Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 414
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  тука дето е малко разсеян човека...ама като чу Хазал и се стресна  Mr. Green

Тука просто ме разби  Laughing Та той успя ли изобщо да се овладее  Joy само ,като чу името и ,а ако бяха двамата не ми се мисли  Mr. Green а и момчето кофти се почувста после до края само го бъзика водещия  Sad ама се ссмее много сладурско.

а оназ колежката му с червената рокля,това пък колко се смя не е истина просто  Joy на 10-минута някъде от клипа чухте ли грухтенето от смеха й  Joy

# 166
Leave me alone....I'm in love    

# 167
Ренате, Hug благодаря ти за удоволствието което изпитах гледайки клипа  Peace ето така ще ги запомня  Heart Eyes  Peace

# 168
  не си го спомням това???? Mr. Green не че помня всеки кадър,ама  Joy

# 169

Тука просто ме разби  Laughing Та той успя ли изобщо да се овладее  Joy само ,като чу името и ,а ако бяха двамата не ми се мисли  Mr. Green а и момчето кофти се почувста после до края само го бъзика водещия  Sad ама се ссмее много сладурско.

а оназ колежката му с червената рокля,това пък колко се смя не е истина просто  Joy на 10-минута някъде от клипа чухте ли грухтенето от смеха й  Joy

видях  Laughing ама и Чаги ,като не можа да се овладее се се опираше на крака й  Mr. Green
тя накрая се чудеше ,къде да потъне ,че така се смя  Mr. Green мацката,коят пя ..пя много хубаво

# 170
Скрит текст:
Здравейте може ли малко помощ,че умирам от любопитство?Какво си говорят Фериха и Джансу,като я извика в  28 оригинален.Не е нужно да превеждате всичко точка по точка,а само която разбира езика да напише за какво става въпрос.Благодаря ви предварително

# 171

Някой може ли да даде  линк за това интервю  Peace

# 172
  • София
И след всички диалози от сета, сега да не се поглеждат, не ми се вярва  newsm78 Не ми се вярва и Хазал да е казала, че иска да се оттърве от сериала  Tired

# 173
След
Скрит текст:
многократно гледане на сериите на турски, някои на български, със субтитри български или английски – вече имам що-годе ясна представа за филма и себе си. За мен Хазал има талант и много ми се иска да я видя в много трудна роля (примерно Нел на Джоди Фостър или някоя от ролите на Мерил Стрийп) Определено искам това момиче да отиде в Америка и да я превземе-ако това се случи, ще съм много щастлива!
Чаатай също е талантлив, но дано не се окажа лош пророк, външността му и вниманието към него могат да му изиграят лоша шега....Според мен той доста се влияе, като пластелин е и много зависи в какви ръце ще попадне. И за неговите бъдещи проекти съм нетърпелива....,за да затвърдя или променя мнението си. Определено играта му в 66. и 67. серия не беше на ниво – не ме убеди нито в безразличието си, нито в болката, нито в гнева, нито в завърналата се обич или пък в радостта (усмивката му е наистина чаровна)....Май му беше все едно..............
Не мога да не призная умението на съседите да те държат в напрежение и да искаш да гледаш още и още – епизодите все свършваха в много напрегнат момент. Имало е случаи, когато съм гледала по 8 един след друг. Докато от БТВ така ги режат, че губиш нишката и не поддържат интереса, което според мен е в техен ущърб!
Що се отнася до героите им – Фериха наистина понесе мнооооого на гърба си – срам, болка, побои, насилствен годеж, отвличания, унижения, изневери, отравяне, бременна жена, Едже, уволниха я от работа, самота, но пуста любов, какво се беше вкопчила толкова в този Емир. Докато бяха заедно нищо не постигна, освен да страда и някакви мимолетни мигове на щастие (обаче какви моменти), които веднага биваха засенчени от поредния проблем. Докато с подкрепата на Левент е развила уменията си, спечелила е пари, престиж – важно е кой ще е до теб! Тя плати най-високата цена за постигането на собствените си мечти! Емир – видяхме го нежен, разгневен, жесток дори, спасител на бедстващи, но някак си все не намираше верния път да се пребори с егото си и ината и гордостта на Фериха. И какво направи в безсилието си – избра най-лесния път....да вика, да се бие, да тръшка врата, да унижава, да пие и да излиза с момичета за една нощ..даже и шамар да й удари.Относно „кекса” – не ми липсваше, защото според мен имаше много по-силни и истински моменти на нежен допир, на невинно докосване, на непорочността на първата любов, когато се чудиш как да пипнеш и как да целунеш....Когато тя го хвана неволно за ръката и той залепи глава до нейната и й каза какво е казал на Илкер-напрежение и страст с нож да режеш, ами погалването му по косата й на люлката, или в автобуса, а погледите им......леле....думите бяха излишни. А боят с пуканки и снежни топки???  Сладури – заковаха ни пред екрана с тяхната история, но това е историята на живота!
Желая им много здраве и бъдещи успехи, а каквото трябва да стане, то ще стане!

# 174
Скрит текст:

И аз не го помня,някой,ако се сеща да каже Simple Smile

# 175
Скрит текст:

намерих това
Скрит текст:
Емир и Джансу
Д- Емир, аз наистина мн съжалявам. Вчера разбрах всичко , след като тя ми разказа.Много ми е ядосана , но не ми е ясно защо.Станах част от това без дори да знам за него, но наистина не исках така да разбереш.
Е-Разкажи ми, разкажи ми всичко за Фериха.
Дж- Преди да влезе в университета , тя ми беше казала , че всичко ще се промени, че нищо няма да е както преди, но нямах и представа , че говори точно за това ( за Фемир).От както познавам Фериха тя е мн амбициозна.Винаги преследваше нещата, които нямаше , които не можеше да има.През целия си живот е искала да има живот от списанията, а ти присъстваш доста в тях.Тя искаше да бъде богата и университета беше първата  крачка към това. Ти беше символ на  нейните мечти.Голямата възможност, принца на нощта.Да, тя точно така те наричаше- така го беше прочела по списанията.Тя искаше да има хубаво бъдеще и теб в него.Принца , който държи ръката на своята принцеса и я измъква от мизерията.Откачено , нали?Всичко си споделях с нея, стаята , дрехите , дори и тайните си,докато не се опита да притежава всичко .

# 176

видях  Laughing ама и Чаги ,като не можа да се овладее се се опираше на крака й  Mr. Green
тя накрая се чудеше ,къде да потъне ,че така се смя  Mr. Green мацката,коят пя ..пя много хубаво

не гледах цялото предаване,не разбирам турски и нямаше смислъл,но ще я видя тази песен  Grinning а този Беяз в началото на предаването какво му каза та се смяха много и после като стана да му тупне бузката на Чаатай пак голям смях, е това ми беше много смешно нищо че не разбрах какво си казаха  Joy

# 177
Скрит текст:

и аз се прибавявам към вас  Laughing

# 178

ох  hahaha hahaha hahaha голям смях тука,ни лук ял ни лук мирисал

Скрит текст:
той не издържа вече иска жена си...а тя на няколко см. от него...държат се заръце...пишат си бе;ежки в час....и хоп един по един се измъкват.....много много готин момент Heart Eyes
+ 1 Наистина тук са много сладки Hug

# 179
Релаксче, благодарско.. Hug,

Исках да ги погледна от друг ъгъл - усмихнати, влюбени, всеотдайни, единствени един за друг...
Ще се радвам , ако и вие мислите, че съм успяла...

Общи условия

Активация на акаунт