...вчера му каза, че не е влюбена, а от днес е неотлъчно до него.
Радвам се, разбира се за моите любимци, последната сцена ме остави без дъх, но...не вярвам всичко да е толкова лесно за тях. Мисля, че още ще трябва да се борят за любовта си. Тепърва ще видим какво ще направи Баръш, пък и Гюней...
Ами ти какво очакваше да направи в случая Джемс Дафне? Нали беше меркантилна, защо според теб не взе парите?

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 20:08 от queen_fenka

# 109
# 110
  • Тук някъде.....
Привет!  Laughing Гледам, страстите са се вихрили пак в предишната, че и в тази тема  Laughing Относно озета, който беше преведен, частта със стените, дето са паднали у Кузей спрямо Джемре - не са коментари на фенове, съвсем ясно си фигурира изречението. Друг е въпросът, колко може да се вярва на озети и спойлери.
Дафне, относно писмото на Зейнеп - така и не го намерих преведено изцяло. Това, което съм написала, беше докато течеше серията в сряда, и е много възможно преводът да не е бил точен. Мисля, че от поста ми ясно си личи, а в какво съм специалистка, или не - няма как да знаеш. Въздържай се от подобни коментари относно потребители, та да не се чудиш после защо ти изчезват постовете из темата. И си ги преглеждай, преди да ги пуснеш - конструкция "в предвид" или “впредвид“ в българския език, колкото и да е богат, не съществува.

# 111
# 112
поздрав за Зейнепките  Peace

HugБлагодаря,благодаря! След падането на Олмаза, ни остава да се утешаваме с музика, със  сеира на Джемрето, който ще гледаме,с писмото на Зейнеп, което Кузей не скъса, а можеше да скъса, и със саза, който виси в стаята му и който, също можеше  да изхвърли.

# 113
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Оле оле страхотен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 114

Това снимка от новия епизод ли е?  newsm78

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 21:10 от Добро Утро

# 115
# 116
  • Пловдив

На някои много им се иска това да не е  txtloves, а да се окаже просто един балон!
Нека си живеят с мечти и блянове! Нали надеждата умирала последна - тяхната ще поживее още няколко епизода hahaha

# 117

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 21:26 от Добро Утро

# 118

Майко мила ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Дафне,  Hug като се замислиш - така си е, нали ? Wink Само стой и ще видиш ! Peace

# 119
Тук не ви ли прилича на Кузей в жестовете..

Общи условия

Активация на акаунт