Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 445
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
А сегаааа.... в чест на нашата домакиня и на върлите Фемирки... newsm51

Rebulgary Entertainment представя на вашето внимание най-новата си продукция:

http://www.dailymotion.com/f100000651251528#video=xxso4k

Малко инфо за хор "Бодра смяна" - Парчето е в изпълнение на Дженифър Ръш и е от 1985г.
Рени, едно голямо БЛАГОДАРЯ! Crazy newsm51

# 196
Снощи наистина ли БТВ са отрязали от епизода? Да знам дали да го търся да го изгледам. И на мен ми се стори, че имаше нещо, като Фериха хвърли шнолата, пък не видяхме Халил как й я подари. Дали днес ще ги излъчат тези изрязани минути или не?!  Rolling Eyes

Изгледайте 13-ти оригинален и ще видите как ни резнаха 20-25 мин. - от сцената в асансьора, отидоха на вечерята у Емир и песента му с Корай!
Мразя да ме правят на балък - защо така ни орязват оттук-оттам????
нищо не са рязали бе хора,спокойно Simple Smile това че накъсват серията е едно,а рязането съвсем друго. Не са толко глупави да изрежат една от най-важните техни сцени в асансьора

# 197
ще си сменям аватара......... Crazy харесах нов

чакам оценката ви...след секунда
Ренате чудно е уловено всичко Hug

Наде признат талант си Mr. Green

Наистина в 66 епизод Хазал се сбогуваше с всичко и всички и не само това но някак си тя се сбогуваше още от 65 епизод плача и в апартамент номер 10 след това годежа после на брега някак си там не беше Фериха нейната геройня а точно Хазал. Но и Емир се сбогуваше с нея по един особен начин защото знаеше че той ще продължи но ще му липсва някого и нещо. В сериите от 68 до 72 просто сълзите му бяха толкова изскрени че той сякаш се сбогуваше с всичко.Това е моята гледна точка.
о даааааа,много ме натъжи...много

# 198
  • У Диспансера ...♥♥♥
намерих това
Скрит текст:
Емир и Джансу
Д- Емир, аз наистина мн съжалявам. Вчера разбрах всичко , след като тя ми разказа.Много ми е ядосана , но не ми е ясно защо.Станах част от това без дори да знам за него, но наистина не исках така да разбереш.
Е-Разкажи ми, разкажи ми всичко за Фериха.
Дж- Преди да влезе в университета , тя ми беше казала , че всичко ще се промени, че нищо няма да е както преди, но нямах и представа , че говори точно за това ( за Фемир).От както познавам Фериха тя е мн амбициозна.Винаги преследваше нещата, които нямаше , които не можеше да има.През целия си живот е искала да има живот от списанията, а ти присъстваш доста в тях.Тя искаше да бъде богата и университета беше първата  крачка към това. Ти беше символ на  нейните мечти.Голямата възможност, принца на нощта.Да, тя точно така те наричаше- така го беше прочела по списанията.Тя искаше да има хубаво бъдеще и теб в него.Принца , който държи ръката на своята принцеса и я измъква от мизерията.Откачено , нали?Всичко си споделях с нея, стаята , дрехите , дори и тайните си,докато не се опита да притежава всичко .

Айде бе , кой висеше постоянно над списанията и мечтаеше за Емир??? Лесно е да припишем собствените слабости на друг. Междудругото защо всички толкова мразеха Фериха? Чак такава заплаха ли беше за тях?
Явно беше - млада,красива,амбициозна също,но не към ЕМир а към учебниците.Искаше да се изучи и да помага на семейството си. А Айсун я мразеше защото Фери достигна до сърцето на Емир,а тя неуспя
[/quote]  оххх тва лудото ако мога го измъкна как я насоли,преписа си лудоста си към Емир на Фериха,колко пъти и сподели момичето че е с него ,а тая само се хилеше.,много смешно ,ама на рожденият му ден що не се смя #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 199
littlexsecrets не са рязали,просто не помните онези прословути 30 минути от миналата седмица  Grinning
Помня и то много добре. 30 минутната серия свърши при сцената в асансьора 0:17:34 (13 оригинален епизод). Вчерашната започна с Корай и Емир (39-та минута), а трябваше да започне от 0:17:35.  Смятайте колко минути са отрязани. От 17-та минута, до 39-та.  ooooh!

# 200
Вярче ето http://www.youtube.com/watch?v=xswVqcQD110
на 32 и накрая пее.

# 201
  • У Диспансера ...♥♥♥
абе нашите да не режат със тяхните моменти,другите кой ги гледа Joy Joy Joy

# 202
littlexsecrets не са рязали,просто не помните онези прословути 30 минути от миналата седмица  Grinning
Помня и то много добре. 30 минутната серия свърши при сцената в асансьора 0:17:34 (13 оригинален епизод). Вчерашната започна с Корай и Емир (39-та минута), а трябваше да започне от 0:17:35.  Смятайте колко минути са отрязани. От 17-та минута, до 39-та.  ooooh!

За това говоря и аз Peace

# 203
Не знам кой кога се е сбогувал с другия, но за мен сбогуването им започна още в градинката в 67 епизод, затова не беше пламенна самата сцена, а навяваше някаква тъга, вместо радост от сдобряването им.
На сватбата им, в последния кадър когато се гледаха с навлажнени очи, също го приех като продължение на започнатото им сбогуване и то продължи с Емир в АФКПЕ, имах чувството, че Чаги не играеше в тези епизоди, а изживяваше липсата й на сета.

# 204
Тяхното рязване на 30 мин серия сега  се обърка целостта на сериите,та и ние се объркваме по това.

# 205
не ми стана аватара

поне вие го вижте...
найс а??

а това  ooooh! hahaha
Скрит текст:

искате ли лека следобедна закуска  #Crazy,аз нагъвам...само да не съм временна че АМАН  Joy

# 206
А сегаааа.... в чест на нашата домакиня и на върлите Фемирки... newsm51

Rebulgary Entertainment представя на вашето внимание най-новата си продукция:

http://www.dailymotion.com/f100000651251528#video=xxso4k

Малко инфо за хор "Бодра смяна" - Парчето е в изпълнение на Дженифър Ръш и е от 1985г.
   много хубаво клипче Ренате,и песента убиец,само за нашите хора писана-Ти си моя мъж,аз съм твоята жена аууу Hug Hug Hug

Много Благодаря Ирка Hug, туй 84 след ника ти , какво означава? Да питам аз, че да не се излагам с подозренията си... Joy Joy Joy

# 207
Иве, ти все лош Емко/Чагитко си избираш. newsm53
Да Ви кажа честно, почти не гледам серийте по бтв, а по-скоро ги слушам и отвреме навреме поглеждам колко да се ориентирам в обстановката.
И до ден днешен въобще не мога да се оправя с дублираните серий-кой, какво, къде, кога, защо, номерацията им и какво се е случило,  #Crazyноооооо, за оригиналните епизодиииии, това е друго нещо, няма лабаво. Joy

# 208

aaaa да,много е хубава песничката Simple Smile

# 209
Наистина в 66 епизод Хазал се сбогуваше с всичко и всички и не само това но някак си тя се сбогуваше още от 65 епизод плача и в апартамент номер 10 след това годежа после на брега някак си там не беше Фериха нейната геройня а точно Хазал. Но и Емир се сбогуваше с нея по един особен начин защото знаеше че той ще продължи но ще му липсва някого и нещо. В сериите от 68 до 72 просто сълзите му бяха толкова изскрени че той сякаш се сбогуваше с всичко.Това е моята гледна точка.

Hug Много точно...и аз така усещах нещата!!!  Hug

Цитат
Не знам кой кога се е сбогувал с другия, но за мен сбогуването им започна още в градинката в 67 епизод, затова не беше пламенна самата сцена, а навяваше някаква тъга, вместо радост от сдобряването им.
На сватбата им, в последния кадър когато се гледаха с навлажнени очи, също го приех като продължение на започнатото им сбогуване и то продължи с Емир в АФКПЕ, имах чувството, че Чаги не играеше в тези епизоди, а изживяваше липсата й на сета.

+ 1  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт