Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 181
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • Тук някъде.....

Да, то и на Бехлюл и на Нихал щеше да им се получи, ако само не съществуваше Бихтер!  Joy Всичко е в сърцето на Кузей - на инат не се живее, нито пък се обича....
Джемре не прие парите от починалия си баща, но сега вероятно ще й се наложи да ги приеме. Не зная колко са и ще стигнат ли, но вероятно и Кузей ще й помогне. Макар че не знам какво пишеше в споразумението, което подписа тя, Ебру каза на Гюлтен, че има неустойки само ако разгласява пред медиите за брака си  Thinking Ще видим какво точно ще изкара на бял свят Баръш.

Абсолюто си права! На инат не се живее, нито пък се обича.  Peace Но моите очи виждат един искрен Кузей. Искрен спрямо Зейнеп имам предвид.
Той спрямо Джемре също си е асболютно искрен, че и отгоре даже.  Как го прави и аз не знам?   Joy Обича едната, искрен с дугата.

Беше искрен, така е - харесваше я. Нищо повече от това и никога не го е отричал. Затова й каза, че не я е лъгал. Но трябваше да прекрати връзката както трябва и да обясни, дори трябваше да се извини след това.

# 152

Дафне,  Hug като се замислиш - така си е, нали ? Wink Само стой и ще видиш ! Peace
HugЗа платната ли?
Аха ! Wink
Hug Даааааааааааааа!

# 153
# 154

За кого пее в този клип според вас? Госпожата, благодаря ти мила!   bouquet

# 155

Беше искрен, така е - харесваше я. Нищо повече от това и никога не го е отричал. Затова й каза, че не я е лъгал. Но трябваше да прекрати връзката както трябва и да обясни, дори трябваше да се извини след това.

bouquet Да, трябваше да ги направи тези неща Кузей. Вместо да отрича, трябваше да признае и да се извини. Но не го напарви. Защо? Убедена съм , че не е искал да нарани Зейнеп. Не му е в природата тази безпардонност към чувствата на другите. Защо тогава не постъпи правилно в случая?

# 156

Аз нямам никакви надежди относно Зейнеп и Кузей, отдавна съм се простила с тях . Но , продължавам да ги харесвам като двойка, има привличане между тях, има тръпка...Според мен, разбира се .
И аз, нямам надежди. Както писах, финалът с компаса е падането на Олмаза. Както и писмото на Зейнеп. Божеееее, спомням си какви теми развивах, пътят на Кузей бил път на честта.Глупости. Оказа се, че пътят на Кузей е път към безчестиео. Това е положението, Зейнепки. Пием по чаша студена вода.

# 157
Един прекрасен клип , с прекрасна музика - поздрав за момичетата, които харесват Джемре-Кузей за лека нощ и хубави сънища  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Kuzey Cemre Beating Heart 61 , 62 bolum

http://www.youtube.com/watch?v=hg1zIRhbbyE&feature=youtu.be

# 158
Пием я водата. Къде ще ходим. На истината как да се опълчи човек.

Ако искате лед, кажете!  Hug

# 159
Аз, ако знам, че с Джемре ще е щастлив - къндисвам веднага. Но знам, че няма да е така, знам, че винаги ще има угризения, знам, че ще се намрази, задето е престъпил клетвите си и е загърбил честта си.
Иначе, водата отдавна сме си я изпили. Laughing
От колко теми вече повтарям, че аз знам кой кого обича,/не знам защо, ама.../ но споделям защо не искам да е така ! Peace

# 160
Госпожата,  Heart Eyes дай малко по- позитивно де!  Wink Щастлив ще е Кузей. Любовта е над всичко и всички!

# 161
Госпожата,  Heart Eyes дай малко по- позитивно де!  Wink Щастлив ще е Кузей. Любовта е над всичко и всички!

Е, други по- ги умеят тези неща с позитивизма ! Laughing Иначе, ако гледахме любовен филм, така щеше да е , ама не гледаме и любовта няма да е над всичко, ми се струва . Peace

# 162

Е, други по- ги умеят тези неща с позитивизма ! Laughing Иначе, ако гледахме любовен филм, така щеше да е , ама не гледаме и любовта няма да е над всичко, ми се струва . Peace

newsm78 Мммм, обърках се вече тотално. Не е ли филма за Кузей и Джемре? Нищо! Не е фатално, че съм се объркала тъй радикално. Поправям се моментално. Joy Thinking

# 163

newsm78 Мммм, обърках се вече тотално. Не е ли филма за Кузей и Джемре? Нищо! Не е фатално, че съм се объркала тъй радикално. Поправям се моментално. Joy Thinking

Joy Joy Joy Joy

# 164

HugПоследните 18 серии ще бъдат любовни.  Много ми е интересно как такава чиста любов  ще се превърне в ''креватна история''. За да има ''бебек''. Нали и Гюлтен иска това.  Да видим дали ще им се получат сцените. Кузейката малко сковано ми стои на фрагмана, все едно не е той, ама ще се отпусне. Щото за първи път е пред публика.

Общи условия

Активация на акаунт