Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 376
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • Някъде там
Ето я аблата когато Чаги е спечелил конкурса, ако Ви е домъчняло за нея. Joy
Скрит текст:
Скрит текст:

Уфффф тая е  Sick

# 316
Има ли значение дали ще са Хазал и Чаги или Емир и Фериха все единия ще е набитие. Joy

# 317
Kaкви стойки вади нашето момиче.  Laughing А Чаги какво прави само той си знае.  Laughing

Хайде малко на риба с Джейда и Чаги.  Laughing

# 318
Не че нещо ама , брат му на Чачи е грозен Mr. Green не прилича на големия си брат Sunglasses

А ти си толкоа секси парче , че все към теб ме влече и влече , да ти покажа , че има ме , да ти обходя тялото с устни цялото Mr. Green

# 319

Бату Кая, Джейда, Джан и Чаги.

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 18:53 от littlexsecrets

# 320
нещо тези снимки много често се губят никви не се видят  Rolling Eyes

# 321
Хахах, сега ми хрумна нещо да ви питам, понеже днес майка ми вика, че искала да прочете книгата на Великолепният век и за миг се зачудих, дали има книга и за нашият сериал, но май доколкото съм чувала няма, но дори и да няма, никой ли не се е замислял да издаде  книга  Grinning Blush

# 322
поздрав Heart Eyes

# 323
Directed by Yılmaz Erdoğan, Kivanc Tatlitug, Mert BiertBelçim role in the Euphrates and the 'butterfly' Dream 'from the film, went on a European tour. First, the movie is shown as the opening film of the London Turkish Film Week last Friday night in the conquered Berlin. The film premiered at Berlin, the German press also found a great place.

Oscar-winning PLAYERS LIKE THERE WAS A
Bild newspaper 'capital, is celebrating two Turkish super Starink' report titled as follows: "Turkey's Brad Pitt and Julia Roberts on the red carpet was filtered off. Super stardom Kivanc Tatlitug and Belçim Bilgin, 'butterfly celebrate the premiere of Dream. sex and the action scenes in the film without the two poets, during the Second World War, is competing for the love of a woman. "If the Berliner Zeitung 'screaming for Brad Pitt Turkey' was the title the following sentences: "Hollywood to Berlin sounds, but it makes so much noise! 15 million budget, so far the most expensive Turkish film 'butterfly's dream 's premiere that it was thrown screaming, red carpet
Скрит текст:

# 324
  • София
Ох и мен аблата не ме кефи, но трябва да й отдадем заслуженото. Все пак, ако не беше тя, на дали щяхме да знаем кой е Чаатай  Peace В тези среди много трудно се пробива без стабилен гръб  Rolling Eyes

Браво на Къванч, в немската преса имаше доста голям отзвук присъствието му в Берлин.

# 325
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Скрит текст:

# 326
нещо тези снимки много често се губят никви не се видят  Rolling Eyes
Даа, започвам да се ядосвам вече.  Rolling Eyes

# 327
Другия ми любимец след Чачи е Къванч , как може толкова красиви мъже да има в Турция Heart Eyes нашите актьорчета са меко казано  Sick

Начи мен пак ме е шибнал естрогена и...за какво си мисля с Чачи....
Малките да не гледат Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 19:12 от Евитa

# 328
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Аз съм в сериозно лирично отклонение и пак съм се заровила във Вампитата и се разболявам  Rolling Eyes

Поздравче

# 329
  • София
Евитa, имай предвид, че мъже като Чаатай и Къванч в ТР по-скоро са изключение, отколкото правило. Те затова са и толкова популярни, а и да не забравяме, че и двамата са манекени  Peace

Общи условия

Активация на акаунт