Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 218
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
хаиде нашата джанси отка4и мъчно ми  е за нея да изгубиш родител не е лесно ooooh!

# 391
  • У Диспансера ...♥♥♥
малибита ядете ли,къде я заведе маминия красавец Joy Joy Joy

# 392
  • Под Сините камъни
Мишенце направо не ми се мисли.Само като си помисля че и при нас е било така в миналото мале мале добре че сме поумнели  Mr. Green в това отношение

# 393
Не, малибито си го яж сам, аааа пардон, ако може да идеш на майната си да ми донесеш сок от диви чушки, а пък аз ще ти кажа к'во после... Joy Joy Joy

# 394
  • Под Сините камъни
Не, малибито си го яж сам, аааа пардон, ако може да идеш на майната си да ми донесеш сок от диви чушки, а пък аз ще ти кажа к'во после... Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 395
Определено е добре че вече не живеем в такива времена. А иначе Ръза ще му дойде акъла ама вече Фериха няма да е там.

# 396
Определено е добре че вече не живеем в такива времена. А иначе Ръза ще му дойде акъла ама вече Фериха няма да е там.
най ме е яд че за Дзурлата му дойде акъла ................

# 397
А пък шноличката може да си я закичиш на ушенцето, да ти е за антенка, да мога да те следя в кой кучи г*з си се наврял... Joy Joy Joy Joy

# 398
  • София
Мишенце направо не ми се мисли.Само като си помисля че и при нас е било така в миналото мале мале добре че сме поумнели  Mr. Green в това отношение

Да и аз на това съм благодарна  Rolling Eyes Какъвто и да е даден мъж, ако е с разбиранията на Ръза и компания, мерси  Stop Да тормози после и детето ми  Rolling Eyes

В ТР все още доста държат на тези неща и е доста трудно за жените  Rolling Eyes

Иначе пък ми харесва, че държат на сем-то като градивна единица  Peace

Ръза ще се сети, ама ще е след дъжд качулка  Rolling Eyes

# 399
 Joy Joy Joy

# 400
  • София
И за какво затваря на Емир телефона  Crossing Arms

# 401
Ани, много новички дрешки имаш, честити да са ти.

# 402
  • Под Сините камъни
Еее нали е с Халилчо как да му счупи хатъра  ooooh!.

# 403
Тя направо полуди Емир и си го върти на малкия пръст. Crossing Arms

# 404
Халил какво вика на Фериха госпойце не сте много приказлива направо може да те умори.Не разбира ли че него иска.

Общи условия

Активация на акаунт