Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 169
  • 733
  •   1
Отговори
# 135

Това е на Тупи. Heart Eyes  Много ми харесва! Тупи, липсваш ми!  Hug

Това е песента, която пя на рождения си ден, нали ? Все едно е за него, разказва дословно животът му !
И на мен Тупи  Heart Eyes много ми липсва в темата ! Hug

# 136
  • Тук някъде.....

И според мен. Снощи ако знаеш колко клипчета извъртях с тях.  Simple Smile Кузей не лъже Зейнеп, като и казва, че е бил искрен.

Абсолютно - наистина опита и щеше да се получи, ако непрекъснато нямаше кошаревски свидетели около тях . Peace

Да, то и на Бехлюл и на Нихал щеше да им се получи, ако само не съществуваше Бихтер!  Joy Всичко е в сърцето на Кузей - на инат не се живее, нито пък се обича....
Джемре не прие парите от починалия си баща, но сега вероятно ще й се наложи да ги приеме. Не зная колко са и ще стигнат ли, но вероятно и Кузей ще й помогне. Макар че не знам какво пишеше в споразумението, което подписа тя, Ебру каза на Гюлтен, че има неустойки само ако разгласява пред медиите за брака си  Thinking Ще видим какво точно ще изкара на бял свят Баръш.

# 137
# 138
  • Тук някъде.....

Това е на Тупи. Heart Eyes  Много ми харесва! Тупи, липсваш ми!  Hug

Това е песента, която пя на рождения си ден, нали ? Все едно е за него, разказва дословно животът му !
И на мен Тупи  Heart Eyes много ми липсва в темата ! Hug

Не, не е тя. Онази е на тема да довлекат за косите тази, заради която страда....ще потърся превода и ще го публикувам, песента е много хубава  Hug

# 139
На Бехлюл и Нихал никога нямаше да им се получи - ако ще не Бихтер, ами дай Боже да го нямаше ! Laughing
Това е моето мнение, така мисля, това споделям.

Да, така е, онази песен е друга, но и това е от песен - той ли я пя или звучеше беграунд ? newsm78

# 140
  • Тук някъде.....
Find, bring!

Find,bring.
Doctor! Do not touch to my wound
Get (her) the one, who made me go through these hassles.
I wont accept if a day is missing (from my life which I lost).

Bring the one, who stole my life,
Go, search and find, grab the hair and drag her to me.

A darkness converting my soul into something else.
Sounds like a mimicry voice recalling, from my violin.
Even if they give me the earth, that wont make any difference in my eyes.

Bring me my beauty-bird that has a violin like eyelashes
Go, search and find, grab the hair and drag her to me

She shows no mercy to ones tears so,
No need to look for the cure in vain

but if/when I die to my grave bring
bring the one who caused my life with the pain

Mercy to her be patient to don't brake senses
For the sake of this love don't brake her heart
But be quick, before this soul passes away from this body.

Get the cure to the poor hassling.

Suat Beyazyüz

Ако иска някой, ще я преведа, доколкото е възможно, през два езика, и на български. В изпълнение на Къванч най-много ми харесва!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 141

Не, не е тя. Онази е на тема да довлекат за косите тази, заради която страда....ще потърся превода и ще го публикувам, песента е много хубава  Hug

Преводът е доста зле  Shocked
Ако намерите песента, направо нея пуснете  Hug

# 142
Find, bring!

Find,bring.
Doctor! Do not touch to my wound
Get (her) the one, who made me go through these hassles.
I wont accept if a day is missing (from my life which I lost).

Bring the one, who stole my life,

A darkness converting my soul into something else.
Sounds like a mimicry voice recalling, from my violin.
Even if they give me the earth, that wont make any difference in my eyes.

Bring me my beauty-bird that has a violin like eyelashes

She shows no mercy to ones tears so,
No need to look for the cure in vain

but if/when I die to my grave bring
bring the one who caused my life with the pain

Mercy to her be patient to don't brake senses
For the sake of this love don't brake her heart
But be quick, before this soul passes away from this body.

Suat Beyazyüz

Ако иска някой, ще я преведа, доколкото е възможно, през два езика, и на български. В изпълнение на Къванч най-много ми харесва!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря !  bouquet

# 143

И според мен. Снощи ако знаеш колко клипчета извъртях с тях.  Simple Smile Кузей не лъже Зейнеп, като и казва, че е бил искрен.

Абсолютно - наистина опита и щеше да се получи, ако непрекъснато нямаше кошаревски свидетели около тях . Peace

Да, то и на Бехлюл и на Нихал щеше да им се получи, ако само не съществуваше Бихтер!  Joy Всичко е в сърцето на Кузей - на инат не се живее, нито пък се обича....
Джемре не прие парите от починалия си баща, но сега вероятно ще й се наложи да ги приеме. Не зная колко са и ще стигнат ли, но вероятно и Кузей ще й помогне. Макар че не знам какво пишеше в споразумението, което подписа тя, Ебру каза на Гюлтен, че има неустойки само ако разгласява пред медиите за брака си  Thinking Ще видим какво точно ще изкара на бял свят Баръш.
Е сега е моментът Джемре да докаже, че бракът не е консумиран...и да ги разбие Simple SmileДоколкото знам,това навсякъде е добро основание за развод Laughing

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 22:22 от ili,ili

# 144
# 145

Да, то и на Бехлюл и на Нихал щеше да им се получи, ако само не съществуваше Бихтер!  Joy Всичко е в сърцето на Кузей - на инат не се живее, нито пък се обича....
Джемре не прие парите от починалия си баща, но сега вероятно ще й се наложи да ги приеме. Не зная колко са и ще стигнат ли, но вероятно и Кузей ще й помогне. Макар че не знам какво пишеше в споразумението, което подписа тя, Ебру каза на Гюлтен, че има неустойки само ако разгласява пред медиите за брака си  Thinking Ще видим какво точно ще изкара на бял свят Баръш.

Абсолюто си права! На инат не се живее, нито пък се обича.  Peace Но моите очи виждат един искрен Кузей. Искрен спрямо Зейнеп имам предвид.
Той спрямо Джемре също си е асболютно искрен, че и отгоре даже.  Как го прави и аз не знам?   Joy Обича едната, искрен с дугата.

# 146

Дафне,  Hug като се замислиш - така си е, нали ? Wink Само стой и ще видиш ! Peace
HugЗа платната ли?

# 147
  • Тук някъде.....

Преводът е доста зле  Shocked
Ако намерите песента, направо нея пуснете  Hug

Друг не намерих. Ето я

# 148
# 149

Дафне,  Hug като се замислиш - така си е, нали ? Wink Само стой и ще видиш ! Peace
HugЗа платната ли?
Аха ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт