Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 305
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
 Hug Госпожата, може да е картинка, ама е по-истинска целувката. Това е основната разликса.

# 301
Hug Госпожата, може да е картинка, ама е по-истинска целувката. Това е основната разликса.

А, добро утро ! Wink Hug

# 302
  • Пловдив
1.устата 2. телата 3.ръцете 4.момичето се дърпа 5.момчето си иска 6.джобовете 7.емоцията 8.продължителна/кратка. 9.Отворени очи на К. 10. любовна/нелюбовна
Не мога да си представя, гледайки рисунките, някой да се целува така пред родителите си! Липса на уважение!
Нямаше ли по- добър нагледен материал? Joy  Joy  Joy Но да включва майката и бащата и действието да е в Турция.   Naughty

# 303
Шане,  Hug ще сложиш ли превод на първата част на интервюто от списанието, ако го имаш ! Praynig

# 304
Зейнепки,  Hug да знаете, че съм приготвила кашон шампанско. Гърмя при срещата на Дениз и Кузей в сряда. Да не се уплашите.

# 305
Зейнепки,  Hug да знаете, че съм приготвила кашон шампанско. Гърмя при срещата на Дениз и Кузей в сряда. Да не се уплашите.

Joy Joy JoyЧе нас Джемре не може ни уплаши, та Дениз ли ?!  Joy Joy Joy

# 306
Зейнепки,  Hug да знаете, че съм приготвила кашон шампанско. Гърмя при срещата на Дениз и Кузей в сряда. Да не се уплашите.

Joy Joy JoyЧе нас Джемре не може ни уплаши, та Дениз ли ?!  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Така си е, от страх се загуби като героиня. Искам да видя как мотора спира пред пекарната и ония надзъртат зад пердетата на бръснарницата.

# 307
Добро утро, момичета, Джемрейки и хубав ден ! Hug

# 308
Добро утро. Hug Hug Hug

По принцип не би трябвало да има разделение, но е много тъжно, че вместо да се делим на Кузейки и Гюнейки, сме Зейнепки и Джемрейки.  Sad  Поне за мен е така.  Peace Наистина много я объркаха двете дами.  ooooh! Дори вече не ме интересува кой ще е до Кузей, честно. Peace

Приятен ден.    bouquet

# 309
Добро утро! Hug
Хайде, изтърка се вече плочата Зейнеп, прехвърля се надеждата върху Дениз  Joy Joy Joy
Явно някой не разбира, че Кузей до края на този филм ще обича една единствена жена и това е неговото "грозниче" Ама дали си вади ръцете от джобовете или не, няма абсолютно никакво значение...чудите се за какво да се хванете. Аз също изгледах преведена 1 част и се убедих, че единствената безсрамница в този филм е Зейнеп. Ама много е нагла наистина...яд ме е на Джемре, че и се връзва все още на злобните подмятания и на нахалството и. Дори Сами се удиви...ама ми хареса как не я отрази изобщо пред затвора. Той я бил помолил да му помогне  hahaha кой знае как се е натискала да я вземе изобщо. И кой каза, че се бил ядосал, че Джемре е отишла там? Онази нахалница му беше казала, че няма да идва. Хареса ми как и отговори Джемре" Не искам да те разочаровам, но това е положението" Горката Айнур...но ми хареса как отговори, че има време и полека лека ще научи всичко за тях. Чакам с интерес превода на 2 част. Колкото до боя, който изяде Баръш...сигурна съм, че и да не беше компаса, Кузей се беше зарекъл да се разправи с този помияр, както го нарече.
Хубав ден на всички! Hug
Куджемрейки, Heart Eyes за вас:

Снеже Heart Eyes права си, но така започна, явно и така ще продължи до края...Ама сега вече може да станем Джемрейки и Денизки Joy Joy Joy

# 310
Гледам снимките са ви подгряли снощи.... Joy Joy Joy Joy Това беше целта да ви подготви за предстоящите серии със събитията между Кузей и Джемре   Party Party Party Party

Благодаря за кафето   bouquet и Хубав ден на всички Фенове на филма   bouquet

# 311
# 312
  • Варна
Хубав ден! newsm51

# 313
  • Пловдив
Добро утро и хубав ден на всички.
Аз вече написах веднъж в предишната тема, но ще се повторя Mr. Green.
На мен ми направи много силно впечатление, при разговора в колата с Айнур пред затвора, че г-жа Айнур се усмихваше много нежно когато говореше Джемре, а погледът й се променяше, когато говореше Зейнеп.

Тази Дениз от къде пък се пръкна и защо, само да усложни още повече ситуацията. Не се притеснявам за К&Д - те са последователни в чувствата си, преминаха през много препятствия и никоя няма да бъде истинска заплаха за любовта им!

# 314
  • Пловдив
Добър ден! Поздрави на всички!  smile3525

Пирожка, Айнур е безпристрастен наблюдател на случващото се. Усеща явно как стоят нещата и женската й интуиция не я подвежда.

Общи условия

Активация на акаунт