Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 250
  • 733
  •   1
Отговори
# 390

Hug Да, драмата ще е потрес. Не само фрагмана, но и с началото на всяка серия сигурно намекват за хепиенд. Джемрето ще подпали фитила.

Според мен едва ли има надяващи се на хепиенд.  newsm7 Всички герои направиха грешки. Никой не е пощаден...
Hug Ще претеглят на кантар вините. Кой какво зло е причинил.
И всекиму според заслугите. Почва се от Джемре.

# 391

Абсолютно!   bouquet Животът е кратък...трябва да се изживее с човека, когото обичаш и той те обича. Един по един ще се променят героите във филма - Гюлтен беше много права, когато каза на дъщеря си, че не трябва да пуска ръката на Кузей, и тя няма да го направи. Считам, че всеки сам, от собствената си камбанария, ще приеме връзката им и те ще са щастливи. Заслужават го.  Heart Eyes

Софи, кога е казала Гюлтен това на Джемре? Вероятно съм пропуснала. Какво ще кажеш за това , което казва Гюлтен на Джемре докато правеха курабиите? Насърчава Джемре да не си прави планове за бъдеще с Кузей. Гюней щял да бъде винаги между тях. Такава била реалността. Джемре трябвало да я проумее.

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 00:11 от sinq laguna

# 392
# 393
Всеки заслужава втори шанс, винаги съм подкрепяла тази теза, особено що се отнася до Кузей. Затова и не искам Джемре до него, тя не е шанс за по- добър живот и щастие за Кузей.Колкото и да се обичат, достатъчно много са олмазите, мъката и болката в тази връзка.
Hug Джемрето отряза шансовете на Кузей. Изигра зловеща роля в няколко съдби: Зейнеп, братята, Баръш. Нея най-здраво ще я резнат.

# 394
# 395

Софи, кога е казала Гюлтен това на Джемре? Вероятно съм пропуснала. Какво ще кажеш за това , което казва Гюлтен на Джемре докато правеха курабиите? Насърчава Джемре да не си прави планове за бъсеще с Кузей. Гюней щял да бъде винаги между тях. Такава била реалността. Джемре трябвало да я проумее.
Hug Казва го по-късно. След смъртта на бащата. И намерила Гюлтен на кой да дава акъл.Като че ли Дж нещо друго прави. Joy Joy Joy Joy

# 396

Софи, кога е казала Гюлтен това на Джемре? Вероятно съм пропуснала. Какво ще кажеш за това , което казва Гюлтен на Джемре докато правеха курабиите? Насърчава Джемре да не си прави планове за бъсеще с Кузей. Гюней щял да бъде винаги между тях. Такава била реалността. Джемре трябвало да я проумее.
Hug Казва го по-късно. След смъртта на бащата. И намерила Гюлтен на кой да дава акъл.Като че ли Дж нещо друго прави. Joy Joy Joy Joy

bouquet Hug  bouquet Това още не съм го гледала. Аз бих добавила към това което казваш , че и намерила кога да дава акъл на Джемре за Кузей. Да видим в другия епизод каква идея ще и дойде.

# 397
Добре де, само на мен ли ми прави впечатление, че Гюлтен ханъм с еднакво удоволствие и хъс и с все същата ухилена физиономия, гледа да натика щерка си, първо, в ръцете на Гюней, после - в тези на Баръш, пък сега само дето не ги благославя на вратата ! ooooh! Какъв е този зор, не мога да разбера- сакън да не артиса момето !
Честно казано, не мога да я понасям и се чудя, как изобщо има наглостта да гледа Кузей в очите, след като така го унизи и смаза, след като му наговори колко за нищо не става, пък видиш ли , Джемре била родена за принцеса.

# 398
# 399
Добро утро ,   bouquet

# 400

Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın'ın ayrılık nedenleri ortaya çıktı.

11 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz haftalarda sonlandıran ünlü ikilinin neden ayrıldığı ortaya çıktı. Azra Akın, evlenip anne olmak istediğini söyleyince Kıvan Tatlıtuğ "Kariyerimin zirvesindeyim, okulum devam ediyor evlilik şu an her şeyi olumsuz etkiler" deyince ipler koptu. İlişkinin sonunu göremeyen Azra Akın, sürpriz bir şekilde ayrılık kararı aldı

# 401
# 402
Ох, много красота, много нещо се е събрала в тоя Къванч! Благодаря ви за снимкиге!  newsm51

# 403
Добре де, само на мен ли ми прави впечатление, че Гюлтен ханъм с еднакво удоволствие и хъс и с все същата ухилена физиономия, гледа да натика щерка си, първо, в ръцете на Гюней, после - в тези на Баръш, пък сега само дето не ги благославя на вратата ! ooooh! Какъв е този зор, не мога да разбера- сакън да не артиса момето !
Честно казано, не мога да я понасям и се чудя, как изобщо има наглостта да гледа Кузей в очите, след като така го унизи и смаза, след като му наговори колко за нищо не става, пък видиш ли , Джемре била родена за принцеса.

За Гюней едвам склони. Не искаше да му я дава.

# 404

За Гюней едвам склони. Не искаше да му я дава.

Да, вярно ! Peace Той не беше достоен, плебс някакъв, пекар !

Общи условия

Активация на акаунт