Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 434
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Вярче и аз не го разбирам,ама те почти през цялото време смях.....оляха се направо  Joy

# 181
Скрит текст:
не си го спомням това???? Mr. Green не че помня всеки кадър,ама  Joy

И аз не го помня,някой,ако се сеща да каже Simple Smile
Помня го този момент.
Джансу нали все кръжеше около него и той я докара с колата от унито до блока, и тя му благодари, но той каза нещо, с което я засегна без да иска, в смисъл, че всеки би я докарал, и, че не е нещо кой знае какво, и да не го приема насериозно, и като специален жест. Усети се какво и каза, и затова е този му жест на неудобство.
Ренате,   bouquet  супер е ФЕмирския ти клип. Heart Eyes

# 182
Релаксче, благодарско.. Hug,

Исках да ги погледна от друг ъгъл - усмихнати, влюбени, всеотдайни, единствени един за друг...
Ще се радвам , ако и вие мислите, че съм успяла...

сис сигурност си успяла  Peace  Heart Eyes

# 183
Рени,успяла си и още как-иска ли питане Simple Smile

Продължавай да твориш в същия дух  newsm10

# 184
Здравейте, момичета.  Hug

Рени,  newsm51 благодаря за темата. И да се оправяш бързо!

Пак сте писали, писали.. човек не може да ви изчете.  Laughing

Снощи наистина ли БТВ са отрязали от епизода? Да знам дали да го търся да го изгледам. И на мен ми се стори, че имаше нещо, като Фериха хвърли шнолата, пък не видяхме Халил как й я подари. Дали днес ще ги излъчат тези изрязани минути или не?!  Rolling Eyes

Скрит текст:
Честит рожден ден на Берен. Да е жива и здрава, и да пожъне още много успехи. Heart Eyes

# 185
намерих това
Скрит текст:
Емир и Джансу
Д- Емир, аз наистина мн съжалявам. Вчера разбрах всичко , след като тя ми разказа.Много ми е ядосана , но не ми е ясно защо.Станах част от това без дори да знам за него, но наистина не исках така да разбереш.
Е-Разкажи ми, разкажи ми всичко за Фериха.
Дж- Преди да влезе в университета , тя ми беше казала , че всичко ще се промени, че нищо няма да е както преди, но нямах и представа , че говори точно за това ( за Фемир).От както познавам Фериха тя е мн амбициозна.Винаги преследваше нещата, които нямаше , които не можеше да има.През целия си живот е искала да има живот от списанията, а ти присъстваш доста в тях.Тя искаше да бъде богата и университета беше първата  крачка към това. Ти беше символ на  нейните мечти.Голямата възможност, принца на нощта.Да, тя точно така те наричаше- така го беше прочела по списанията.Тя искаше да има хубаво бъдеще и теб в него.Принца , който държи ръката на своята принцеса и я измъква от мизерията.Откачено , нали?Всичко си споделях с нея, стаята , дрехите , дори и тайните си,докато не се опита да притежава всичко .

[/quote]
Айде бе , кой висеше постоянно над списанията и мечтаеше за Емир??? Лесно е да припишем собствените слабости на друг. Междудругото защо всички толкова мразеха Фериха? Чак такава заплаха ли беше за тях?

# 186
а точно този момент с шнолата на пеперуди беше убийствен  Mr. Green м ...а ...такова...госпойце фериха това е за теб  и дава шнолата опакована  hahaha

# 187
А сегаааа.... в чест на нашата домакиня и на върлите Фемирки... newsm51

Rebulgary Entertainment представя на вашето внимание най-новата си продукция:

http://www.dailymotion.com/f100000651251528#video=xxso4k

Малко инфо за хор "Бодра смяна" - Парчето е в изпълнение на Дженифър Ръш и е от 1985г.

Рената прекрасно е  txtloves

# 188
Мимето 14 ето го клипа http://www.youtube.com/watch?v=re6GWKJbGdE

Дани те Чаги си го взеха за мезе ама беше смешно да  Joy ние защо си нямаме такива водещи като Беяз,много добре си води шоуто Simple Smile

littlexsecrets не са рязали,просто не помните онези прословути 30 минути от миналата седмица  Grinning

# 189
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Скрит текст:

# 190
Наистина в 66 епизод Хазал се сбогуваше с всичко и всички и не само това но някак си тя се сбогуваше още от 65 епизод плача и в апартамент номер 10 след това годежа после на брега някак си там не беше Фериха нейната геройня а точно Хазал. Но и Емир се сбогуваше с нея по един особен начин защото знаеше че той ще продължи но ще му липсва някого и нещо. В сериите от 68 до 72 просто сълзите му бяха толкова изскрени че той сякаш се сбогуваше с всичко.Това е моята гледна точка.

# 191
Снощи наистина ли БТВ са отрязали от епизода? Да знам дали да го търся да го изгледам. И на мен ми се стори, че имаше нещо, като Фериха хвърли шнолата, пък не видяхме Халил как й я подари. Дали днес ще ги излъчат тези изрязани минути или не?!  Rolling Eyes

Изгледайте 13-ти оригинален и ще видите как ни резнаха 20-25 мин. - от сцената в асансьора, отидоха на вечерята у Емир и песента му с Корай!
Мразя да ме правят на балък - защо така ни орязват оттук-оттам????

# 192
намерих това
Скрит текст:
Емир и Джансу
Д- Емир, аз наистина мн съжалявам. Вчера разбрах всичко , след като тя ми разказа.Много ми е ядосана , но не ми е ясно защо.Станах част от това без дори да знам за него, но наистина не исках така да разбереш.
Е-Разкажи ми, разкажи ми всичко за Фериха.
Дж- Преди да влезе в университета , тя ми беше казала , че всичко ще се промени, че нищо няма да е както преди, но нямах и представа , че говори точно за това ( за Фемир).От както познавам Фериха тя е мн амбициозна.Винаги преследваше нещата, които нямаше , които не можеше да има.През целия си живот е искала да има живот от списанията, а ти присъстваш доста в тях.Тя искаше да бъде богата и университета беше първата  крачка към това. Ти беше символ на  нейните мечти.Голямата възможност, принца на нощта.Да, тя точно така те наричаше- така го беше прочела по списанията.Тя искаше да има хубаво бъдеще и теб в него.Принца , който държи ръката на своята принцеса и я измъква от мизерията.Откачено , нали?Всичко си споделях с нея, стаята , дрехите , дори и тайните си,докато не се опита да притежава всичко .

Айде бе , кой висеше постоянно над списанията и мечтаеше за Емир??? Лесно е да припишем собствените слабости на друг. Междудругото защо всички толкова мразеха Фериха? Чак такава заплаха ли беше за тях?
[/quote]
Явно беше - млада,красива,амбициозна също,но не към ЕМир а към учебниците.Искаше да се изучи и да помага на семейството си. А Айсун я мразеше защото Фери достигна до сърцето на Емир,а тя неуспя

# 193
  • У Диспансера ...♥♥♥

Малко инфо за хор "Бодра смяна" - Парчето е в изпълнение на Дженифър Ръш и е от 1985г.
   много хубаво клипче Ренате,и песента убиец,само за нашите хора писана-Ти си моя мъж,аз съм твоята жена аууу Hug Hug Hug

# 194

Еййй...голям кеф!Шапки долу...!Който си го може,го може!Настръхнах...личи си почерка на заклетата ФЕмирка... smile3501  love001 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт