Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 181
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • Тук някъде.....
Ама разбира се! И какъв голям грях прави тя едва ли не като му споделя на него какво я е разстроило. Направо е за някой от кръговете на ада на Данте. Joy

Джемре е зачената и родена в грях, тинтири. То й е в ДНК-то да върши грехове! Затова - светата Инквизиция за нея!  Joy Joy Joy

Аз предлагам да пратят и Дениз, да й прави компания. Naughty Щом ДНК- то стана определящо. Joy  Joy  Joy

Вярно е, как можах да забравя, нали Дениз е дъщеря на Ферхи  Laughing Тя - на електрическия стол!  smile3532

# 467
 Joy
момичета - каквото е - такова. Не можем да го променим. Ще гори на кладата и това е. Joy

Разговорът Джемре-Гюлтен наистина е трогващ.
Много ми харесва в момента развитието на Гюлтен. Някак със смъртта на този мъж тя осъзна много неща - колко безсмислени са и кавгите, и сърденето, и живеенето според хорските приказки и думи, и най-вече абсолютното безсмислие на парите, богатството и властта. Осъзна колко глупаво е било това, което е искала за Джемре - Баръш, заради лукса, който може да й предложи. Осъзна колко е безсмислен този лукс, когато я няма любовта. Много ми хареса, че й каза да се бори за Кузей. Защото - добър или лош според нея самата - това няма значение - важното е, че той е любовта на Джемре. При това споделена. Peace

# 468

Привет! Черпя с малко плодчета.  Grinning

Джемре е зачената и родена в грях, тинтири. То й е в ДНК-то да върши грехове! Затова - светата Инквизиция за нея!  Joy Joy Joy

Снощи имаше предложение за теологичен спор. За непорочното зачатие ставаше въпрос... Май натам отиваме. На мен ми харесва темата, която сте подхванали.  Peace

Вярно е, как можах да забравя, нали Дениз е дъщеря на Ферхи  Laughing Тя - на електрическия стол!  smile3532

Майтапа си е майтап, но не е изключено на някои да им се прииска да я пратят точно там.  Peace

# 469
  • Варна
Лагуни,   bouquet за плодовете, обожавам!
Аз предлагам към тях да изпием по едно следобедно кафе в компания,4е да ни държи до късно днес Heart Eyes

# 470

Разговорът Джемре-Гюлтен наистина е трогващ.
Много ми харесва в момента развитието на Гюлтен. Някак със смъртта на този мъж тя осъзна много неща - колко безсмислени са и кавгите, и сърденето, и живеенето според хорските приказки и думи, и най-вече абсолютното безсмислие на парите, богатството и властта. Осъзна колко глупаво е било това, което е искала за Джемре - Баръш, заради лукса, който може да й предложи. Осъзна колко е безсмислен този лукс, когато я няма любовта. Много ми хареса, че й каза да се бори за Кузей. Защото - добър или лош според нея самата - това няма значение - важното е, че той е любовта на Джемре. При това споделена. Peace

Наистина, както казва поговорката " По- добре късно, отколкото никога."  Peace Хубаво е, че Гюлтен осъзнава някои неща. Ще е още по- хубаво и ако се придържа към казаното и за в бъдеще. Лошото е, че това "късно", понякога е фатално късно. Дейстивтелността, която ни заобикаля го доказва. От допуснатите грешки се учим, ако разбира се успеем да разпознаем урока от тях. Времето ще покаже дали Гюлтен си е научила урока.

Диди, благодаря ти за снимките, инфото , кафето и най- вече за приятната компания, в която предлагаш да го изпием!  bouquet

# 471
  • Тук някъде.....
Лагуни, ще публикувам един мой любим цитат по повод на твоето "прекалено късно", но е на английски. Съжалявам, може би Роминка ще го преведе по-така, че е в стихотворна форма. Но твърдо вярвам в това!   bouquet

“Listen to the mustn'ts, child. Listen to the don'ts. Listen to the shouldn'ts, the impossibles, the won'ts. Listen to the never haves, then listen close to me... Anything can happen, child. Anything can be.”

― Shel Silverstein

# 472
Софи, прекрасно !

bouquet

Аз сега изгледах с превод и втората част.
Не знаех, че Джемре и Гюлтен си говорят за бъдещото детенце на Кузей и Джемре  Rolling Eyes
Беше много мило и това, че Гюлтен оттук нататък признава любовта им като нещо реално...
Една от бариерите пада...
Много хубава ни е била серията. Така ме разчувства и сега...
Дано всички серии до края бъдат така добри.
Иска ми се да напиша до щастливия край...Дали  Praynig

Anything can happen, child. Anything can be. Hug

# 473

Здравейте!

Тук Къванч какво търси .....нещо е загубил... newsm78

# 474

Джемре е зачената и родена в грях, тинтири. То й е в ДНК-то да върши грехове! Затова - светата Инквизиция за нея!  Joy Joy Joy

Снощи имаше предложение за теологичен спор. За непорочното зачатие ставаше въпрос... Май натам отиваме. На мен ми харесва темата, която сте подхванали.  Peace
 Joy Напълно възможно.Има установени 16 случая на непорочно зачатие в наши дни. Някаква бактерия опложда яйцеклетката.

Майтапа си е майтап, но не е изключено на някои да им се прииска да я пратят точно там.  Peace
[/quote]
Няма  майтап. Разбра се, че не води собствено разследване за убийството на баща си и иска бързо да приключи случая. И Кузей да няма никакви грижи. И пътят към него да е открит.

# 475
# 476
EeeХ, каква прекрасна и здравословна закуска сте имали, пък аз да я изпусна.

Лагуни, твърдо вярвам, че късно винаги е по-добре от никога /спрямо бащата на Джемре вече е прекалено късно, но спрямо нея самата - по-добре е от никога/. Peace
Заради собствения си житейски опит изключително се дразнех на Гюлтен и нейната вманиаченост към парите, средствата, лукса, Париж, козметиката, дрехите, статуса...направо ми се повръща от това. Харесва ми, че развиха образа й до такъв момент, в който да си даде сметка колко вятърничава и повърхностна е била в тези си схващания. И да разбере кое е важното, обикновено човек доста често го разбира когато вече е късно/за самия него/, но поне може да се погрижи чрез грешките си да посъветва другите. Ще видим наистина какви ще ги върши от сега нататък Гюлтен, но си мисля, че определено ще подкрепя Джемре в нейното желание да бъде с Кузей.

Бану се държи прекалено инфантилно. Така ми се иска да се окаже, че се прави, а всъщност всичко разбира и съобразява и някак именно тя да разкрие Гюней. За мене той е убиецът, не мисля, че се е целил в Кузей, а по-скоро е искал да му отнеме онова, за което най-много мечтае - да се саморазправи с убиеца на Али. Видно е, че Гюней изпитва огромно удоволствие от това да поставя Кузей под себе си и да му показва, че е нищожен и нищо не може, пък видиш ли той, Гюней, може всичко. Това момче страда ужасно много от мания за величие.

# 477
Хубаво е, че Гюлтен осъзнава някои неща. Ще е още по- хубаво и ако се придържа към казаното и за в бъдеще. Лошото е, че това "късно", понякога е фатално късно. Дейстивтелността, която ни заобикаля го доказва. От допуснатите грешки се учим, ако разбира се успеем да разпознаем урока от тях. Времето ще покаже дали Гюлтен си е научила урока.

Hug Ами, сутринта Гюлтен едно говореше, следобяд съвсем друго. Нормално, след смърт на близък, човек наистина се замисли за нещата от живота. И на другия ден пак си кара по-старому.
И съветите към Джемре са излишни, тя прави точно това. Бори се за любовта си. При всичките резерви, които имам за начините й.

# 478
Зейнепки, нали филмът не свърши с писмото на Джемрето и историята има продължение.Какъв коментар повече? Видя се  ефекта от писмото върху Кузей. Първата му работа  след излизане от затвора беше да пребие Баръш. Т.е.каква подкрепа, какви надежда, каква увереност. Писмото го мотивира да се бие. Неслучайно, сутринта, Гюлтен й каза, да не прави сърца, защото затворниците ще му се смеят и Кузей ще тръгне да се бие. Обаче, Джемрето помни по 5 минути. Не можа ли да се сети каква ярост ще предизвика в Кузей с това писмо. После, била такава, онакава. Joy Joy Joy

# 479
  • Варна
Момичета,тази вечер ли дават 63 серия и от колко часа?

Общи условия

Активация на акаунт