Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 255
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Добре де, само на мен ли ми прави впечатление, че Гюлтен ханъм с еднакво удоволствие и хъс и с все същата ухилена физиономия, гледа да натика щерка си, първо, в ръцете на Гюней, после - в тези на Баръш, пък сега само дето не ги благославя на вратата ! ooooh! Какъв е този зор, не мога да разбера- сакън да не артиса момето !
Честно казано, не мога да я понасям и се чудя, как изобщо има наглостта да гледа Кузей в очите, след като така го унизи и смаза, след като му наговори колко за нищо не става, пък видиш ли , Джемре била родена за принцеса.
Hug  Joy Joy Joy И аз не я дишам. Арогантна до припадък.Още навремето съветваше Джемрето да използва младостта и красотата си за по-добър живот. Сега се прави на идеалистка. И ми изглежда много вятърничава. Никаква вина не вижда в себе си, задето набута Дж в ръцете на Баръш. Отврати ме при разговора със Сами,  имала много предложения за брак, но ги отказала, защото мислила за детето си. В същото време съветва Сами да се ожени, т.е. да не му мисли толкова.  Както се вижда и от анонса, Кузей  тежко преживява този брак. На страната на майка си е. Точно този брак върна Кузей при майка му.

# 406
Ох, много красота, много нещо се е събрала в тоя Къванч! Благодаря ви за снимкиге!  newsm51
Hug К. е по-хубав от Брад Пит. Защо го наричат така не ми е ясно.

# 407
  • Тук някъде.....
Всички допускаме грешки - някои по-големи, други - по-малки  Peace Гюлтен проумя по трудния начин, че за да е щастлива дъщеря й, трябва да е с мъжа, когото обича. Уважавам я, че се извини на Кузей /да, да, направи го, колкото и на някои от вас да не ви се иска!/, извини се на дъщеря си, и в крайна сметка, я подкрепи. Сами казахте колко е важна подкрепата на родителя- в случая Гюлтен. Под всички пози на Гюлтен и пресиления й смях, и цялостното й поведение - има сърце от злато, също както при Кузей.  Heart Eyes Но това виждат моите очи, за вас тя е селска пръчка, клюкарка, набиваща в главата на дъщеря си нереални представи за живота и самата себе си, махленка. Аз предпочитам, както в нея, така и в дъщеря й, да виждам /без да си затварям очите за грешките им, разбира се/ добрите сърца, решителността и способността да поправиш грешките си, или поне да опиташ. Били тези качества и фризьорско-махленски. Но, както казах, това съм само аз. След като ви харесва да я виждате така, ваше право е. Peace

# 408

Да, вярно ! Peace Той не беше достоен, плебс някакъв, пекар !

Да. А нея я чакаше бляскава кариера. Щеше да става известна. Гюней щеше да си стои в квартала. И на фона на всички мечти за богатство и слава, които имаше Гюлтен за дъщеря си,  Джемрето присвояваше рази нещица дори по време на деловите срещи, които щяха да и проправят път към заветната цел.

# 409
има сърце от злато, също както при Кузей.  Heart Eyes

Гюлтен е далеч от чистото и безкористно сърце на Кузей за мен. Иначе лично аз винаги съм и признавала силната обич и всеотдайността и като майка.

# 410
Всички допускаме грешки - някои по-големи, други - по-малки  Peace Гюлтен проумя по трудния начин, че за да е щастлива дъщеря й, трябва да е с мъжа, когото обича. Уважавам я, че се извини на Кузей /да, да, направи го, колкото и на някои от вас да не ви се иска!/, извини се на дъщеря си, и в крайна сметка, я подкрепи. Сами казахте колко е важна подкрепата на родителя- в случая Гюлтен. Под всички пози на Гюлтен и пресиления й смях, и цялостното й поведение - има сърце от злато, също както при Кузей.  Heart Eyes Но това виждат моите очи, за вас тя е селска пръчка, клюкарка, набиваща в главата на дъщеря си нереални представи за живота и самата себе си, махленка. Аз предпочитам, както в нея, така и в дъщеря й, да виждам /без да си затварям очите за грешките им, разбира се/ добрите сърца, решителността и способността да поправиш грешките си, или поне да опиташ. Били тези качества и фризьорско-махленски. Но, както казах, това съм само аз. След като ви харесва да я виждате така, ваше право е. Peace

Софи, мисля абсолютно същото.
Сега изгледах серията с превод.
Гюлтен наистина е обичала бащата на Джемре, останала е вярна на любовта си - не само заради Джемре, а защото истински е обичала, не  е потърсила друг мъж.
Нищо, че друго говореше на Джемре, но тя е обичала ...
Това е предала и на Джемре. Джемре никога няма да се откаже от своята любов към Кузей, която е и споделена. Прекрасна майка е Гюлтен, а Джемре е дете , заченато с любов  Heart Eyes
Затова е такава - знае и може истински да обича.
Това Зейнеп никога няма да проумее...

Лека нощ и до утре ! Нашият ден -сряда  Heart Eyes

# 411

Hug К. е по-хубав от Брад Пит. Защо го наричат така не ми е ясно.

И аз смятам , че е по- хубав. А с времето сенадявам и да покаже, че е и по- талантлив.

# 412
Аз изобщо не вярвам в “извиненията“ на Гюлтен ! Не мисля, че тази ситуация я устройва, просто вижда, че няма смисъл да се противопоставя. Сигурно съжалява, заради Баръш, защото искрено се уплаши, но вината си беше изцяло нейна. И за мен, да си добър родител, освен безрезервана подкрепа, която даваш на детето си, е не по- малко важно, да не му създаваш погрешни представи за себе си, да го научиш на едни дребни човешки радости, като това да обичаш безрезервно, без да си правиш сметка дали и как, да го научиш да уважава хората и да не ги наранява.Нищо от това не виждам у Джемре, не го виждам и у Гюлтен, далеч са и двете от представите ми за хора, с добри сърца. Така виждам аз нещата, от моята камбанария изглеждат по този начин, така ги чувствам. Peace

# 413

Да. А нея я чакаше бляскава кариера. Щеше да става известна. Гюней щеше да си стои в квартала. И на фона на всички мечти за богатство и слава, които имаше Гюлтен за дъщеря си,  Джемрето присвояваше рази нещица дори по време на деловите срещи, които щяха да и проправят път към заветната цел.
Hug И не искаше да се сродява с Текиноолу, за да няма Дж съдбата на Хандан. Сега и двете се скъсаха да се натискат   на Кузей бей Текинолу! Joy Joy Joy

# 414
Алиса, не можеш ли да се изказваш само за една героиня, без да правиш винаги паралел с която и да е друга! Бактън вече, завря ми канчето с твоето Джемре ли е Ойкю ли е, все тая...
Разбрахме вече- за теб всяка друга във филма е излишна. Аман вече...

# 415
Прекрасна майка е Гюлтен, а Джемре е дете , заченато с любов  Heart Eyes
Затова е такава - знае и може истински да обича.
Това Зейнеп никога няма да проумее...

За Зейнеп сме наясно вече. Ама Кузей дали е заченат с любов? Май не. Как мислиш,  той дали може да обича истински в такъв случай ?

# 416
Шани , и аз казвам аман !

Всяка вечер като вляза и чета поредицата постинги на Зейнепки, плюващи Джемрето и небивалиците на кристалната топка...
Но това е положението.

А сега ви пожелавам лека нощ с Джемре и Кузей  Heart Eyes

# 417

Hug И не искаше да се сродява с Текиноолу, за да няма Дж съдбата на Хандан. Сега и двете се скъсаха да се натискат   на Кузей бей Текинолу! Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Ма баш си е така ! Peace

# 418
Лагуни, цял живот се учим да обичаме.
Тези, които са имали щастието да са създадени , дай Боже и отгледани с любов,
са щастливци на съдбата.
Така мисля.

# 419

Общи условия

Активация на акаунт