Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 423
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Наде  Hug Снимката в средата на Чаги,с каубойската шапка ми прилича на извадена от някой латино-американски сериал  Laughing
ама на тази снимка как му е напращяло зърното  Mr. Green

Снежи, щом сега ставаш, хайде на кафенце и за теб оставихме.
Ах тииииии, Joyкато го написа и се вгледах, иначе хич и не бях забелязала.
ББ Ама той като млеконадойна крава беее, че и нужда от сутиен има. Joy

Joy Joy Joy То тука стана гладна кокошка просо сънува!

# 106
Здравейте момичета, от доста време ви следя и доста се забавлявам с вас. Много сте сладки.
Филма е прекрасен, играта на актьорите също, не разбрах само, кому беше нужна тая драма на финала на втори сезон. Сценаристите сърца нямат #2gunfire Как може една такава прекрасна любов да приключи по този начин  - жалко!!!!!
Аз лично не си падам по сериали, но този го изгледах на един дъх, разбира се голяма част в оригинал и в общи линии сцени си гледах.
Реших да пиша защото в къщи си имам един Чаатай /сина ми/, не само визуално си приличат много , но и поведението му е същото. Моля само да ми отговорите на един въпрос -
Защо харесвате визията на Чаги в трети сезон? Защото изглежда по-голям? По-мъжествен? или какво? та той е само на 21.
Ами първо да ти кажа, здравей  Laughing
Да наистина не е лесно да си майка на такъв красавец...Успех ти желая,бъдете си близки и при нужда да си му рамо  Hug
Имали нужда оот коментар на въпроса ти защо? Красавец е едно на ръка,цялото това романтично поведение спрямо жената която обича-е една мечта за всяка жена....тази борба плени сърцата ни-визирам,деца.момичета,каки ,лели и дори баби...съпреживяват тяхните емоции....
3ти сезон е друга работа-разбира се че възмъжа и самия актьор...и да затова ни харесва повече  Mr. Green
по мои изчисления е вече на 22,септември на 23г..да е жив и здрав,нашето харесване е най-малкия му проблем....известността носи това...
За твоя син-не му мисли сигурно си има й той ухажорки,но ако не е толкова популярен!!??!! не е толкова страшно  Hug

Наде мерсииииии Hug много красиво  Heart Eyes

# 107
Надееее  Hug Тойгарчо е страхотия, ама от компа на работа не мога да слушам музика, но довечера ще наваксам, притчата е страхотна, точно така се чувства влюбения човек
аз от любов съм правила гърчове , съвсем сериозно ви го казвам, както Ферия плачеше на майчиното рамо и казваше , че сърцето я боли така и аз бях само дет ми се схванаха крайниците и ми падна яко кръвното та и лекар ми викаха и беше точно от любовна мъка  Sad

# 108
Наде май ще си взема валерианчето,че то с вас не се издържа.Дур бее.

Няма дур, Joy вземай го, че да не ми е спокойно. Hug

Интересен въпрос, защо ми харесва повече в третия сезон!?
Ми защото вида му е по-свеж, харесва ми прическата му и цялостното му излъчване, имам в предвид в ПЕ,  а в АФКПЕ не ми допадаше толкова късо подстриган.

# 109
Ох, Наде,  Heart Eyes щото отдавна не е било ли, щото от тебе ли, ама това кафе много хубаво бе, джанъм  Hug Hug Hug

# 110
В старата тема бяхте споменали за Цената на славата...мн тъп сериал , ужасно увартян , даваха го преди години.на някой може да му харесва ,ама на мен ми дойде твърде боза.

Искате кафе Mr. Green Заповядайте

# 111
Ох, Наде,  Heart Eyes щото отдавна не е било ли, щото от тебе ли, ама това кафе много хубаво бе, джанъм  Hug Hug Hug
Ми защото е поднесено с най-добри чувства бе Киарче, за хубави хора, като Вас, а и отдавна не сме го пили заедно, та ни се препи.

# 112
Oаза се,че Берен има РД днес...да е жива и здрава и много да радва феновете си!Харесвам я,но не ми е сред любимките,въпреки че казват за нея,че е верен приятел...

Скрит текст:

Дани,Наде!   bouquet Hug

# 113
Оле Наде, за  кафето   bouquet ама БИТТИ  Joy

# 114
Здравейте и на всички успешен вторник. Чаги вече може да играе с всяка тъй като и Хазал е различна така че мисля че ще се справи. Но никога няма да е същото.
Любов,любов,любов ти си това чувство без граници. При иждаш така сякаш няма значение кой какъв е лош-добър,беден-богат,гладен-сит. Любов ти си чувство което идва като буря и застава в сърцето.
Скрит текст:
Да е жива и здрава Береен и дано ремейка на Отмъщението бъде успешен. newsm59

# 115
http://senzacia.net/%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D1%83%D0%B4/% … D0%B0%D1%80-33730

този тръгнали в Турция вече...как е рейтинга?

да е жива и здрава...харесвам я ,някак много съвременна мацка,отворена ми се струва...само да й оправят малко веждите Crazy

Веждите в Турция-е дълга тема ooooh!

# 116
Наде е друго си е да изпием поднесеното от теб ФЕмирско кафе  Hug

И да знаеш,че пак ще свикнем Wink

# 117
  • София
здравейте,

нямате изчитане  Peace Аз за Ч. в трети сезон не мога да кажа нищо, защото съм гледала само снимки, НО е нормално да изглежда по-различно. Все пак сериалът е сниман 2г. и той за това време пораства, възмъжава, придобива опит и т.н.

Аз като гледам и Хазал (снимки от ЗП) и сега в ОС. Еми и тя е разлина, порастнала, разкрасила се и т.н.

И на мен ми се иска продължение, но не ми се вярва някога да се съберат в общ проект. Доколкото знам умишлено се избягват проекти с двойки, които вече са играли заедно  Peace Поне аз не се сещам за екранна двойка, която да е играла повече от 1 път заедно  newsm78

# 118
Сериала на Берен е Отмъщението римейк на оригинала.

# 119
ШОК,ШОК,ШОК...около Чаги и в него,прехвърча ток!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт