наистина е дьлбоко ранена, но и много обьркана Зеинеп! Личи си липсата на безрезервно подкпепяща я маика, за разлика от Джемре. Хюсюк не е пьлноценен баща,
камо ли да и бьде и любяща маика.
Шани,
напълно съм съгласна, че на Зейнеп и личи липсата на майка. На мнение съм , че не случайно се акценитра на семейната среда на героите. Техните характери и качества като личности са се формирали при липсата на "нормални" семейства. Зейнеп живее с баща си. Той никога не би могъл да я разбере колкото и да му се иска и да се старае като баща. Просто защото е мъж, не защото е нехаен. Същото се отнася и за Джемре, само че в обратнен вариант. Тя расте с майка, която сама каза, че е била майка и баща за детето си. Направила е жената всичко по силите си, според възможностите си да не липсва нищо на Джемре. Но по никакъв начин не може да се запълни липсата на бащата. Преди много време бях писала, че може би именно тази липса на баща е попречила на Джемре да направи още в началото правилинят избор на мъж. Гюлтен може би нямаше да допусне грешката да навира дъщеря си на Баръш, ако не трябваше сама да се справя със страховете и желанията свързани с дъщеря и. Така е и с Кузей и Гюней. Те са израснали в семейство с двама родители, но в нездрава семейна атмосфера. Какво да кажем за за Бану, Баръш, Бурак... Сега и Дениз, която заклеймяваме като мафиотска дъщеря.Тъжно. Уважавам мнението на всички, които не намират логика в сценария. Но за мен сценаристките казват много неща чрез ситуациите, които създават. И така филма ми е интересен и поучителен.Софи,
Първо ще отговоря за Зейнеп. Поради същите причини, за които говорих в предния си пост. Ясно е, че иска да уязви Джемре. Затова непркъснато се дразни с нея. За Демет - вероятно вече не я смята за приятелка. Обидена е и на нея. Ако и беше истинска приятелка, щеше да се поитересува , когато разбра , че тя е автор на компромата. Пожела да каже на Кузей, вместо първо да поговори с нея.Така според мен правят истинските приятели. Ако ти пука за някого и виждаш, че греши, трябва да говориш. Вероятно затова е сърдита и не и пука дали Джемре ще предаде на Демет разговора им. Ясно си показва отношението. Ако питаш дали ми харесва , че постъпва по този начин - не , не ми харесва. 

Демет му е сестра, той наистина счита така, ще се оправят, съмнения нямам. Просто малко време трябва да му уври главата на Кузей

Всяка майка иска детето й да е щастливо, а Гюлтен това го искаше и за бъдещия си зет Баръш.