ето го и цялото интервю (старо е) може и да сте го чели
Въпрос: След като Ви избраха за Best Model бързо се издигнахте като сериалов, а после и филмов актьор. Ако се върнем обратно към дните, когато участвахте в Best Model, очаквахте ли/помислихте ли си, че в рамките на една година ще станете толкова успешен?
ЧУ: Мисля, че е възможно да станеш успешен в рамките на дълъг период. Мисля, че това къде се намирам и какъв съм в момента стана възможно, заради шанса ми и работата ми с правилните хора, което беше много ефективно. Дай Боже този период да продължи и аз също да бъда успешен...
В: Добре, ако помислиме напред - къде се виждате в бъдеще?
ЧУ: ... След като съм изпробвал да бъда добър актьор се виждам, че бих могъл да бъда в Турция между някои имена, които ми идват наум, а в чужбина да заема място в някои важни проекти...
В: АФК върви много добре. Искате ли да кажете нещо по въпроса, че отлично си подхождате с Хазал Кая?
ЧУ: Считам, че за да се подкрепя / заздрави убедителността на един проект (в случая има пред вид АФК) трябва най-напред зрителите да повярват в него. Нужно е да се повярва в наивността на някои (от героите), в лошите намерения на даден герой, може би в драмата на дадена жена, в изживяването на една любов. Нашите зрители смятат, че с Хазал много си подхождаме. Толкова повярваха в любовта на Емир и Фериха, че не беше трудно да бъдат убедени, че си подхождаме.
В: Когато съпоставите Емир и Чаатай Улусой, има ли прилики между характерите ви?
ЧУ:Мнооого!... Нашата чувствителност, желанието да защитаваме, когато обичаме нищо друго не виждаме, но и омразата ни е толкова голяма , не сме материални (не отдаваме значение на материалното в живота), обидчиви сме и още много други неща...
В: АФК стигна до 41 епизод. Ако се вгледате назад, коя сцена най-много Ви повлия?
ЧУ: Странно се почувствах в сцената, когато Емир намира вратата на дома на Фериха отворена и влиза.. Почувствах се като че ли не бях актьор, а зрител. Разглеждах наоколо, с поглед който ми казваше: на тази маса заедно се хранят, тук е стаята на Зехра и Ръза, брат й спи на това канапе, Фериха живее в тази стая... Това се отрази също на ролята ми и когато прегърнах възглавницата не можах да попреча очите ми да се напълнят (със сълзи)... *****
В: За жалост, в последните дни идват лоши новини от екипа на АФК. Най-напред Вахиде Гьордюм, след нея Дениз Уур са заболели от рак на гърдата. Как това повлия на Вас и останалите актьори?
ЧУ: Още повече се сближихме. Звучи клиширано, но "Станахме едно семейство" и това се потвърди точно в онези дни.
В: Името Ви постоянно се свързва с клюките за любов между Вас и Джейда Атеш, която изпълнява Ханде в същия сериал. Питам, за да сложа последна точка на тези клюки - има ли помежду ви любов като тази, за която се пише?
ЧУ: А аз също в името на това да сложа последна точка ще отговоря. Наистина много обичам Джейда и тя е моя близка приятелка, със Седеф например също сме много близки. Знам, че този отговор вече стана клише, но ние наистина сме (само) приятели...
В: Добре, но в един репортаж говорите за това, че от 11 месеца имате красива връзка. После прочетохме разни новини в посока/в смисъл на това, че тази връзка е приключила. Вярно ли е това, връзката Ви приключи ли или продължава?
ЧУ: Аз тези новини не съм ги чел. Смятам, че имам връзка, базирана на здрава основа, в този момент съм много щастлив, мисля че това положително се отразява и на кариерата ми...
В: Има ли сериал, който следите в момента?
ЧУ: Поради натовареността ми в снимачния екип само ако намеря възможнст обезателно гледам "Великолепният Век" и "Така минава времето". Мисля, че в областта на сериалите има прогрес, не искам да съм неинформиран... (?)
В: Ако имахте роля извън АФК - кого бихте искали да изиграете / коя роля искате?
ЧУ: Считам, че за мен като начало нямаше по-добра роля от Емир. Тъй като много си приличаме не ми беше трудно да изиграя този образ. Но оттук нататъка искам да играя и роли, противоположни на моя характер...
В: Във ФБ и Туитър има много профили, отворени на Ваше име, а освен това и много интернет-страници. Между тези профили, които са направени от името на Вашите фенове има ли такива, които да принадлежат на Вас?
ЧУ: Тези профили и страници, основани благодарение на феновете ми показват сериозен / активен интерес. Обаче нито един не е мой, нямам профил нито във ФБ, нито в Туитър. Има само една страница, която е под контрола на моята мениджърка .Когато имам свободно време чета от време на време коментарите.