Време ни е за промяна и купон №74

• 14 347
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
ройтерс, и диета ще почна някога, ама няма да е скоро. за сега го карам само на глад предимно. то и не ми се яде. като ги измаам тортите и за днеска това ще ми е.

# 691
  • София
Ей, Вико, кеф ми стана като каза 2 торти  Blush Аз много си падам по сладичкото, ама сега някак не ми върви.... не ми се яде, пък ако хапна, после какъв вкус ми остава в устата..... Twisted Evil а ММ продължава да ми купува шоколади и бонбони Линд, и те като поседят 2-3 дни в шкафа, пък на края вземе че той си ги изяде  Laughing И затуй определено с по-бързи темпове от мен пълнее  Laughing

Сигме, браво на Лийчето, все така да наддава!

Тите, да ти кажа и аз имах голяма психологическа бариера да почна да се бода сама. Ама важното е първия път да се боднеш, да го преодолееш това чувство, после вече бодеш и не ти пука  Mr. Green

# 692
то малко кат авокадото- полезно е за всичко hahaha
Аз съм чувала баба ми, че ми е мазала гърлото като малка, ма не го помня

ма кви никове има във форума направо се напиках от смях до сега то не са графини, дудуци, сливи... да взема и аз да са прекръстя ли newsm78 newsm78

Вико, а тортите какви са? че аз от снощи сладко не съм яла ooooh!

# 693
  • СОФИЯ
то малко кат авокадото- полезно е за всичко hahaha
Аз съм чувала баба ми, че ми е мазала гърлото като малка, ма не го помня

ма кви никове има във форума направо се напиках от смях до сега то не са графини, дудуци, сливи... да взема и аз да са прекръстя ли newsm78 newsm78

Вико, а тортите какви са?

Joy Joy Joy Joy Joy

# 694
  • софия
аз пък ще си сипвам втора купа чорба

# 695
слънчо и двете са шоколадови. едната е линд - здраво шоколад без замърсители като плодове и сметана, а другата е Ноа- има орехови блатове и шоколад. абе.... калорийна бомба

# 696
слънчо, ми кажи как да ти викаме вече  Thinking

# 697

после аз съм била страшна и зла  hahaha hahaha hahaha

Ей за кой ли път се уверявам, че като си плати човек звезди му свалят, а тия от ЖК само дето не ме посрещат с бухалката.

Сигме супер сте, с големи темпове растете, значи ще се прибере скоро принцеса Лия  Heart Eyes

Аз пък муам чипс  Whistling

# 698
ох, харесаха ми Rolling Eyes тук около мен не продават торти, аз и не съм яла хубава торта тук кат се замисля Thinking
Освен да хапна малко нутела пак newsm78

# 699
  • София
слънчо и двете са шоколадови. едната е линд - здраво шоколад без замърсители като плодове и сметана, а другата е Ноа- има орехови блатове и шоколад. абе.... калорийна бомба
rotfImao rotfImbo
Фели, ми замествам те, кат се губиш hahaha

# 700
  • София
Леле, Вико,  #2gunfire, умирам от глад ( newsm78 не че не съм обядвала), направо като бременна се почувствах, така ми се дояде....ааааа!!!

Кокор4ето изобщо не е нова, и вие все я бъркате с Кокона20 (двойната Лотхен). Аз си пиша с Кокор4ето от години тук във форума.

# 701
Иванке, ти кат видя сладко обърка къде да слагаш емотиконките ли Joy Joy Joy  JoyНещо ти се обърка цитата hahaha hahaha hahaha

# 702
  • софия
аз си падам по замърсителите, шоколадени торти не обичам
ама като на добро прасе сега и на мен ми се прияде
имам една кръгла Милка

# 703
сигме,супер новини,все така да наддава Лия

ако някой ще експериментира с нишадъра,внимавайте че руши зъбите ако сухо вещаство попадне върху тях

# 704
  • София

Кокор4ето изобщо не е нова, и вие все я бъркате с Кокона20 (двойната Лотхен). Аз си пиша с Кокор4ето от години тук във форума.
представила ли се е в темата newsm78
хич не я бъркам с никаква Лотхен Peace

Общи условия

Активация на акаунт