Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 423
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Наде  благодаря за Фемирското кафе  Hug Снеже  Hug

ето го и цялото интервю (старо е) може и да сте го чели

Въпрос: След като Ви избраха за Best Model бързо се издигнахте като сериалов, а после и филмов актьор. Ако се върнем обратно към дните, когато участвахте в Best Model, очаквахте ли/помислихте ли си, че в рамките на една година ще станете толкова успешен?

ЧУ: Мисля, че е възможно да станеш успешен в рамките на дълъг период. Мисля, че това къде се намирам и какъв съм в момента стана възможно, заради шанса ми и работата ми с правилните хора, което беше много ефективно. Дай Боже този период да продължи и аз също да бъда успешен...

В: Добре, ако помислиме напред - къде се виждате в бъдеще?

ЧУ: ... След като съм изпробвал да бъда добър актьор се виждам, че бих могъл да бъда в Турция между някои имена, които ми идват наум, а в чужбина да заема място в някои важни проекти...

В: АФК върви много добре. Искате ли да кажете нещо по въпроса, че отлично си подхождате с Хазал Кая?

ЧУ: Считам, че за да се подкрепя / заздрави убедителността на един проект (в случая има пред вид АФК) трябва най-напред зрителите да повярват в него. Нужно е да се повярва в наивността на някои (от героите), в лошите намерения на даден герой, може би в драмата на дадена жена, в изживяването на една любов. Нашите зрители смятат, че с Хазал много си подхождаме. Толкова повярваха в любовта на Емир и Фериха, че не беше трудно да бъдат убедени, че си подхождаме.

В: Когато съпоставите Емир и Чаатай Улусой, има ли прилики между характерите ви?

ЧУ:Мнооого!... Нашата чувствителност, желанието да  защитаваме, когато обичаме нищо друго не виждаме, но и омразата ни е толкова голяма  , не сме материални (не отдаваме значение на материалното в живота), обидчиви сме и още много други неща...

В: АФК стигна до 41 епизод. Ако се вгледате назад, коя сцена най-много Ви повлия?

ЧУ: Странно се почувствах в сцената, когато Емир намира вратата на дома на Фериха отворена и влиза.. Почувствах се като че ли не бях актьор, а зрител. Разглеждах наоколо, с поглед който ми казваше: на тази маса заедно се хранят, тук е стаята на Зехра и Ръза, брат й спи на това канапе, Фериха живее в тази стая...  Това се отрази също на ролята ми и когато прегърнах възглавницата не можах да попреча очите ми да се напълнят (със сълзи)... *****

В: За жалост, в последните дни идват лоши новини от екипа на АФК. Най-напред Вахиде Гьордюм, след нея Дениз Уур са заболели от рак на гърдата. Как това повлия на Вас и останалите актьори?

ЧУ: Още повече се сближихме. Звучи клиширано, но "Станахме едно семейство" и това се потвърди точно в онези дни.

В: Името Ви постоянно се свързва с клюките за любов между Вас и Джейда Атеш, която изпълнява Ханде в същия сериал. Питам, за да сложа последна точка на тези клюки - има ли помежду ви любов като тази, за която се пише?

ЧУ: А аз също в името на това да сложа последна точка ще отговоря. Наистина много обичам Джейда и тя е моя близка приятелка, със Седеф например също сме много близки.  Знам, че този отговор вече стана клише, но ние наистина сме (само) приятели...

В: Добре, но в един репортаж говорите за това, че от 11 месеца имате красива връзка. После прочетохме разни новини в посока/в смисъл на това, че тази връзка е приключила. Вярно ли е това, връзката Ви приключи ли или продължава?

ЧУ: Аз тези новини не съм ги чел. Смятам, че имам връзка, базирана на здрава основа, в този момент съм много щастлив, мисля че това положително се отразява и на кариерата ми...

В: Има ли сериал, който следите в момента?

ЧУ: Поради натовареността ми в снимачния екип само ако намеря възможнст обезателно гледам "Великолепният Век" и "Така минава времето". Мисля, че в областта на сериалите има прогрес, не искам да съм неинформиран... (?)

В: Ако имахте роля извън АФК - кого бихте искали да изиграете / коя роля искате?

ЧУ: Считам, че за мен като начало нямаше по-добра роля от Емир. Тъй като много си приличаме не ми беше трудно да изиграя този образ. Но оттук нататъка искам да играя и роли, противоположни на моя характер...

В: Във ФБ и Туитър има много профили, отворени на Ваше име, а освен това и много интернет-страници. Между тези профили, които са направени от името на Вашите фенове има ли такива, които да  принадлежат на Вас?

ЧУ: Тези профили и страници, основани благодарение на феновете ми показват сериозен / активен интерес. Обаче нито един не е мой, нямам профил нито във ФБ, нито в Туитър. Има само една страница, която е под контрола на моята мениджърка .Когато имам свободно време чета от време на време коментарите.

# 121
едно интервю от другия турски красавец
Скрит текст:
В интервю за турското издание на ЕЛ, любимият модел Къванч отговаря на следните въпроси:

НАИСТИНА НЕ ХАРЕСВАМ ЖЕНИ, КОИТО НОСЯТ ВИСОКИ ТОКЧЕТА

Въпрос: Какво харесваш най-много в една жена?
Отговор: Харесва ми гримът да бъде семпъл, ако е възможно да не носи обувки на високи токчета. Също така не ми допадат жени, които още от сутринта са прекалено нагласени и с прекалено направени прически, изглеждащи сякаш току-що са излезли от фризьорския салон. Малко грим или пък въобще никакъв, естествено лице и простота са приятни за мене. Но това е моето мнение.

Въпрос: Какво още не харесваш?
Отговор: Намирам за странно вманиачаването по марка. Аз всъщност обичам да посещавам магазини за втора употреба, особено в Европа. Женските вманиачаване и мания не ми харесват. Жени, които следват определени марки и имена, смятат, че имат по-голяма стойност, но аз не съм съгласен. Бих казал, че всяка дреха или обувки са ценни само защото са върху Вас!

Heart Eyes

# 122
Иве,
Скрит текст:
доколкото знам сериала на Берен засега е успешен в Турция.
Да е жива и здрава.
Като гълъби са. txtloves
Е-Никога повече не ни го причинявай Фериха.
Ф-Няма.

# 123

В: АФК стигна до 41 епизод. Ако се вгледате назад, коя сцена най-много Ви повлия?

ЧУ: Странно се почувствах в сцената, когато Емир намира вратата на дома на Фериха отворена и влиза.. Почувствах се като че ли не бях актьор, а зрител. Разглеждах наоколо, с поглед който ми казваше: на тази маса заедно се хранят, тук е стаята на Зехра и Ръза, брат й спи на това канапе, Фериха живее в тази стая...  Това се отрази също на ролята ми и когато прегърнах възглавницата не можах да попреча очите ми да се напълнят (със сълзи)... *****

Ами чувствително си ни е момчето, но това не го прави по малко мъж!

# 124

ترجمة 1
وتستمر عملية ضغط على شركة الأي يبم لجمع هزال وتشتاي في عمل الموسم القادم . وقد تلقت شركة الإنتاج العديد من رسائل غير الحملة التي يقوم بها الفانز عبر إشبكات الإجتماعية وليس بالغريب أنا نجد هذان البطلان مع بعض في شهر سبتمبر وخاصةً أن المحاولة مازلت مستمرة

ترجمة 2
بيتكلمو عن الحملة اللي شانينها فانز تشتاي و هازال بطلب انضمامهم مره ثانيه في عمل ثاني ، خصوصي بما الان الاثنين برامجهم حسب الوارد متقاربه لغايه شهر سبتمبر
و انو كثير ايمايلات بتوصل مكاتب الاداره و الانتاج بيطلبو انو هازال تكون جنب تشتاي في عملو الجاي
و انو حسب ما يشوفو الفانز ملحين و مصرين ، و هل يا ترى رح تحصل المفاجأة و نشوفهم مع بعض او لا

منقووووول

С чичи разбрах, че продължава натиска от страна на феновете да видят отново Хазал и Чаги в нов проект заедно.

# 125
Имам въпрос ако трябва да оцените от 0 до 10. Кой числа бихте сложили за играта на Чаатай,Хазал,Юсуф,Джейда,Вахиде,Метин, не и знам истинското име на Джансу и Мехмет извинявам се.

# 126

Съгласна  newsm10

Това ми направи впечатление,че явно и други сцени ги изживява по чувствено,истинско ,а не само като роля,то това си личи от километри,ама и той го потвърди  Heart Eyes

# 127

Така е, даже показва колко добър актьор е, щом успява да се слее 100%тово с образа си и да изживява всички негови емоции.
Между другото, в тази сцена наистина забелязах, че очите му бяха влажни.

# 128
  • София
На мен ми хареса как изигра снощи сцената, когато седеше на капака на колата с шишето  Peace

# 129
Имам въпрос ако трябва да оцените от 0 до 10. Кой числа бихте сложили за играта на Чаатай,Хазал,Юсуф,Джейда,Вахиде,Метин, не и знам истинското име на Джансу и Мехмет извинявам се.
Галя, слагам на всичките по 10 точки. Щом едни ме накараха да им симпатизирам, а други ме накараха да им се ядосвам, значи перфектно са си изпълнили задачата, за която им се е плащало.
В началото на първия сезон обаче, на Чаги не бих дала 10 точки, защото беше малко скован и неубедителен, но е нормално за дебютант слезнал от подиума и качил се на снимачната площадка.

# 130
Здравейте.Просто толкова много съм изпуснала...но тук за 10 дни ми се случиха много неща и най-лошото и най-хубавото след това,но както и да е..няма да се отклонявам..
Може би сте го написало някъде,но наистина много съм пропуснала и искам само да попитам тези епизоди и части от епизоди,които са качени на 1 стр.-това ли е всичко,което има преведено,защото виждам че не са всички?

# 131

ترجمة 1
وتستمر عملية ضغط على شركة الأي يبم لجمع هزال وتشتاي في عمل الموسم القادم . وقد تلقت شركة الإنتاج العديد من رسائل غير الحملة التي يقوم بها الفانز عبر إشبكات الإجتماعية وليس بالغريب أنا نجد هذان البطلان مع بعض في شهر سبتمبر وخاصةً أن المحاولة مازلت مستمرة

ترجمة 2
بيتكلمو عن الحملة اللي شانينها فانز تشتاي و هازال بطلب انضمامهم مره ثانيه في عمل ثاني ، خصوصي بما الان الاثنين برامجهم حسب الوارد متقاربه لغايه شهر سبتمبر
و انو كثير ايمايلات بتوصل مكاتب الاداره و الانتاج بيطلبو انو هازال تكون جنب تشتاي في عملو الجاي
و انو حسب ما يشوفو الفانز ملحين و مصرين ، و هل يا ترى رح تحصل المفاجأة و نشوفهم مع بعض او لا

منقووووول

С чичи разбрах, че продължава натиска от страна на феновете да видят отново Хазал и Чаги в нов проект заедно.

Честно казано това ще бъде доста странно!Ами как ще се отърсиш от ФЕмирската любов и ще изживееш любовта която ще ти поднесат в нов проект!Това е меко казано ТЪПО! #Cussing out
Искам ги по отделно!Да мога да направя съпоставка как се държат с други партньори и за да "разбера" дали наистина е имало нещо между тях!

# 132

Съгласна  newsm10

Това ми направи впечатление,че явно и други сцени ги изживява по чувствено,истинско ,а не само като роля,то това си личи от километри,ама и той го потвърди  Heart Eyes

Дани,Миленче  smile3525

# 133
  • София
Здравейте.Просто толкова много съм изпуснала...но тук за 10 дни ми се случиха много неща и най-лошото и най-хубавото след това,но както и да е..няма да се отклонявам..
Може би сте го написало някъде,но наистина много съм пропуснала и искам само да попитам тези епизоди и части от епизоди,които са качени на 1 стр.-това ли е всичко,което има преведено,защото виждам че не са всички?

Това е всичко!

# 134
 и да участват в общ проект ,никога няма да играят влюбени и няма да е същото губи се смисъла от цялата работа...поне аз така си мисля ...искам да си ги запомня като фемир   Heart Eyes  Peace

Общи условия

Активация на акаунт