Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 165
  • 733
  •   1
Отговори
# 120

На някои много им се иска това да не е  txtloves, а да се окаже просто един балон!
Нека си живеят с мечти и блянове! Нали надеждата умирала последна - тяхната ще поживее още няколко епизода hahaha

Аааа, не, не вярвам да има такива "някои", които да тънат още в заблуда. Всичко е любов. Толкова е очевадно. Кузей беше разкошен в края на последния епизод. Дори и слепите видяха колко силна е любовта му и как вече не може да се въздържа. Ти за каква надежда споменваш, че ще умира?

# 121
  • Пловдив

HugБлагодаря,благодаря! След падането на Олмаза, ни остава да се утешаваме с музика, със  сеира на Джемрето, който ще гледаме,с писмото на Зейнеп, което Кузей не скъса, а можеше да скъса, и със саза, който виси в стаята му и който, също можеше  да изхвърли.
[/quote]

Ами, ето тук ми лъха на надежди, напразни надежди!
А, ти не бързай с умирането, изчакай поне края на филма да видим newsm78  bouquet

# 122
Хайде, за малко равновесие в темата ! Wink/ да не влизам в нечия стилистика, да кажа друго  Mr. Green/

Я, кой им казва ку-ку ! Laughing

# 123
# 124
Хайде, за малко равновесие в темата ! Wink/ да не влизам в нечия стилистика, да кажа друго  Mr. Green/

Я, кой им казва ку-ку ! Laughing

Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 125
# 126

А, ти не бързай с умирането, изчакай поне края на филма да видим newsm78  bouquet

Добре! Ще те послушам. Обичам да приемам добронамерени съвети.  bouquet

# 127

Момичета, благодаря ви   bouquet за прекрасните снимки на Къванч!  Heart Eyes Heart Eyes

# 128

Аз нямам никакви надежди относно Зейнеп и Кузей, отдавна съм се простила с тях . Но , продължавам да ги харесвам като двойка, има привличане между тях, има тръпка...Според мен, разбира се .

# 129
И моят принос срещу скучната говорилня:

сладурка  Heart Eyes

+ 1   bouquet  bouquet

# 130

Аз нямам никакви надежди относно Зейнеп и Кузей, отдавна съм се простила с тях . Но , продължавам да ги харесвам като двойка, има привличане между тях, има тръпка...Според мен, разбира се .

И според мен. Снощи ако знаеш колко клипчета извъртях с тях.  Simple Smile Кузей не лъже Зейнеп, като и казва, че е бил искрен.

# 131
# 132
Привет!  Laughing Гледам, страстите са се вихрили пак в предишната, че и в тази тема  Laughing Относно озета, който беше преведен, частта със стените, дето са паднали у Кузей спрямо Джемре - не са коментари на фенове, съвсем ясно си фигурира изречението. Друг е въпросът, колко може да се вярва на озети и спойлери.
Дафне, относно писмото на Зейнеп - така и не го намерих преведено изцяло. Това, което съм написала, беше докато течеше серията в сряда, и е много възможно преводът да не е бил точен. Мисля, че от поста ми ясно си личи, а в какво съм специалистка, или не - няма как да знаеш. Въздържай се от подобни коментари относно потребители, та да не се чудиш после защо ти изчезват постовете из темата. И си ги преглеждай, преди да ги пуснеш - конструкция "в предвид" или “впредвид“ в българския език, колкото и да е богат, не съществува.
!!! Simple Smile

# 133

И според мен. Снощи ако знаеш колко клипчета извъртях с тях.  Simple Smile Кузей не лъже Зейнеп, като и казва, че е бил искрен.

Абсолютно - наистина опита и щеше да се получи, ако непрекъснато нямаше кошаревски свидетели около тях . Peace

# 134

Това е на Тупи. Heart Eyes  Много ми харесва! Тупи, липсваш ми!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт