Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 169
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Момичета,тази вечер ли дават 63 серия и от колко часа?
10 часа

# 481
мдаааа, малко повече от час остава .... Blush

# 482
  • Варна
Благодаря за инфото-ще бъда пред тв-то,по случайност имам канал д

# 483
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Айде нямам търпение да почне  Whistling  wavey

# 484
И от мен здрасти  newsm18 bye Дано не накъсва като миналата седмица..

# 485
Добър вечер !   bouquet В очакване на поредния епизод, гледам едни зловещи и кървави пожелания тук - едни пратени на електрическия стол, други Инквизиция ги чака..... ooooh!
Аз, за всеки случай съм си сложила едно синьо мънисто, чесън и червен конец , против уроки . Щото да не ме стигнат нечии добронамерени пожелания. Mr. Green

Не знам защо и как изведнъж се реши, че видиш ли Джемре и Кузей били приятели от детството ?! newsm78
Тя се е преместила в техния квартал вече като голямо момиче и всички видяхме, че още тогава знаеше какво иска, както и как да го постига.
Но, дори и да са били приятели от детинство, за мен е още по- необяснимо, защо ще седнеш да “споделяш“ с приятеля си как се чувстваш, какво изпитваш и т.н., без изобщо да попиташ, аджеба дали той е добре , как се чувства на това ужасно място, страда ли , боли ли го, за какво мисли...ей такива нещица. Ама, къде по- приятелско, е да споделиш, че са ти взели любимата играчка и този лош, лош чичо трябва да си получи заслуженото ! Laughing

# 486

Здравейте!

Тук Къванч какво търси .....нещо е загубил... newsm78

Олмазът му паднал нейде, Славенка  Heart Eyes! Та си го търси, левента ! Wink

# 487
 HugСпециално за Шани.
Как Кузейката бори високите топки:
http://www.replikizle.com/15815/kuzey-guney-kuzey-deniz-ile-opusuyor

# 488
# 489
  • Тук някъде.....
Добър вечер !   bouquet В очакване на поредния епизод, гледам едни зловещи и кървави пожелания тук - едни пратени на електрическия стол, други Инквизиция ги чака..... ooooh!
Аз, за всеки случай съм си сложила едно синьо мънисто, чесън и червен конец , против уроки . Щото да не ме стигнат нечии добронамерени пожелания. Mr. Green

Не знам защо и как изведнъж се реши, че видиш ли Джемре и Кузей били приятели от детството ?! newsm78
Тя се е преместила в техния квартал вече като голямо момиче и всички видяхме, че още тогава знаеше какво иска, както и как да го постига.
Но, дори и да са били приятели от детинство, за мен е още по- необяснимо, защо ще седнеш да “споделяш“ с приятеля си как се чувстваш, какво изпитваш и т.н., без изобщо да попиташ, аджеба дали той е добре , как се чувства на това ужасно място, страда ли , боли ли го, за какво мисли...ей такива нещица. Ама, къде по- приятелско, е да споделиш, че са ти взели любимата играчка и този лош, лош чичо трябва да си получи заслуженото ! Laughing

Еее, Госпожата, за Инквизицията и за ел.стола беше на шега и се отнасяше за екранните героини Джемре и Дениз, за никого от темата!  Peace Да не преиначаваме нещата. И ти писа в един пост за слепи дето водят глухи, или нещо подобно, ама го приех на шега и не реагирах.
А Джемре и Кузей са приятели, хайде, не от ранно детство, но от ранно юношество, защото училището какво е? Поне филмът започна оттам. Хайде, още половин час остана, дано да е хубава серията  Party

# 490
Здравейте!

Тук Къванч какво търси .....нещо е загубил... newsm78

Олмазът му паднал нейде, Славенка  Heart Eyes! Та си го търси, левента ! Wink
[/quote]
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 491
Софи, аз и сега се шегувах, имам чувство за хумор, знаеш ! Peace Виж, това с добронамерените пожелания, го казах съвсем искрено, че знаеш, че имах отправени няколко такива ! Laughing
А това, което цитирах, беше Шекспир, “Крал Лир“ и илюстрираше точно и беше в контекста на дискусията. Вече не помня за какво точно сме говорили, но в никакъв случай не беше към потребител ! Peace

# 492

Идеееее! Heart Eyes Crazy Flutter

# 493

Еее, Госпожата, за Инквизицията и за ел.стола беше на шега и се отнасяше за екранните героини Джемре и Дениз, за никого от темата!  Peace Да не преиначаваме нещата.

Минтири,  Hug, излишно са тези обяснения. Дамите са зрели, разсъдливи, интелигентни. Много добре правят разлика между шега и сериозност. Самите те редовно се оплакват, че не им се разбира хуморът. Но когато човек иска да се заяде, винаги ще намери за какво. Peace

Страхотно е за мене, че Джемре му споделя. Ако всички покрай Кузей тръгнат да си мерят приказките, само и само да не вземе да му светне лампичката на яростта, то къде ще му излезе края? Да не е център на вселената този човек? Той е този, който трябва да се научи да контролира емоциите си, а не другите да се научат да не говорят пред него, да крият някакви неща само и само да не се разбеснее Северната буря.

Тук не че се преиначават думите на Джемре, а им се слага допълнение - взеха ми играчката, затова иди го набий. Няма такъв филм, освен в някои глави, никъде няма такова нещо казано.

# 494
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
ххахах за мен вадете чесъна,че съм вампирясала   Mr. Green  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт