Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 467
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Сис и двете ябълки си ги хапвам веднага  Laughing

Снежи  Hug

# 91
Привет  Simple Smile Някой знае ли защо линка от първа страница за Първи сезон в Замунда дава грешка. Да не би да е изтрит  Thinking Благодаря   bouquet

# 92
Татарова, как кой на мен Ханде като образ ми е по - интересна (не по- любима, а интересна   Peace) от Фери. Те другите не ги развиха особено, но може би бих казала Лара, че прояви голяма човечност към Фери, Йомер, Джансу и т.н

# 93
adelina, изтрит е-да!  Peace

# 94

Ееее..., не съм гледала първите серии, а няма от къде другаде да се свалят. Много жалко  Sad

# 95

Ееее..., не съм гледала първите серии, а няма от къде другаде да се свалят. Много жалко  Sad

Вии ли ги изтрихте или Бтв .На мен ми липсваха някой серии и виках някой ден ще ги дръпна да ги гледам пак от миналите  ама така си остана  Mr. Green щот нямах 30 гб свободно място ама карай здраве даа е  Peace

# 96

булка,много закъсня те бързо действат с триенето  Mr. Green  

# 97
Здравейте момичета, от доста време ви следя и доста се забавлявам с вас. Много сте сладки.
Филма е прекрасен, играта на актьорите също, не разбрах само, кому беше нужна тая драма на финала на втори сезон. Сценаристите сърца нямат #2gunfire Как може една такава прекрасна любов да приключи по този начин  - жалко!!!!!
Аз лично не си падам по сериали, но този го изгледах на един дъх, разбира се голяма част в оригинал и в общи линии сцени си гледах.
Реших да пиша защото в къщи си имам един Чаатай /сина ми/, не само визуално си приличат много , но и поведението му е същото. Моля само да ми отговорите на един въпрос -
Защо харесвате визията на Чаги в трети сезон? Защото изглежда по-голям? По-мъжествен? или какво? та той е само на 21.

# 98
Татрова, добро утро!  Hug

Релакс,  Hug Party

Наде,  Hug
Скрит текст:
мислех си... нали имаше традиция в старата тема да ни поднасяш следобедно кафенце, със стих/притча и по един ФЕмирски клип. На мен би ми било приятни и тук да прокараш такава традиция.  Rolling Eyes Та, ако имаш желание...  Flutter
[/b]
Киара, понеже тук ядем и пием нон стоп, та затова, но щом ти се е допило от моето ФЕмирско кафе, веднагааааа, ще го сервирам в двойна доза.

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 13:35 от Neidjal

# 99
Момичета искам да попитам нещо   Peace
http://www.videoclip.bg/watch/Ogledalen-svqt-Epizod-63-Chast-1-Bg-Prevod този епизод отговаря ли наистина на 63 , защото когато момичетата качваха сериите, който бяха превели 63 не беше същият епизод и малко съм объркана  smile3506

# 100
За Вас, по едно следобедното ФЕмирско кафе.
Заповядайте. Hug

http://www.youtube.com/watch?v=sqx_hdOTG4M

Живея между него и света.
Гласът ми е последната му риза.
И затова се пазя от гнева.
Но той не знае. Само подозира.

Забравя да ми подаде ръка,
от облаците щом реша да сляза.
И аз забравям. Стига ми това
в живота през една сълза да вляза.

Живея разделена - на сърце
и плът, която нощем ме спасява,
с тежестта на всички грехове,
ревниво ме придържа към земята.

Земята, по която стъпва той
и покорява с дързостта си мрака.
Но знае, че зад другия завой
стоя и търпеливо го очаквам.

Живея с мисълта, че съвършен
ще се роди от тъжните ми думи,
денят, в който той ще е до мен.
И всички нощи липса ще изкупи.
автор Бистра Малинова

Какво е Любовта?

"При един индуски учител дошъл един ученик, да пита какво нещо е Любовта.
Учителят мълчал, нищо не отговорил.
Ученикът го посещавал пет дни наред, задавал му същия въпрос, но той пак мълчал.
На шестия ден ученикът настоял пред учителя, да му каже нещо по зададения въпрос,
но, вместо отговор, учителят го хванал за ръка и го повел по направление към реката Ганг.
След това го потопил във водата и така го държал пет минути. Ученикът ритал, искал да се освободи от здравата ръка на учителя, но не могъл.
Най-после учителят го извадил от водата и го запитал:
– Какво усети, когато беше във водата?
– Голямо вътрешно напрежение и нужда от въздух.
Учителят му отговорил:
– Когато почувстваш такава вътрешна нужда от Любовта,
тогава ще разбереш какво представлява тя.
Както при отварянето на устата дишаш, така при отваряне на душата ще любиш."
http://www.bghelp.co.uk/forums/%D0%E5%EB%E8%E3%E8%E8-%E8-%CC%E8% … %ED%E8%E3%E8.html

# 101
Татарова, как кой на мен Ханде като образ ми е по - интересна (не по- любима, а интересна   Peace) от Фери. Те другите не ги развиха особено, но може би бих казала Лара, че прояви голяма човечност към Фери, Йомер, Джансу и т.н

newsm10 smile3501

И мен Хандето ме кефеше много...с цялата си лошотия и изобретателност.А Лара се оказа мъжко момиче и верен приятел!

Вани  wavey

# 102
На мен Чаги на външност ми харесва всякак.В трети сезон е по мъжествен,по зрял,лошия емир привлича ,но мъката в образа му ме отблъсна да гледам 3ти,а и недовършен няма смисъл.

Ето една извадка от старо интервю с Чача  Heart Eyes

В: Когато съпоставите Емир и Чаатай Улусой, има ли прилики между характерите ви?

ЧУ:Мнооого!... Нашата чувствителност, желанието да  защитаваме, когато обичаме нищо друго не виждаме, но и омразата ни е толкова голяма , не сме материални
(не отдаваме значение на материалното в живота), обидчиви сме и още много други неща...

Това ми даде малка представа за характера му в действителност и тези му чарти ми харесват много с изключение на омразата.

# 103
Моля само да ми отговорите на един въпрос -
Защо харесвате визията на Чаги в трети сезон? Защото изглежда по-голям? По-мъжествен? или какво? та той е само на 21.
Защото имам неизживяно детство, защото на 41 си имам и у дома и защото никой не може да ми сложи запор на мечтите и фантазиите ........................

# 104
  • Под Сините камъни
Наде май ще си взема валерианчето,че то с вас не се издържа.Дур бее.

Общи условия

Активация на акаунт