Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 37 ~

• 58 060
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Missence така както го каза си мисля, що не съберем по някой лев и да се барнем продуценти на продължението. Чаги /ако Хазал се съгласи да участва/ 100% ще се навие и без пари да играе. Само шъ им предвидим във всяка серия по една първа брачна нощ...хем и зрителите доволни, хем и актьорите - Е няма такъв кеф...

Joy Аз съм "ЗА", а и да ти кажа ще изтрепем рибата с рейтинг  Laughing

Абе Бтв са царе в това отношение, ще клъцнат тук, там и ето ти нов сериал АФК, ще изненадат даже и екипа, който го е заснел  Joy Даже ще ни изпълнят желанието и ще завърши с happy end  Grinning

# 601
Греша ли или някоя от Вас има подпис с ФЕмирски колаж и Хазал е с тази блуза, newsm78 това е оригиналната снимка?!

# 602
Релаксче, ха така. И мойто люкарство е баш от същата фирма, мнооого помага.

# 603
Систър,ти знаеш кога и с какво да се появиш  Laughing

Рени,Неви  Hug

Ренка се губи,тая вечер,ако не се появи гледайте да не прескочите 50 страница.  Naughty  Grinning

Поздрав за всички,които го харесват.На мен много ми харесва гласа му.

# 604
Вани.  bouquet
Хазал си е много усмихната и общителна даже, но не с всеки, а и не е нужно всички да са и близки.
Явно тези, с които не общува пишат небивалици по нейн адрес от злоба.

# 605
Наде,големи терци са всички тук  Laughing

# 606
Наде,големи терци са всички тук  Laughing
Големиииии, усмихнати, лъчезарни.
Оххххх, Вани, като погледна подписа ти и все едно виждам на Хазал устните. Знам, че формата им е различна от нените, но в първия момент, все за нея се сещам.

# 607
Аз и преди съм казвала че ПЕ  ако я нямаше Гюнеш тоест не се влюбваше така набързо в нея може би бих я приела но като цяло ми дойде в повече някой нещо по скоро ми дойдоха в повече и като цяло ако решат да направят след 67 епизод продължение каквото трябва бих го приела. Аз съм съгласна да съберем пари ама Хазал няма да откаже убедена съм.

# 608
систър,Неви,наздраве  Peace  Hug  някой гледа ли пеещите  newsm78 тази какви физиономий правеше докато пееше  Mr. Green

# 609
  • София
Аз за край на ПЕ бих приела само смъртта на Емир т.е. той и Ф. с една съдба  Peace

Хазал е супер усмихната, не знам кой говори тези глупости, че била дръпната. Няма да се смее на всички като луда я  Rolling Eyes

# 610
Вили ми го е правила Наде и аз си го харесвам  Heart Eyes

Аз не мога,че мъжа си легна и гледам да съм тиха като мишчица  Simple Smile

# 611
# 612
Да ви поздравя със един съвсем нов мой пресен клип, направен преди малко  Grinning Grinning

Поздравления!!!  smile3525

# 613
Стига вече с този ПЕ, нали щеше да има край!? ooooh! Хареса ли Ви днешната серия, напишете нещо във връзка с нея, все за ПЕ пишете, ми всеки да го разбира както си иска?! Не на всеки му е приятно да се пише за Гюнеш и Емир, Cryа и нали темата ни е за ФЕмир.

# 614
Хората си говорят това е тяхно право не мисля че ако бяха в лошо отношение щяха да са засмяни на снимките. По добре на хората в устата отколкото в краката.

Общи условия

Активация на акаунт