Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 399
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
имало нямало...оф направо откачам,има ли значение...сериал...свърши...аз искам да си ги гледам пак,как играят как ни въвличат във филма...ей това искам,този го видяхме давайте следващия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама моля ви бе дайте страницата на Чаатай управлявана от Аблата....аууууууу искам да се гмурна в нея

някой да помогне Hug

най-накрая пия първото си нормално кафе за деня  Tired...друго си е в кафето да има кафе Joy Joy Joy Joy

# 136
и да участват в общ проект ,никога няма да играят влюбени и няма да е същото губи се смисъла от цялата работа...поне аз така си мисля ...искам да си ги запомня като фемир   Heart Eyes  Peace
Точно!  Peace

# 137
Привет девойчета Hug Hug Hug

# 138
Имам въпрос ако трябва да оцените от 0 до 10. Кой числа бихте сложили за играта на Чаатай,Хазал,Юсуф,Джейда,Вахиде,Метин, не и знам истинското име на Джансу и Мехмет извинявам се.

Всички 10 точки.Едни имаха добри,други лоши роли .Ролите им бяха изирани перфектно.Някой ме дразнеха ,ама то и такива трябва да има.Чаатай ,като за първи път в този бранш просто игра перфектно.
Малко в повече ми идваше ролята на Седеф- тези истерии и някак си самото й лице се променяше.Така докрая на филма не ми стана симпатична.по едно време търпението ми се изгуби даже прескачах сцени с нея.

Аз лично повече не искам да ги видя в проект заедно ,защото ако това се случи няма да играят главни роли.А и не мисля,че те ще се съгласят да играят отново заедно .Но не искам й да го гледам да играе със Серенай.Тази жена изобщо не ми е симпатична.

А и аз искам ,ако някой знае фейсбука на мениджърката му.Пардон това е старо интервю и може да е на старата му мениджърка.

# 139

как чака милото

# 140
В: Ако имахте роля извън АФК - кого бихте искали да изиграете / коя роля искате?

ЧУ: Считам, че за мен като начало нямаше по-добра роля от Емир. Тъй като много си приличаме не ми беше трудно да изиграя този образ. Но оттук нататъка искам да играя и роли, противоположни на моя характер...

Това искам и аз , само Емир цял живот да го гледам е не благодаря, турска версия на Дързост и красота не ща  Stop

И пак ще го кажа, каста каста е важен, намерили са точните хора за точните роли и затова филма ви вълнува години и ще продължава да ви държи пре мониторите  Peace

# 141
Имам въпрос ако трябва да оцените от 0 до 10. Кой числа бихте сложили за играта на Чаатай,Хазал,Юсуф,Джейда,Вахиде,Метин, не и знам истинското име на Джансу и Мехмет извинявам се.
на Джансу името и е Седеф,а на Мехмет,Мелих  Peace

# 142
и да участват в общ проект ,никога няма да играят влюбени и няма да е същото губи се смисъла от цялата работа...поне аз така си мисля ...искам да си ги запомня като фемир   Heart Eyes  Peace
И аз така, все, ще ги отъждествявам дори и несъзнателно с ФЕмирските им образи ако играят отново заедно.

# 143

Ама моля ви бе дайте страницата на Чаатай управлявана от Аблата....аууууууу искам да се гмурна в нея

някой да помогне Hug

Докато му беше мениджърка фейс страници бол, но сега...... Rolling Eyes
В тази сцена Фери беше прекрасна.

# 144
Здравейте компанията... Hug Hug Hug
Разболяхте ми Адашчето Weary, да ви прави по двайсет теми на ден... smile3515
 дур.. Stop дур.. Stop да се оправи момичето и тогаз...

Адашче, txtloves бързо оздравяване  Illи по-скоро да те видя начело, че няма кой да казва от време на време -  smile3540 строй се , преброй се...

Някой вчера искаше инфо за моя подпис:

# 145
от сета но може да не е 100 % достоверно

Чаатай: Хазал, искаш ли чай, кафе?
Хазал:  Гарсон, за мен кафе (ще си взема кафе)!
Ч: Защо се правиш на лоша / защо се глезотиш...
Юсуф: Джейда, гледай по-така момичето ми, ти да не ревнуваш...
Джейда: Стига де, че защо да ревнувам?
Ч: Г-це Джейда, Вие какво ще желаете?
Ю: Брато, за Джейда аз имам грижата...
Ч: Добре бе, брат ми.

# 146
Здрасти Ренате, но защо ние да сме я разболяли!? Rolling Eyes
Хората са го написали, че ФЕмир са легенда, а легенди не всеки ден има, и не са над път, и под път.

# 147
АНи имам нещо за теб.....приготви се за спиране на сърцето и горещи вълни

Скрит текст:

# 148
От сета:

Баръш Йоз: Чаатай, когато изпълняваш ролята си бъди малко по-строг!!! Бъде по-истински!
Чаатай: Батко Баръш, аз съм много строг, но нали ги има тези забавни епизоди...Не мога да се сдържа.
Баръш Йоз: Момчето ми, откакто носи Хазал много се промени.
Хазал: Той и без това беше различен. Не се справя с ролята си.
Чаатай: Хазалче, като се прехвърлим от еп.55 на еп.56, той е и тъжен и радостен.
Хазал: Ахх, моя Емир...
Казват и се прегръщат.

# 149
Извинявам се нямам спомен ,дали това съм поствала .

Хазал: Вземи, добър апетит.
Чаатай: Я ме погледни, нали няма да направиш като Джансу, няма отрова в това, нали?
Хазал: Аз въобще мога ли да сторя зло на мъжа си?
Чаатай: Не можеш ли?
Хазал: Не мога.

(Чаатай пие глътки от кафето)
Чаатай: Няма нищо вътре, а аз помислих, че ще направиш така, за да си изкараш вчерашната болка.
Аз: Браво Чаатай, момичето всяка сутрин ти носи кафе...такъв жест ти прави, но не ти се отразява добре.
Хазал: Говори, Айшегюл, говори. В мен е вината, аз защо нося кафе на този!
Чаатай: Майтапех се.
Баръш Йоз(режисьора): Хайде, след 3 минути застанете по местата си. Започваме да снимаме. Айшегщл, готов ли е грима?
Аз; Да.
Хазал: Свести се?

Общи условия

Активация на акаунт