Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 251
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Лагуни, Hug наистина е дьлбоко ранена, но и много обьркана Зеинеп! Личи си липсата
на безрезервно подкпепяща я маика, за разлика от Джемре. Хюсюк не е пьлноценен баща,
камо ли да и бьде и любяща маика.

Шани, Hug напълно съм съгласна, че на Зейнеп и личи липсата на майка. На мнение съм , че не случайно се акценитра на семейната среда на героите. Техните характери и качества като личности са се формирали при липсата на  "нормални" семейства. Зейнеп живее с баща си. Той никога не би могъл да я разбере колкото и да му се иска и да се старае като баща. Просто защото е мъж, не защото е нехаен. Същото се отнася и за Джемре, само че в обратнен вариант. Тя расте с майка, която сама каза, че е била майка  и баща за детето си. Направила е жената всичко по силите си, според възможностите си да не липсва нищо на Джемре. Но по никакъв начин не може да се запълни липсата на бащата. Преди много време бях писала, че може би именно тази липса на баща е попречила на Джемре да направи още в началото правилинят избор на мъж. Гюлтен може би нямаше да допусне грешката да навира дъщеря си на Баръш, ако не трябваше сама да се справя със страховете и желанията свързани с дъщеря и. Така е и с Кузей и Гюней. Те са израснали в семейство с двама родители, но в нездрава семейна атмосфера. Какво да кажем за за Бану, Баръш, Бурак... Сега и Дениз, която заклеймяваме като мафиотска дъщеря.Тъжно. Уважавам мнението на всички, които не намират логика в сценария. Но за мен сценаристките казват много неща чрез ситуациите, които създават. И така филма ми е интересен и поучителен.

Софи,  Hug Първо ще отговоря за Зейнеп.  Поради същите причини, за които говорих в предния си пост. Ясно е, че иска да уязви Джемре. Затова непркъснато се дразни с нея. За Демет - вероятно вече не я смята за приятелка. Обидена е и на нея. Ако и беше истинска приятелка, щеше да се поитересува , когато разбра , че тя е автор на компромата. Пожела да каже на Кузей, вместо първо да поговори с нея.Така според мен правят истинските приятели. Ако ти пука за някого и виждаш, че греши, трябва да говориш. Вероятно затова е сърдита и не и пука дали Джемре ще предаде на Демет разговора им. Ясно си показва отношението. Ако питаш дали ми харесва , че постъпва по този начин - не , не ми харесва.

# 376
Даже мисля, че ще подкрепи пред Сами връзката на Кузей и Джемре.

Наистна Сами се променя и иска да е добър баща и съпруг. Но според мен това няма нищо общо с децата му. Не случайно вероятно поставиха героите в ситуации, от които можем да си направим извод какво всъщност се крие дълбоко в сърцето на Кузей спрямо майка му , с която иначе не е близък и Гюней с баща му, с когото изобщо не мелят брашно. Не случайно ни показаха, че Сами, въпреки костеливия си интровертен характер, въпреки че му е трудно да показва любовта си, подкрепи Гюней при случая с Бану, а преди това промени отношението си като цяло към него след ноща на убийството на Фърат. На човека му пука и за двамата му сина, не само за Кузей. Още в другата серия според мен ще стане ясно , както и Дафне  Hug споменава, че Сами няма да подкрепи  връзката на Кузей и Джемре. Той разбира много ясно коя е истинската причина за омразата между синовете му. Ясно му е, че ще изпотрепят. Така смятам.

# 377
Лагуни, Госпожата, Шани,  bouquet
Бих добавила, че тъжното й писмо е начин да излезе с достойнство от ситуацията.  Писмо, което накара Кузей да се замисли. При всичката болка, която й причини, се възхищава от него.

Защото знае, че Кузей има чиста душа. Знае, че не я лъже като и казва, че е бил искрен с нея.

# 378
Той разбира много ясно коя е истинската причина за омразата между синовете му. Ясно му е, че ще изпотрепят. Така смятам.
Hug Лагуни, Завинаги се прекъсват шансовете за помирение между двамата братя.А  Сами не иска това и като родител се надява братята отново да се сближат.
 И наистина не мога да видя Кузей да се бие с Г заради Джемре. В този смисъл няма да има битка за Джемре. Кузей ще се оттегли.

# 379
Аз пък си мисля, че бракът на Сами с Айнур много ще го промени. Той вече е променен. Всеки заслужава втори шанс. Кузей и Джемре - също, няма значение, че са правили грешки и са бъркали. Какво сега, по тази логика и Сами да не се жени за Айнур, понеже ще нарани Хандан?
Няма такъв филм.
Гюней си е избрал пътя, избрал си е жената и живота, оженил се е, има си съпруга и ангажименти, въобще не е негова работа Джемре. И тя може да бъде с когото реши. Същото се отнася и за Кузей.

# 380

bouquet  bouquet  bouquet

Hug Лагуни, Завинаги се прекъсват шансовете за помирение между двамата братя.А  Сами не иска това и като родител се надява братята отново да се сближат.
 И наистина не мога да видя Кузей да се бие с Г заради Джемре. В този смисъл няма да има битка за Джемре. Кузей ще се оттегли.

Не знам как ще извъртят нещата. Може и да изживеят чувствата си, но след това ще е голяма драма. Такива са ми усещанията.
Фрагмана от края на първи сезон с окърванения, смазан и въоръжен Кузей не ми излиза от ума. Не вярвам да е сън или нещо такова.

# 381
Аз пък си мисля, че бракът на Сами с Айнур много ще го промени. Той вече е променен. Всеки заслужава втори шанс. Кузей и Джемре - също, няма значение, че са правили грешки и са бъркали. Какво сега, по тази логика и Сами да не се жени за Айнур, понеже ще нарани Хандан?
Няма такъв филм.
Гюней си е избрал пътя, избрал си е жената и живота, оженил се е, има си съпруга и ангажименти, въобще не е негова работа Джемре. И тя може да бъде с когото реши. Същото се отнася и за Кузей.

Хандан направи първата крачка към раздяла със Сами. Нейно решение. Сега ще и е кофти, но сама избра този ход.
За съжаление Гюней не обича жена си. Джемре е неговата тръпка. И наистина тя е в правото си да прави каквото реши. Както всеки един от героите.

# 382
За Демет - вероятно вече не я смята за приятелка. Обидена е и на нея.  Вероятно затова е сърдита и не и пука дали Джемре ще предаде на Демет разговора им. Ясно си показва отношението. Ако питаш дали ми харесва , че постъпва по този начин - не , не ми харесва.
Hug Както се видя, Зейнеп се оказа абсолютно права за реакцията на Кузей. Това, с писмото на Демет е един вид мечешка услуги. Направи по-лошо. Кузей скъса писмото, обаче горката Демет не знае, че това се е случило,мисли, че е разчувствала Кузей и според анонса,  го среща  за разговор. Знае се резултата. Разрив. Само времето може да реши тоя проблем и никакво пришпорване на събитията. А пък и самата Демет да не беше приемала финансовата помощ на Кузей, ако иска да е независима. Дойде време и тя да плаща.Носенето на писмото от Джемрето е   абсолютно безполезно действия, само за   имидж на светицата. В крайна сметка излиза, че лошата Зейнеп налучка правилното решение като се възпротиви на това.

# 383

bouquet  bouquet  bouquet

Hug Лагуни, Завинаги се прекъсват шансовете за помирение между двамата братя.А  Сами не иска това и като родител се надява братята отново да се сближат.

Не знам как ще извъртят нещата. Може и да изживеят чувствата си, но след това ще е голяма драма. Такива са ми усещанията.
Фрагмана от края на първи сезон с окърванения, смазан и въоръжен Кузей не ми излиза от ума. Не вярвам да е сън или нещо такова.
Hug Да се трепе за Джемре, моля те недей.Само стой и гледай. Никакво ВНЛ няма да зе изживее. Олмазът падна само за да се нахъса и да си повярва Джемрето. Разговорът с Г. е много показателен. Никой не му обърна внимание. Дж направи страааашна грешка. Фундаментална. И така грешка, след грешка до провал.

# 384

Hug [bДа се трепе за Джемре, моля те недей.][/b]Само стой и гледай. Никакво ВНЛ няма да зе изживее. Олмазът падна само за да се нахъса и да си повярва Джемрето. Разговорът с Г. е много показателен. Никой не му обърна внимание. Дж направи страааашна грешка. Фундаментална. И така грешка, след грешка до провал.

Не, не. Нямах предвид , че ще се стрелят заради Джемре. Споменах фрагмана, защото съм убедена , че ще има голяма драма в края на сериала. Затова и пиша, че е добре Джемре да се вслуша в Кузеевите олмази и че Кузей трябва да е по- ясен с Джемре като казва, че не може да има "ние" за тях двамата.

# 385

Hug [bДа се трепе за Джемре, моля те недей.][/b]Само стой и гледай. Никакво ВНЛ няма да зе изживее. Олмазът падна само за да се нахъса и да си повярва Джемрето. Разговорът с Г. е много показателен. Никой не му обърна внимание. Дж направи страааашна грешка. Фундаментална. И така грешка, след грешка до провал.

Не, не. Нямах предвид , че ще се стрелят заради Джемре. Споменах фрагмана, защото съм убедена , че ще има голяма драма в края на сериала. Затова и пиша, че е добре Джемре да се вслуша в Кузеевите олмази и че Кузей трябва да е по- ясен с Джемре като казва, че не може да има "ние" за тях двамата.
Hug Да, драмата ще е потрес. Не само фрагмана, но и с началото на всяка серия сигурно намекват за хепиенд. Джемрето ще подпали фитила.

# 386

Hug Да, драмата ще е потрес. Не само фрагмана, но и с началото на всяка серия сигурно намекват за хепиенд. Джемрето ще подпали фитила.

Според мен едва ли има надяващи се на хепиенд.  newsm7 Всички герои направиха грешки. Никой не е пощаден...

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 22:32 от sinq laguna

# 387
  • Тук някъде.....
Няма такъв филм.

Абсолютно!   bouquet Животът е кратък...трябва да се изживее с човека, когото обичаш и той те обича. Един по един ще се променят героите във филма - Гюлтен беше много права, когато каза на дъщеря си, че не трябва да пуска ръката на Кузей, и тя няма да го направи. Считам, че всеки сам, от собствената си камбанария, ще приеме връзката им и те ще са щастливи. Заслужават го.  Heart Eyes
А Кузей ще се помири с Демет и Шереф и ще приеме, че животът продължава и няма право да се бърка в живота на другите, били те му и "поверени" от най-добрия му приятел на смъртния му одър.  Peace Демет му е сестра, той наистина счита така, ще се оправят, съмнения нямам. Просто малко време трябва да му уври главата на Кузей  Mr. Green

# 388
Според мен, не бива да се прави паралел между връзките на различните герои и тази , между Джемре и Кузей.
Всички преживяват катаклизми, то без драма, няма да е турски сериал, но връзката между Кузей и Джемре, за мен, е обречена . И не само, защото мисля, че няма да са щастливи заедно, просто твърде много сенки, твърде много призраци, твърде много ограничения от твърде много фактори.
Всеки заслужава втори шанс, винаги съм подкрепяла тази теза, особено що се отнася до Кузей. Затова и не искам Джемре до него, тя не е шанс за по- добър живот и щастие за Кузей.Колкото и да се обичат, достатъчно много са олмазите, мъката и болката в тази връзка.

# 389
Няма такъв филм.

Абсолютно!   bouquet Животът е кратък...трябва да се изживее с човека, когото обичаш и той те обича. Един по един ще се променят героите във филма - Гюлтен беше много права, когато каза на дъщеря си, че не трябва да пуска ръката на Кузей, и тя няма да го направи. Считам, че всеки сам, от собствената си камбанария, ще приеме връзката им и те ще са щастливи. Заслужават го.  Heart Eyes
А Кузей ще се помири с Демет и Шереф и ще приеме, че животът продължава и няма право да се бърка в живота на другите, били те му и "поверени" от най-добрия му приятел на смъртния му одър.  Peace Демет му е сестра, той наистина счита така, ще се оправят, съмнения нямам. Просто малко време трябва да му уври главата на Кузей  Mr. Green

Софи, Hug започваш да мислиш в духа на приказките... " и заживели щастливо".  ooooh!
Всичко друго очаквам, но не и хепиенд! Naughty Всяка майка иска детето й да е щастливо, а Гюлтен това го искаше и за бъдещия си зет  Баръш. Whistling
 Ако пък завърши хепиенд, то тогава къде е драмата- всичко става на качамак. Заблуждават ни сценаристките, ама и за приказки за щастието изобщо не става дума!  Драмата ще е в последните 5 епизода... Само ще е жалко, ако вдигнат сватба Кузей и Джемре и така и не им се получи първата брачна нощ! Като нищо тогава по план може да се озове в затвора... и Дж да си остане девица! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт