Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 37 ~

• 58 078
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
От къде мога да си истегля финалната песен с която свършва. Колко да се разглезим .
Галя, на първа страница има линкове с песните, както и линк на финалната.
Bybity, само тези, които са на първа страница са с превод, други няма.

# 556
  • в подножието на планината

Вярно, че Емко в трети сезон е готин, но аз не обичам да гледам снимки от този период, защото ми напомнят за нещо, което искам да забравя... Rolling Eyes

# 557
Оле Наде още не съм чела назад, сега като свърши серията ще го направя. Много ти благодаря. А Ахуто го каза това в едно от последните си интервюта, когато каза и че съпругът й ще участва в някакъв сериал. Била отказала на Интикам заради ПЕ, нейна си работа...

# 558
  • София

Вярно, че Емко в трети сезон е готин, но аз не обичам да гледам снимки от този период, защото ми напомнят за нещо, което искам да забравя... Rolling Eyes

И аз така  Rolling Eyes

# 559
Сори момичета, но аз пускам негови снимки, които ми харесват, без да се замислям от кой сезон са. Rolling Eyes Емко си е Емко и в първи, и във втори, и в трети, не деля снимките му на сезони.

# 560
 newsm78Здравейте нова съм в темата но филма много ми харесва гледала сам до 63 еп. искам да гледам останалите и незнам къде  newsm78

# 561
Звезде, то и за мен както неведнъж съм си признавала без бой, ПЕ си е нещо като нищо. Ми като не го помня, тъкмо не се опитвам да го забравя. Гледах само сцените с Емир, ако беше с Гюнеш - прескачах, съжалявам...
Затова ми е много любопитно бтв кво е решило за финала, дали шъ доживея да разбера  newsm78

# 562
Оле Наде още не съм чела назад, сега като свърши серията ще го направя. Много ти благодаря. А Ахуто го каза това в едно от последните си интервюта, когато каза и че съпругът й ще участва в някакъв сериал. Била отказала на Интикам заради ПЕ, нейна си работа...
Неви, абе тя има едно момченце нали? Веднъж в един репортаж с мъжа й и синът й, имаше още едно момченце с тях, но доколкото разбрах тогава, пълничкото момченце и е син, а другото не. Ти знаеш ли нещо по въпроса?

# 563
  • София
newsm78Здравейте нова съм в темата но филма много ми харесва гледала сам до 63 еп. искам да гледам останалите и незнам къде  newsm78

каквото има на стр.1, това е!!!!

# 564
Звезде, то и за мен както неведнъж съм си признавала без бой, ПЕ си е нещо като нищо. Ми като не го помня, тъкмо не се опитвам да го забравя. Гледах само сцените с Емир, ако беше с Гюнеш - прескачах, съжалявам...
Затова ми е много любопитно бтв кво е решило за финала, дали шъ доживея да разбера  newsm78
Неви, бях писала, че четох инфо, че бтв е закупила и трите сезона, но аз не вярвам да е закупен сезон без край, визирам третия, а и е излишно според мен. Даже ако проявят здрав разум и са закупили и втория сезон, то не би трябвало да пускат финалната минута с двата изстрела.

# 565
 newsm78 ooooh!мнн сте бързи еии моми4ета немога да ви стигна имам мнн да 4ета

# 566
  • София
Неви, бях писала, че четох инфо, че бтв е закупила и трите сезона, но аз не вярвам да е закупен сезон без край, визирам третия, а и е излишно според мен. Даже ако проявят здрав разум и са закупили и втория сезон, то не би трябвало да пускат финалната минута с двата изстрела.

И според мен най-удачно ще е да отрежат последната минута и готово!

# 567
# 568
  • в подножието на планината
Сори момичета, но аз пускам негови снимки, които ми харесват, без да се замислям от кой сезон са. Rolling Eyes Емко си е Емко и в първи, и във втори, и в трети, не деля снимките му на сезони.

Наде, Hug нямам нищо против да си поствате снимки на Емко... Rolling Eyes просто споделям, че не обичам да гледам снимки от трети сезон... Peace

Неви, Hug хич, ама хич не искам да знам какъв финал са били подготвили... Sad

# 569
Анииииии,
Скрит текст:
намерих въпросната снимка от днес от откриването на клуба на Емир в третия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт